Nejste přihlášen/a.
Vzpomněl jsem si na knihu toho pána
Popisuje tam jak se svým nadřízeným letěli do Prahy, bylo jich v tom letadle víc, když vyřídili co potřebovali, oni dva zapadli do nějaké hospůdky, jeho nadřízený se poněkud rozšoupl a odlet zmeškali, když druhý den přišli do Kbel na letiště, všichni na ně vyjeveně koukali, to letadlo co s ním měli odletět havarovalo a všichni mrtví, protože při odletu nikdo nekontroloval jestli nastoupili všichni. Tak mne napadlo, jestli to nebylo to éro co se o něm píše v tom článku. Tu knihu mám, ale nevím kde.
0x
leteckabadatelna.cz/...
Děkuji. Že by mne ty havárie extra zajímaly...jen jsem si spojil ten článek a epizodu z té knihy, jestli spolu souvisejí, ono těch vojenských dopravních letadel tolik nespadlo.
Když jsem byl šťastně svobodný, pár let jem lítal na větroních, ještě ve Svazarmu. Když se nějaká mimořádná událost při svazarmovském lítání stala, tak se zakázalo lítání dokud se to nevyšetřilo a neuzavřelo. A povinně se to probíralo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.