Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plněný vlašský salát v rohlíku

Od: klukzprahy odpovědí: 10 změna:
Odkud se vzal nebo kdo vymyslel plněný vlašský salát v rohlíku?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x
Rohlík je jako obal. Dostanete jej do ruky s 1 ubrouskem. Neproveditelný by byl řízek na ubrousku do ruky a na něm salát. Řízek se salátem do ruky bez tácku a příboru nejde.

Třeba jde, ale musí být o dost velký řízek! V Krumlově povýšili a obložili řízek jako chlebíček, ale taky bych se bála nějaké nehody. Servírují tedy na prkýnku.

id

Ne nejde, včera odzkoušeno. Mastný řízek se na ubrousek přilepí a po kusech odtrháváte papír. Mezitím vám popadá vlašák na zem.

Dobře, tak to jste odvážná. Já moc na ulici nejím kvůli hygieně. Špinavé ruce prostě /MHD, hotovost apod./

Je pravda, že ty dnešní ubrousky drží jen tak tak pohromadě. Mě se lepí také na bramboráky.

Když se člověk na ulici zakousne do řízku, trošku si jídlo nakloní, tak těžký salát může spadnout na zem. Nehledě, že řízek by měl být trochu vychládlý a ne teplý.

Já si počkám na ty Vánoce a spíše obyčejný bramborový salát.

hodnocení

0x

Oni.

Bistro v Potštejně na Rychnovsku

idnes.cz/...

Asi něco jako toto.*alene*

Plněný vlašský salát v rohlíku

Na Vochtánku pod Potštejn občas jezdím na festivaly. Tajkováhle svačinka či obídek by mě potěšil. Řízky miluju a dobře udělaný bramborový salát to završí. Jen ten rohlík je tam už tak nějak přebytečný. Na co dobré jídlo kazit rohlíkem? Řízeček a salát jsou dobroty samy o sobě. Jaga.

yarda1
hodnocení

0x

A cena?

Pokud jsem někde mimo domov, plněná bageta do ruky je pro mne přijatelná možnost jak zahnat hlad. Ale nesmí atakovat ceny normálního jídla v normální hospodě.

hodnocení

0x

Plněný vlašský salát neznám.

Rohlík plněný vlašským salátem a řízkem si dovedu představit.

Třeba někdo zkusil a ujalo se. Řízek a salát normál a k tomu pečivo, proč ne. V automatech nabízejí bagety s kuřecími nugetkami. Tohle Vaše bude ale o hodně lepší!

------------------

V Českém Krumlově vaří podobné pochoutky - chlebíček na řízku, řízek s bůčkem, nebo tatarákem.

V létě jich dělali na 200 kusů a vše se prodalo.

Převzali prý od pana Linharta z Marianských lázní. Pro masožrouty a hlavně pro turisty docela lákavé.

search.seznam.cz/...

km
hodnocení

0x
snad rohlik plneny vlaskym salatem, ne?

Také si myslím, že je to plněný rohlík salátem. Plněný salát rohlíkem si nedovedu představit.*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]