Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše oblíbená stanice rádia

Od: vasek

Když jedu autem po dálnici mám rád pěknou melodickou muziku trochu retro z rádia a čas rychleji ubýhá. Zajímalo by mne jakou nejraději ladíte stanici Vaši oblíbenou v autorádiu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ja ladím USB flasdisk, tam hrajou přesně podle mého výběru a bez reklam *smich*

hodnocení

0x
Když už rádio, tak většinou rádio Beat.

hodnocení

0x

Country rádio nebo Blaník. Vadí mi ale velké množství reklam - všude! Jaga.

bear
hodnocení

0x

Občas klidně Vltavu. Žádné reklamy, řeknou co hrálo, nechají dohrát, žádnej řev nebo chychot moderátorů, prostě pohoda.

hodnocení

0x
Já jsem s oblibou poslouchával Impuls, i kvůli dopravnímu zpravodajství. Ale bohužel, už před lety se to zvrhlo, pořád dokola upoutávky na Haló impulsovi, do toho reklamy na věštce a kartáře. Kolega mě přivedl k audioknihám a od té doby v tom jedu. To pak skutečně nevadí ani trčet v kolonách a pod.Na dopravu a kolony pak mám Waze

mudrsova
hodnocení

0x
Žádné, nedá se to poslouchat. Debilní řeči, reklamy, pořád ty stejne písničky dokola...

hodnocení

0x

Mám trvale naladěnou frekvenci na transmiter (snad jsem to napsal dobře) kde mám část svých oblíbených alb. Občas pak výhradně rockradio

fram
hodnocení

0x

Vltava, Český rozhlas plus, ČR Dvojka a ČR Sever.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]