Nejste přihlášen/a.
Jako, ze dokud nehori sousedova stodola, tak je u Vas pohoda? Co kdyz hori v lednu v Moste hospoda, to je u Vas taky pohoda? Zajimave je, ze dalsi 3 lide si to mysli take...
@k2: Ani z Mostu to nepřeskočí na naši střechu, ani do Mostu nemá smysl teď jet hasit. (Obzvláště ode mě, když tam mají místní hasiče na místě.)
Co víc s tím můžu dělat? Nebýt blbec a nedávat si na strop polystyren a pak ho zapalovat efektama? No to dělám už dávno, že se chovám rozumně.
Na celém světě furt umírají lidi, jakože doslova furt. V rámci válek, v rámci domácího násilí, v rámci nemocí, v rámci stáří, furt na celém světě někdo umírá, ať už spím, nebo bdím. Co bych s tím měl dělat? Děsit se, že na tomto světě každý život končí smrtí? Nebo si raději užívat toho svého, dokud neskončí?
Dřív se to člověk nedozvěděl, teď mu to pisálci nacpou okamžitě horem dolem.
Mám se taky vyjadřovat ke každému úmrtí? Tak rychle psát není schopný nikdo, aby to stíhal.
Co po mě teda chcete, abych dělal a proč bych to měl dělat a jak by mi to asi pomohlo? Tohle mi vysvětlete, než mi budete vyčítat, že si z toho nic nedělám!
Ne, opravdu nema smysl ted jet hasit do Mostu hospodu, ta tam horela uz pred rokem. Tam byli taky blbci, protoze si pritapeli plynovym topenim? Nebo byli blbci ti hoste, protoze rozumny clovek by do takove hospody nevlez?
Pokud takovouto tragedii, ktera muze potkat kohokoliv kdykoliv mate potrebu okomentovat timto stylem a pripojit smajlika, tak po Vas opravdu nechci nic. Snad jen se zamyslet, jestli nutne musite komentovat uplne vsechno, i kdyz Vam to nepomuze vubec nijak...
Nekomentuju zdaleka vše a zadavatel otázky si nevymínil znění odpovědi.
Vy taky nemusíte číst vše a reagovat na každého. Zkuste ho někdy využít ![]()
Chyba je u těch sprominutím blbů co zapalují v uzavřeném prostoru pyro.Něco podobného na jaře cs.wikipedia.org/...
Takže tady by se to dalo uzavřít slovy : hořlavá pěna zda byla povolená je otázkou a pokud ano tak musel být jasný zákaz cokoliv zapalovat navíc paradox je zákaz kouření. Druhý faktor bez urážky jak jsem někde četl už dřív, že ti mladí zdegenerovali a je to tak. Dole hoří strop z umělotiny, ale oni dál skáčou a ještě si to natáčí. Vzácných 10 vteřin na útěk zmařeno. U východu nikoho nenapadlo rozbít ta skla křeslama apod, jak říká tvůrce videa výše a co mi na tom přijde šílené, že ten kdo venku měl možnost to rozbít kamenem apod ta skla tak raději natáčel jak nemůžou ven. Těm bych napálil pěknou pálku. Faktory a degenerace se tu sešly co víc dodat. Hlavě že mají videa na youtube to je hlavní. Neposkytnutí pomoci!
Dohra je, že mají presstituti o čem psát, na čem se pást. Jinak je na tom vidět plošný úpadek společnosti a bezpečnosti v Evropě. Jednak ve smyslu, že místo aby těm upadlým, ležícím lidem ve východu z toho "luxusního" podniku pomohli, točili si "akci" na mobily a nechali je ušlapávat davem hořících zombíků. Dále je celkem jasné z videií, že v suterénu se počínajícím požárem bavily min. desítky lidí, vesele jej točili a fotili na mobily. Až se zdáním neviné plamínky na molitanovém levném obložení stropu pomalu doplazily k východu, stoupajícímu úzkému schodišti, spustil se během vteřiny mohutný tah komínovým efektem (s mohutným hukotem a délkou plamenů) a bylo pozdě na bezkremační únik po úzkém schodišti vzhůru, kremační plameny v té chvíli pálili i lidi v přízemí v okolí schodiště až do vzdálenosti cca 5-7 metrů ...a v neposlední řadě se tento cenami luxusní podnik hnosil tou nejlevnější protihlukovou molitan izolací stropu v suterénu, jako někde na Bálkáně či Itálii, Turecku. Nová doba, doba online a islámská.
Prošel jsem si dostupné fotky z baru a viděl na stropě ty odhlučnovací desky z umělotiny. Žádný dřevěný strop když to chytilo jako rozlitý benzín. Nová fotka zachycuje přesně co jsem čekal, že chytil ten materilál co to je nevím levný polypropylen a více co to umí? Zákaz kouření a prskavky ano? A majietel Francouz to údajně dělal sám se chlubil. Hasičáky tam asi neznají a nemají a ta fotka nová vypadá jako fake, oni sedí pod tím a nevidí to a ještě se fotí? Až zjistí jak to tam bylo s bezpečností tak má majitel více než problém.
A ty se nemůžeš podívat na zpravodajství různých televizí a udělat si názor?
Od toho tam jsou snad vyšetřovatelé, kteří začali dělat svoji práci a ta práce rozhodně nebude tak rychle dokončená. Při vyšetřování totiž musí vzít jednu možnost po druhé a dohledávat důkazy.
Kdo nese odpovědnost budou řešit, až bude jasné a ukončené vyšetřování nebo bude vyšetřování v takové fázi, že už bude jasný vinník.
A k tvojí poslední otázce: Myslíš si, že když je 80 až 100 pacientů v kritickém stavu v nemocnicích s popáleninami, tak že se všichni uzdraví. Jsou to sice mladí lidé, ale nikdo neví jak to dopadne. Na to zase potřebují čas.
Jenom se opakuje to, co tady již bylo, jak hořlavé desky pod stropem, tak panika při útěku:
1)
Ve 2:35 ráno dne 16. března 2025 se v nočním klubu Pulse ve městě Kočani v Severní Makedonii konal koncert makedonského hip-hopového dua DNK, kterého se zúčastnilo přibližně 500 lidí. [4] Pyrotechnika použitá během vystoupení zapálila. hořlavé pěnové izolační desky nad dřevěnými stropními trámy klubu, což vedlo k jejich částečnému zřícení a rychlému rozšíření požáru po objektu.
2)
2003 The Station... použili tři trubky, ty měly po dobu 15 sekund šlehat jiskry do výšky necelých pěti metrů. Dvě trubky byly nastaveny pod úhlem 45°, zbylá pak mířila přímo vzhůru.
Plameny nejprve vypadaly jako součást vystoupení, během několika málo desítek vteřin si však všichni uvědomili, že situace je kritická a dali se na útěk.
I přes skutečnost, že v klubu bylyfunkční čtyři nouzové východy, návštěvníci automaticky zamířili k hlavnímu východu. Panika vedla k tlačenici a ucpání úzké uličky, z 462 lidí tak 100 zemřelo a další dvě stovky byly zraněny.
Station Club, USA, 2003, 100 obětí;
Cromañón Club, Argentina, 2004, 194 obětí;
Wuwang Club, Čína, 2008, 43 obětí;
Lame Horse Club, Rusko, 2009, 156 obětí;
Kiss Club, Brazílie, 2013, 242 obětí;
Colectiv Club, Rumunsko, 2015, 64 obětí;
Kočani Club, Makedonie, 2025, 62 obětí;
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.