Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký význam může mít sen s Geraldem Fordem?

Od: pravic odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

před pár dny se mi zdálo, že jsem byl v jedné společenské místnosti s Geraldem Fordem. Probíhal tradiční banket, kde se pohybovali další zástupci diplomacie a byznysu.

Stalo se vám někdy, že se vám zdálo o zahraničním politikovi?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, myslím si, že ještě nikdy nezdálo. Ovšem, jméno Gerald Ford se po dlouhé odmlce v nedávné době objevilo v médiích (což jste určitě zaznamenal) v souvislosti s onou letadlovou lodí USA (snad největší na světě) tohoto jména a jejím přesunem (ke břehům Argentiny=?), tak se Vám to vybavilo ve snu a mozek si už k tomu "omáčku" dotvoří a sen zkompletuje. Zdravím!
doplněno 07.12.25 18:19: pravic - mozek si zafixoval jméno lodi a nikoliv loď jako takovou. K tomu si vybavil tvář/osobu a doplnil příběh. Sen je normální činnost mozku (něco jako defragmentace HDD), kdy si přerovnává myšlenky a poznatky v paměti. Pokud jste racionálně uvažující člověk, tak v tom nehledejte nadpřirozeno.
pravic
hodnocení

To je dost možné. Ale i tak, ve snu byla jeho autentická tvář a loď se tam vůbec nepromítla, alespoň ne přímo. Myslím, že jsem tam viděl i tvář Rockeffelera s číší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]