Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jistě všichni znáte humornou větu sestavenou z českých příjmení: Veselý Zajíc Vyskočil Tvrdý Bobek Vytlačil. Při vzájemném představování někdy nastane humorná situace.
Znám z nedávné zkušenosti příklad, kdy se představovali muž a žena. ZELENÁ /ona/ VOKURKA /on/. To byl hlahol!
Vrátný v jednom podniku řičel smíchy, když přijeli 3 montéři a zapsali se mu do knihy návštěv: SMUTNÝ ZELENÝ JELÍNEK. Syn byl jedním z nich a moc pěkně mi to popisoval.
Zajímalo by mě, čistě pro pobavení, s jakými kombinacemi jste se setkali vy. Ta naše česká příjmení k tomu přímo nahrávají. Jaga.
Dobrý den, trochu černý humor, ale ze života - hřbitov a tam jedna hrobka s označením Rodina Šťastných a hned vedle hrobka s označením Rodina Veselých
. Zdravím!
Škoda škoda, takové vtipných jmenovky na schránkách jsem jako poštovní doručovatel zaznamenala plno, ale nezapamatovala. Tak bohužel.
Možná se jmenoval Klement nebo tak nějak. Ale Cement mi nějak utkvěl v paměti. Je to už mnoho let...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.