Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je tohle za tel. číslo?

Od: tatytata odpovědí: 1 změna:
Dobý den, volalo mi +0420799995, nemáte tucha co to je? Nezvedl jsem to.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

indu
hodnocení

0x

To číslo mi připadá být nějaké divné. Česká mezinárodní předvolba je +420 nebo 00420 a ne +0420 a běžné tel. čísla mají v česku kromě mezinárodní předvolby 9 čísel. Může to být cokoliv, ale připadá mi to na asi nějaký nevyžádaný nebo podvodný hovor a proto je asi dobře, že jsi to nezvedl. Ono pro někoho kdo to umí a ví jak na to není problém telefonovat tak aby se volanému zobrazilo jakékoliv třeba i nesmyslné tel. číslo což obvykle využívají podvodníci. Doporučuji se tím příliš nezabývat, protože co a od koho je to tel. číslo asi velmi těžko nebo spíše vůbec nezjistíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]