Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zboží uvádějí že je skladem, i když v reálu není

Od: janca1

Dobrý den,

jaké máte zkušenosti s internetovými obchody posledním rokem? Přijde mi že co obchod, i známější velké obchody, klamou s tím, že je zboží skladem. Objednal sem poslední půlrok v asi 3 obchodech, vždy vše psali skladem a pak druhý den, že "čekáme na naskladnění" apod. A z avizovaného "do druhého dne", byl týden. Dřívější roky se mi to nestávalo. Když měli skladem, tak měli skladem, kolikrát tam bylo i uvedeno že "na objednání". Dnes u všeho uvádí, že je skladem. Je to z důvodu konkurence, nebo o co jde, že takhle kolikrát lžou?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrme
hodnocení

0x

Je dobré sledovat, kolik toho mají skladem. Pokud mají malé množství, tak se může stát, že vás někdo předběhne a musíte čekat, až znovu naskladní.

jiofa
hodnocení

0x

Rovněž jsem se s tím setkal. Odepsal jsem, že si to mohou nechat a ruším objednávku. Chodím jen na ty osvědčené, kde napíši, že je zakázka vyřízena a předána druhý den k dopravci.

km
hodnocení

0x
mam stejne zkusenosti. konkurenci boj a hlavne usetreni za skladovani. nekdy to dokonce poslou primo od dodavatele zakaznikovi a oni jen zprocesuji a inkasuji.

hodnocení

0x
Ano, je to od poslední krize.
Obchodníkům se nevyplatí držet zboží ve skladu. A stávají se z nich jen překupníci.
Vy koupíte a oni obednaji a vám pošlou.

bear
hodnocení

0x

Slušnější napíšou "skladem u dodavatele"

Tak pořád ještě lepší, než "skladem u výrobce" :)

mudrsova
hodnocení

0x
Me se to za minulý rok nestalo, takže stejným způsobem mohu tvrdit, ze se nic takového nedeje.

hodnocení

0x

Já dopadl ještě hůř. Zboží "skladem" skladem nebylo, nebylo ani u dodavatele a bratr Číňan ho odmítl vyrobit. Sice jsem na tuhle informaci čekal jen týden a peníze mi pak vrátili skoro obratem, ale musel jsem napsat, že odstupuji od smlouvy z důvodu nedodání včas a chtěli po mě vrátit zboží, které nikdy nedodali. Naštěstí jen administrativní záležitost, s variantou, že zboží vůbec nedorazilo, programátor e-shopu jaksi nepočítal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]