Nejste přihlášen/a.
Sítě pod tím žádné nejsou, tedy stoprocentně ne žádné Elektro, voda jde jinudy dle mapy.
Studnu v tom místě asi nikdo v minulosti nekoupal hned u plotu a kousek od cesty. Mj. studna je jinde u domu.
Dle termokamery, rozdíl byl asi 2 stupně.
Fotil jsem to o až odpoledne, ale ráno byl kontrast zřetelnější.
Co to může způsobovat, někdy v hudoucnu tam plánují vydláždit vjezd, ale mám to v pořadníku až někde na konci prácí co chci ještě udělat kolem domu.
Snad připadá v úvahu dešťová kanalizace, ale ta jde k sousedovi pod cestou a není po trase toho kruhu.
To jsou pořád nějaké překvapení u starého domu...
Vycházel jsem z toho, že máte před tím branku. Vidím na plotu panty.
Odkryješ dlažbu či ten povrch (asfalt, beton, štěrk,...) a může tam být poklop.
Proto to tak i kreslí do sněhu, jak to není teplotně homogení.
0x
Dobrý den, bude tam zřejmě menší dutina/kaverna. Zdravím!
doplněno 30.01.26 13:02:
Vzpomínám si, že jsem jednou s podzimem na zahradě vykopal stromek a do té jámy jsem potom nahrnul spadané listí, zakryl zeminou a udusal. Když potom napadl sníh, tak v oněch místech nevydržel, protože rozkladný proces toho listí "topil". Možná tam původní majitel také vykopal/zrušil strom kvůli té brance a v trávníku hnijí zbytky kořenů. Kavernu jsme na zahradě v trávníku měli také a sice v místech, kde končil trativod/svod od okapu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.