Nejste přihlášen/a.
Docela by mě zajímal názor na jednu situaci. Byly jsme s kamarádkou a dětmi v hopsáriu, já klukům vzala tepláky a ona je vyslíkla do punčocháčů a nechala je tam běhat v punčocháčích. Já mám kluky mladší a punčocháče jsem jim nikdy nedávala a a ona má kluky asi 2 a5 třídu. . Bylo mi za ní docela trapně a dnska jsem to povídala v práci a všichni na mě koukaly jako bych byla divná já, že mi to vadí. Příde vám normální nechat děti v punčochácichna veřejnosti?
Tomu staršímu klukovi bylo 10 nebo 11, to je skoro pubertak aměl puncocháče jak pro malý děti, ty by si ani náš předškolák nevzal. Ne nějaké sportovní.
Mají to nastavené jinak. A když to klukům nevadí a cítí se v nich dobře. Sami za nějaký čas přijdou, že už punčocháče nechtějí nosit. I když, pokud nastane zima, mínusové teploty, tak budou alespoň teple oblečeni.
Neřešte to, ne každý dává velký důraz v čem chodit, hlavně, když jste si užili a hlavně děti, zábavu. To se cení.
Puncochace zacnou resit vetsi deti, az pojedou na lyzak. Kdyz jim zatim nevadi, neresi to. Obleceni jsou, tak co?
Horsi by bylo, kdyby tam skakaly ve spodarech.
Pokud vam to vadi, mohla jste kamaradce rict, ze vase deti uz radeji nosi pod kalhoty leginy, a ne ji hned pomlouvat v praci.
Ale v podstate to neni vas problem.
Dobrý den, příště směřujte žádost o názor rovnou do Volné diskuze, kam to patří. Zdravím!
P.S. Jinak je to na "dohodě" rodičů a děcka a okolí si může ...
A už se tak stalo.
Já jsem v zimě nosil punčocháče i jako dospělý, od těch dětských se lišily jen velikostí, nikoli barvou nebo materiálem.
(Takové ty světle hnědé, tlusté, pletené, teplé.)
V čem vidíte hlavní problém?
a. ty punčocháče naznačovaly, že děti mají i něco jako nohy, krinolína by to vyřešila
b. ty punčocháče neodhalovaly dost kůže, svléknutí trička by to vyřešilo
c. ty punčocháče byly na hopsání příliš teplé
d. ty punčocháče nebyly na hopsání dost teplé
e. ty punčocháče neladily barvou k hopsáriu
f. kamarádka neměla udělat nic, aniž by se předem poradila zrovna s vámi
Až si ujasníme, kde vidíte problém, můžeme se na tím lépe zamyslet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.