Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohmatávání pečiva v supermarketu

Od: klukzprahy odpovědí: 11 změna:
Co je to za móres když přijdete do supermarketu a lidé ohmatavají pečivo (rohlíky,chleba) jestli je měkký nebo tvrdý?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chlapče z Prahy, či Itálie, já většinou vidím lidi, jak si berou rukavice, nebo igeliták.

Vždy se najde někdo, kdo nedodržuje pravidla.

mll

Tak to je zcela mimořádné, jak u pečiva tak u zeleniny. Skoro nikdo si nebere rukavice nebo sášek, nebo mi to tak přijde.

hodnocení

0x
Neohmatavam, rukavici neberu. Ridim se zrakem, a pokud vidim cerstve pecivo, vemu jednim dotekem a uz je v sacku.
0rion

Závidím vám váš zrak.

0rion
hodnocení

0x

Já taky některé pečivo ohmatávám, protože šmejdi ze supermarketů někdy namíchají staré kusy do čerstvých. Ovšem vždy si na ruku navléknu pytlík. Jakmile vyberu, pytlík pak přes pečivo přetáhnu a vložím do košíku.

"někdy namíchají staré kusy do čerstvých" to dělají ráno, dopoledne, či odpoledne? Abych si dal pozor, páč mne se to nestává.

0rion

Pokud se vám to nestává, tak proč si potřebujete dávat pozor?

Proč? Aby se mi to nestalo, jako někdy Vám.

pecenkav

Milane, dělají to během celého dne, pokaždé, když jdou doplňovat do regálu, tak promíchají staré s novým, aby se pokud možno to staré pečivo prodalo a dokonce nové chleby dají dozadu a staré dopředu, aby byly hned u ruky

mll

Já ohmatávám pečivo jen když si ho beru (s úmyslem ho koupit). A když vezmu do ruky kámen (houska se nedeformuje jak má), no tak ho tam hodim zpátky, co s ním jiného.

pecenkav
hodnocení

0x

Pokud to ty neděláš, klukuzprahy, tak máš asi doma pak dostatek pečiva na strouhanku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]