Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál Setina sekundy

Od: renca123* odpovědí: 8 změna:

Prosím vás nemáte někdo seriál setina sekundy, strašně ráda bych ho sehnala mamince protože na něho velice ráda vzpomíná, a furt o něm básní :D a tak bych byla velice ráda, kdyby se někdo ozval :) mockrát děkuji :))

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x

Udajne to byl 7mi dilny serial, z neho se sestrihal asi 2 hodinovy film a rakusaci z toho pry sestrihali 3 dilny serial.

Na DVD to snad cesky nevyslo. Ceska televize to ma v archivu, ale nema v planu to vysilat, protoze na to nema prava.

Zkousel jsem to v rychlosti dohledat na Internetu (v ceskem dabingu i italskem originalu) a moc toho nemam. :( Muzes zkusit, jestli se ti spusti tento stream (a jestli muzes stream prijimat, tak ho muzes i nahrat a ulozit na disk).

Jeste se po tom zkusim podivat.

luke237
Ani mezi lyzari ten film neni (ta druha diskuze, ktera je zminena v te prvni - abys to nemusela hledat).
debri*

Já to sháním už několik let...ano i já zkoušela čt primu všude odpověd že nejsou vys. práva Jen opravdu nevím proč se nedá stáhnout? Já našla v nabídce Arara objednala jsem ,ale odepsali,že není.Už mně napadají různý šílenosti..sice italsly neumím, ale brala bych i v originíle a někde být prostě musí

1,35 minuty už mně napadlo najít někoho kdo italsky umí a zkusit napsat

pokud by vás napadly nějaké možnosti valinka.alenka@seznam.cz

luke237
Ten problem s tim filmem (serialem) je ten, ze udajne nebyl moc komercne uspesny (ani v CR a udajne ani v Italii), takze sance, ze by TV zakoupila prava na opetovne vysilani jsou mala. Ze stejneho duvodu to pravdepodobne ani nevyjde na DVD.
Protoze se to v TV v CR naposledy vysilalo v dobe, kdy lidi nemeli bezne ani videa, tak na Internetu nejsou ani tyto spatne domaci kopie. :(
Rekl bych, ze sance ziskat ten film, jsou mizerne, pokud se nenajde nekdo, kdo ten film objevi doma na videokazete nebo to nejaka televizni stanice ve svete z nejakeho duvodu neodvysila a nekdo to nenahraje a posle na Internet. Bohuzel.

debri*
hodnocení

0x

Ani se mamince nedivím... seriál miluju taky a sehnat se ho marně *plac*snažím sehnat hodně dlouho. byl jako film v Nabídce Arara,ted není,ale průběžně o něj píšu.Stejně tak prudím na Čt maj ho v archivu,ale nemíní vysílat prý práva. Přitom i na jiných servrech je po něm poptávka a Csfd má skoro 80% úspěšnost.

Zkus si tam taky zadat do bazaru poptávku. Jen tak na okraj kdo byl maminčim favorit? Kamoščin Cesare a můj Marco*smich*

nj 14 letý pubertačky,ale pokud se chce kochat pár vteřin tak je odkaz na csfd Gustavo s Annou. Tak snad někde je já bych brala i nedabovaný .

debri*
hodnocení

0x

Po letech hledání jsem youtube .Sice v italštině ale i tak bylo moc fajn po letech opět vidět

janazc

Strasne moc dekuji za tohle video, take jsem patrala, kde najit DVD, ale tohle, i kdyz italsky, staci, diky :)

ben®

janazc - viz odkaz je tento film / seriál i s českým dabingem (našla ho @valinka).

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma setina sekund

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]