Nejste přihlášen/a.
>dogmatické prezentování změny klimatu
A co by měli dělat? Lhát a předstírat že se nic takového neděje? Že je všechno v pohodě?I přesto že absolutně všechno poukazuje na opak a na lidské zavinění?To není o tom jestli jsi liberální nebo konzervatiní prostě buď přijímáš realitu nebo ji aktivně ignoruješ.
>manželství pro všechny
Nijak téma nesleduju ale předpokládám že novinky.cz jsou taky jedny z ultra liberálních takže jsem přečetl jeden dva třičlánky.
Nikde tam nevidím psané že je to dobře nebo špatně, jenom co se děje, kdo řekl co řekl, kolik lidí hlasovalo. Zas tak hrozné mi to nepřijde ale možná jsem vypíchl zrovna ty kde se drželi na uzdě. Ale jestli novinky nejsou dost woke tak prosím o nasměrování.
>že čistě neutrální médium neexistuje
Mě nepřijde že by někdo někdy říkal opak. Každopádně na neutralitu by se mělo cílit aby se lidi neobklopovali jenom svojí vlastní ozvěnou
Hlavně si člověk může vybrat i víc různých zdrojů a z nich si poskládat, co ho zajímá.
Já třeba chodím na forum.6502.org, které se zabývá výhradně procesorem 6502 a na forum.arduino.cc, které míří naopak na kontrolery atmega (a další) a stavím si počítač s procesorem 6502 a grafickou kartou založenou na atmega2560 ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.