Nejste přihlášen/a.
0x
0x
Záleží na vztahu obou lidí - a ten je dobrý. Takže to není ze zlého úmyslu, poškodit, naštvat, ublížit...Ale, jak se říká - Opakovaný vtip přestává být vtipem. Asi bych mu důrazně řekla, že už to stačilo. V jednom zaměstnání mě šéf občas volával: "Missis Green, šla sem!" Protože jsme spolu jinak vycházeli v dobrém, nevadilo mi to.
Kdysi před mnoha lety se u nás nadřízenému /Kubánek/ začalo říkat Škubánek. Až se to stalo běžným.
Záleží na tom, k čemu to příjmení svádí. Žil, byl, pan Neuschl. A všichni mu "po německu" říkali Nojšl. Bez snahy ublížit. Dalo mu vždycky dost vysvětlování, že je opravdu po česku NEUSCHL. Jaga.
0x
A jak se teda jmenuješ? Marlboro?
A nějak nerozumím jednou píšeš naznačit potom že říci normálně...
A jestli se u toho baví no tak to dělá jako schválnost. Dalo by se to při zadokumentování hodit ji na přestupek proti občanskému soužití a on by šel a platil pokutu, no ty bys šel asi hledat práci jinam.
takže buď chceš být kamarád a delej že ti to nevadí a taky se tomu zasměje a nebo mu to při každé příležitosti vyslov jak to má správně vyslovovat a zeptej se ho jestli to už příště zvládne nebo ještě potřebuje opakovat ročník...
Jako tady bez znalosti konkrétnosti těžko soudit, ale pokud bys mu jasně řekl když jste tedy takoví kamarádi s, kamaráde sere mě to když mě komolí jméno už to nedělej nikdy, a on to bude dělat dál no tak to asi si tě váží jako švába, prostě nemám k tobě žádnou účtu a seš pro něj jenom srandovní figurka asi - A tím že jsi s ním tykáš no tak jsi mu dal jasně najevo že si k tomu že k tobě dovolit. To si musíš zvážit ty jestli ego nebo práce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.