Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám otázku:
proč mají někteří Slováci tak zvláštní myšlení? Nechci všechny Slováky házet do jednoho pytle ani do nich rýpat, ale zajímalo by mě proč to tak je. Díval jsem se do komentářů pod historickými videi na youtube týkající se např. Velké Moravy nebo Slovenského štátu za druhé světové války, a u jednoho videa (konkrétně:
Někteří Slováci mají vůči Čechům stále pocit ukřivděnosti, mají z nějakého mně neznámého důvodu pocit, že jsme jim nějak ublížili. On i rozpad společného státu byl způsoben tím, že Mečiar a spol. hustili do Slováků, že je utlačujeme a že nedostávají co si zaslouží. To je asi lidská přirozenost z vlastních selhání a z vlastního srabu obviňovat ostatní. Teď mají po čem toužili, mají svůj stát a s Ficem budou za chvíli nejlepší na planetě. Ale musím spravedlivě říci, že směřujeme stejným směrem ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.