Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování - bolí a kolik stojí?

Od: walina* odpovědí: 6 změna:

Ahoj...během prázdnin si chci nechat udělat tetování na předloktí...mám už přesný vzor (úplně přesný)...tak se vás chci zeptat:Kolik to asi bude stát a jak moc to bolí (popř.přirovnání)...předem děkuji za odpovědi...Wall (ps:vkládám ten vzor)

Tetování - bolí a kolik stojí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aish
hodnocení

0x

Cena nevím, pocit při tetování bych přirovnala nejspíš k tomu, když na tebe ze sprchy teče přespříliš horká nebo přespříliš studená voda (tak studená, jako teče třeba na horské chatě). A musím říct, že ze všeho nejvíc mě bolelo rameno a páteř z toho, jak jsem měla překroucenou ruku, když se dělala vnitřní strana.

Vzhledem k tomu, jak rychle ten strojek pracuje, tak se vůbec nepozná že je to od jehly.

hodnocení

0x

Cena je různá,dle salonu. a tipnul bych to tak 1500 až 2000,- A tetování nebolí.Cítíš to,to je jasný,ale v pohodě se to dá vydržet. I když to je taky těžko radit,každý to vnímá jinak. Můj osobní pocit-takové štípání,píchání,třeba jako kopřiva, a čím to tetuje dýl,tím míň to bolelo. Neboj se toho,zubař je horší:D

figurek*
hodnocení

0x

tetování prý bolí třikrát. Porvé bolí, když si ho necháš dělat, podruhé když ho platíš no a potřetí bolí, když ti ho chemicky gumují.

Tak ti přeji mnoho zdaru ve všech fázích. *smich*

hodnocení

0x

Zkuste si sam(a) sebe představit jako sedmdesátiletou babičku či dědečka o holi se svraštělou kůži a na ní toto tetování. Ještě do toho pořád chcete jít?

walina*
hodnocení

Ano chci :)) vzpomínka ♥...počítám se vším:))

doplněno 29.06.13 20:18:

tato odpověď byla určena výše...spletla jsem se

walina*
hodnocení

Tak to pro mě bude 2krát...vím do čeho jdu...a nevidím důvod..proč bych učinila tu 3.bolest...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]