Nejste přihlášen/a.
Třeba jde, ale musí být o dost velký řízek! V Krumlově povýšili a obložili řízek jako chlebíček, ale taky bych se bála nějaké nehody. Servírují tedy na prkýnku.
Ne nejde, včera odzkoušeno. Mastný řízek se na ubrousek přilepí a po kusech odtrháváte papír. Mezitím vám popadá vlašák na zem.
Dobře, tak to jste odvážná. Já moc na ulici nejím kvůli hygieně. Špinavé ruce prostě /MHD, hotovost apod./
Je pravda, že ty dnešní ubrousky drží jen tak tak pohromadě. Mě se lepí také na bramboráky.
Když se člověk na ulici zakousne do řízku, trošku si jídlo nakloní, tak těžký salát může spadnout na zem. Nehledě, že řízek by měl být trochu vychládlý a ne teplý.
Já si počkám na ty Vánoce a spíše obyčejný bramborový salát.
Plněný vlašský salát neznám.
Rohlík plněný vlašským salátem a řízkem si dovedu představit.
Třeba někdo zkusil a ujalo se. Řízek a salát normál a k tomu pečivo, proč ne. V automatech nabízejí bagety s kuřecími nugetkami. Tohle Vaše bude ale o hodně lepší!
------------------
V Českém Krumlově vaří podobné pochoutky - chlebíček na řízku, řízek s bůčkem, nebo tatarákem.
V létě jich dělali na 200 kusů a vše se prodalo.
Převzali prý od pana Linharta z Marianských lázní. Pro masožrouty a hlavně pro turisty docela lákavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.