Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Steroidy - co k tomu

Od: tomto odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jaké PCT je nejlepší jet ke stanozolu a anabolu mimo Clomid který mám , Nolvadex a třeba salbutamol? díky předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

se mi zdá, že potřebujete hlavně rozum do hrsti. Jestli budete brát bobule, pak za pár let budete mít nález na játrech a až bobule brát přestanete, pak místo svalů budete mít třaslavé podkožní sádlo. No fuj.

Radil jsem tu už víckrát a radím zas, protože mám ve své blízkosti odstrašující příklad :

Bobule neberte ani do ruky.

repkin*

Dal bych Vám bod, ale nějak to nejde *nevi**pivo*

hodnocení

0x

Konzumace tohoto svinstva je přímou cestou do plného invalidního důchodu. Zjistěte si, jak dopadají špičkoví sportovci na dopingu - pár let na špici a potom nesnesitelné zdravotní problémy. Srdce v háji, játra, klouby. S těží chodí s francouzskými holemi. Denně jí hrst prášků proti bolesti. A vyhlídku na zlepšení stavu mají nulovou - chemií zničený organizmus nelze opravit.

pumpicka
hodnocení

0x

metandrostenolon, testosteron. Ale pozor na to, s tím testosteronem není prdel si zahrávat..

pumpicka

Jeste doplnim, ze metandrostenolon oralne, testosteron injekcne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]