Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte náor na SPD?

Od: bezejmenny odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
SPD -Schizoid Personality Disorder (angl.) tj. schizoidní porucha osobnosti.
No, dost ošklivá porucha osobnosti.*plac*

nox®
hodnocení

4x

Na jedné straně jsem byl překvapený z toho, jak rychle vzaly velkohubé sliby za své a z kritiky papalášismu se rozpapalášili v plné parádě, na druhé straně jsem ale něco takového čekal. Okamura pravděpodobně vyměnil vyhřáté místečko za lidi, které si dosadil Babiš, no a ten zbytek, který se dostal podvodnou koalicí k lizu, snad ani nebudu komentovat. Z lidí, jako je Rajchl, se mi dělá fyzicky špatně.

fly
hodnocení

0x

Odpovídám jen vyjímečně na toto téma : už aby zametli. Je čas.

czexit
hodnocení

0x

SPD bych rád viděl mnohem akčnější v plnění svého programu záchrany ČR a Evropy spolu s dalšími podobnými stranami před škůdci z EU. Trump říká jasně, v jaké "nutele" Evropa je, ale Brusel si to odmítá připustit.

Mě to připadá, že Tomio za účast ve vládě zapomněl na vše co slíbil.

fly

Brusel to dělá záměrně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]