Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zboží uvádějí že je skladem, i když v reálu není

Od: janca1

Dobrý den,

jaké máte zkušenosti s internetovými obchody posledním rokem? Přijde mi že co obchod, i známější velké obchody, klamou s tím, že je zboží skladem. Objednal sem poslední půlrok v asi 3 obchodech, vždy vše psali skladem a pak druhý den, že "čekáme na naskladnění" apod. A z avizovaného "do druhého dne", byl týden. Dřívější roky se mi to nestávalo. Když měli skladem, tak měli skladem, kolikrát tam bylo i uvedeno že "na objednání". Dnes u všeho uvádí, že je skladem. Je to z důvodu konkurence, nebo o co jde, že takhle kolikrát lžou?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrme
hodnocení

0x

Je dobré sledovat, kolik toho mají skladem. Pokud mají malé množství, tak se může stát, že vás někdo předběhne a musíte čekat, až znovu naskladní.

jiofa
hodnocení

0x

Rovněž jsem se s tím setkal. Odepsal jsem, že si to mohou nechat a ruším objednávku. Chodím jen na ty osvědčené, kde napíši, že je zakázka vyřízena a předána druhý den k dopravci.

km
hodnocení

0x
mam stejne zkusenosti. konkurenci boj a hlavne usetreni za skladovani. nekdy to dokonce poslou primo od dodavatele zakaznikovi a oni jen zprocesuji a inkasuji.

hodnocení

0x
Ano, je to od poslední krize.
Obchodníkům se nevyplatí držet zboží ve skladu. A stávají se z nich jen překupníci.
Vy koupíte a oni obednaji a vám pošlou.

bear
hodnocení

0x

Slušnější napíšou "skladem u dodavatele"

mudrsova
hodnocení

0x
Me se to za minulý rok nestalo, takže stejným způsobem mohu tvrdit, ze se nic takového nedeje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]