Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč teenageři chodi ve vlaku ve dvou

Od: david odpovědí: 18 změna:
Včera jsem jel vlakem a všiml si že nějaký kluk s holkou šli na toaletu. Byli tam dosti dlouhou dobu a kdo potřeboval akutně a měl potřebu tak prostě smůla pešek.Druhé WC bylo mimo provoz pouze to jedno k dispozici.To člověk nezvládne v dnešní době sám si sundat kalhoty nebo musí mít holka ochranku sebou?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Malý příklon k tomu pokouření, jak cigaretky, tak nějakého jointa.

I když ten je snad cítit?

--------------------------------------

Více se přikláním k bezpečnosti. Musím přiznat, že jezdím povětšinou dvakrát ročně z Hl. nádraží Praha do Teplic a to vždy nějakým tím rychlíkem, expresem směr Německo. Mnohdy pokračuje do Berlína, do Hamburku.

A vlaky jsou na vysoké úrovni, čisté, hygienické, na WC vše v nerezu, doplněné. Byla tam i štěrchátka do uší!

Nesetkala jsem s nějakými problémy. Jednou jsem jela s nějakým kubáncem a mluvili jsme spolu trošku německy a i když jsme byli v kupé sami, tak úplně v pohodě.

Nyní na dušičky jsem jela opět a to v pátek, a jediný, kdo dělal až při zpáteční cestě binec, kdo hlulákal, tak to byli mladí Němci, běloši, kteří nastoupili v Ústí nad Labem směr Praha. Buďto jeli na nějaké sportovní utkání, anebo na víkendovou pijatiku (velké bágly). Ta jejich němčina se rozléhala po celém vagóně.

Pátek a neděle jsou vlaky plné, a opravdu, kdo již dlouho nejel, tak by měl být mile překvapen, určitou úrovní ČD + Deutche Bahn.

Wifi, bistrovůz, nebo obsluha s nabídkou, nebo automat (samoobsluha).

Před odjezdem prošla i ostraha (muž a žena v černém).

Za mě spokojenost, nikdy ale nevíte, pokud se staví v Ústí, kdo přistoupí. Ale za mě vlaky směr na západ jsou opravdu bezpečné a kulturní, nesetkala jsem se zatím s něčím negativním.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, jdou si tam dát cigárko nebo jointa. Zdravím!
doplněno 29.11.25 13:59:

Je to legrace, když tady čtu ty vzpomínky na mládí a přiznávání se k sexu v malém/smradlavém prostoru , ale jsou to spíše pouhé spekulace, než vlastní zkušenosti. Takže, (nejen) mladí lidé vždy chodili na vlakové WC kouřit cigarety a dnes bych pochopil i to "brčko". Vím, o čem píši - pokud byl kuřák nalezen průvodčím, tak dostal pokutu 20,- Kčs (což nebylo pro študáka tehdy málo, ale za to pokouřeníčko to stálo ).

fik
Dnes spíš ne. Ve všem modernějším než Regionova bude na záchodě (nejen) kouřové čidlo.
mll

Čidla jsem viděl ve flixbusu, v regiojetu, v Itálii ve Frecciarossa (a samozřejmě je maji v letadlech). Ale spider ani regionova mě nepřišlo, že by je měli, stejně jako v rajdžetu ani v jiných vlacích modrého dopravce jsem je neviděl. Ale zase tak moc po tom nekoukám, zkusim si příště víc všímat, určitě by byly vhodné. A taky na nádražích. Kamery očividně nestačí. Ani ochranka nepomůže, ti kouří taky místo toho, aby kuřáky vyháněli (vůbec by potřebovali nad sebou nějakou ochranku).

Mimochodem už jsem dávno nepotkal někoho, kdo by se sháněl po kuřáckém voze, ale dost dlouho po jejich zrušení se sem tam někdo po něm ptal. Dnes se spíš (marně) hledá první třída, poslední dobou je folklórem ji do vlaku nedávat.

pecenkav
hodnocení

1x

A co třeba si zasouložit, užít si adrenalín, v kupé se to nehodí

hodnocení

1x
Ochranku s sebou mít nemusí, podstatně lepší je mít u sebe ochranu.

ltz
hodnocení

1x
To asi nebyli cestující teenageři. Ti jsou slušní, neblokovali by toaletu. To byli mladí instalatéři, co pracovali na odstranění závady na WC.

k2
hodnocení

1x

Nejak nechapu, v cem presne spatrujete "problem". Nebo usuzujete, ze doba stravena na vlakovem WC, je primo umerna poctu osob, ktere na nej dohromady vstoupi? To pak ale odporuje Vasi posledni vete, kde popisujete umernost neprimou...

smode2
hodnocení

1x

Ano, šli studovat anatomii. Na rozdíl od starších ji ještě tak dobře nastudovanou nemají. Když jste měl jejich roky, taky jste studoval. Neříkejte že ne.

david
hodnocení

Jedu nyní v Německu vlakem a zase jsem viděl dvě slečny jak šly společně na toaletu jako by to byl nějaký nový trend mne připadá.
Jasně a já jsem zrovna na Everestu.
;)
smode2

Tak ve fašounsku bych taky chodil ve dvou. Zvlášť jako holka. Co kdyby se nějaký inženýr nebo lékař třeba chtěl zeptat na cestu..

mathew
hodnocení

1x
Tím, že to je na blízkém východě teda západě jste měl začít. Já bych tam taky nešel na záchod sám pokud bych vůbec sebral odvahu do toho vlaku nastoupit...

pb®
hodnocení

0x
Tak oni tam jistě šli za účelem vykonání potřeby, jako všichni otatní, ale o vylučování jistě nešlo. A tato potřeba je zábavnější ve dvou.

yarda1
hodnocení

0x

Vtip(?):

Studentky byly na vstupní prohlídce, v jedné skupině byly samé blondýnky. Z ordinace vykoukla sestřička a povídala:

"Vás je tady najednou moc, choďte po čtyřech."

mll
hodnocení

0x

Nikdy jsem to nechápal, ale někteří chodili společně i ve škole. Na otázku mistra "ty ho sám neudržíš" se ujala výzva "pojď mi ho držet" nebo "potřebuju přidržet" což znamenalo v překladu jdeme na záchod. Jak říkám, nikdy jsem to nedchápal, proč musí jít spolu. A prý to dělaly i holky (ty si nemaji co držet).

suksuk
hodnocení

0x

A nebyli tam vykonat jinou potřebu ve dvou?

brno
hodnocení

0x

Jestliže tam byly nepřiměřené dlouhou dobu, tak máš klepat na dveře :)

jakou roli hraje jestli tam byli 2, že tam byli dlouho?

nebo je to snaha o nějakou provokaci diskuse?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]