Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střet člověka s vlakem

Od: klukzprahy
každodenně čtu že den co den někde se stane tragický střet vlaku s člověkem. Každoročně jsou to desítky až stovky mrtvých. Může mi někdo říct čím to je že lidé takto riskují a může mi někdo říct jak střet vlakem v nadějí že to člověk přežije nebo co udělá vlak s člověkem když ho srazí? Děkuji. Snad nebude nikoho tento dotaz urážet.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

3x

u těchto dotazů masturbujete?

kmet
hodnocení

2x

* Převážně mladí lidé se nebezpečně vyklání z jedoucího přeplněného vlaku držíc se jednoruč, nebo se natáčí na sociální sítě s přijíždějícím vlakem v těsné blízkosti za zády. Ano, tito riskují a v drtivé většině jim to projde a mají z toho pěkný zážitek, takový ten nebezpečný a video k tomu. Občas to ale některému nevyjde. Nejčastější důvod je, že lidi lezou do kolejiště na nevhodných místech, někdy vlak vykolejí a někteří lidé se pokládají na koleje dobrovolně. * V Indii. Tam je to tradiční zábava.

hodnocení

1x

Říkala jsem si vždycky, že každý je svého štěstí strůjcem. Někdo je neopatrný, jiný hloupý, jiný roztržitý, jiný zamilovaný, jiný opilý, někdo možná i hluchý. To jsem si myslela do minulé neděle.

Ten den jsem se večer vracela rychlíkem z Prahy. Asi 30 km před mým cílem jsme znenadání zůstali stát v polích. Paní průvodčí nám sdělila, že došlo ke střetu vlaku s osobou. Prý asi hodina zpoždění bude. Nakonec to byly skoro 2 hodiny. Nebylo to příjemné, ale už jsem se blížila k cíli. A u nádraží jsem měla auto. Daleko víc lituji lidi, kteří chtěli pokračovat dalšími spoji a všechno jim to večer ujelo. Jedna paní mířila až někam do hor k Dobrušce a byla z toho úplně mimo. Nevím, jak si ti chudáci poradili.

Co k tomu říct? Dávat si dobrý pozor, vlak pokaždé vyhraje. A pokud tomu jde někdo naproti úmyslně? Je to velký sobec, sám to má sice za sebou, ale spousta lidí je díky němu zmatená, nešťastná a bez dalšího spojení. Jaga.

hodnocení

0x

Spolužák našeho syna šel po kolejích se sluchátky na uších a dopadlo to tragicky. *zed*

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, tak jsme se přece jenom dočkali návratu...
Co k tomu říci, je to hrozné. Za něco může uspěchanost doby - kolik lidí se, ani nerozhlídne na trať a jde, plně věří technice. Ať řidič nebo chodec.
Další jsou případy sebevražd, z důvodů nemocí, rozhodl, tedy osamocení atd.
K následkům. Většinou fatální bez možnosti přežití a to bude paradoxně lepší varianta. Život bez nohou a podobně postižený, to nechcete.
Bylo by možno psát více, ale nehodí se to.
Važte si života, rozhlížejte se (zpomalte trochu) a nezneužívejte řidiče jako "odklizecí" nástroj!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]