Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po rozchodu mi začal vykat

Od: mariola odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, všem

Mám takový dotaz. Před rokem jsme se rozešli s přítelem a včera se mi po dlouhé době nečekaně ozval, nejvíc mě překvapil tím, že mi začal vykat, napsal mi krátkou zprávu takto:

Paní jak se máte? Pamatujete si ještě? Jinak at se daří.

Nejvíc mě překvapil tím, jak mi po dlouhé době ve zprávě začal z ničeho nic vykat, přitom jsme si předtím tykali nevím, co si mám o tom myslet . Poslední dobou se občas ozve a zase zmizí a stále se to opakuje, napíše krátké zprávy a zmizí nevím, co ho k tomu vede že se takto chová. Já s ním vůbec nejsem v kontaktu tak bych ráda věděla, co tím zamýšlí a proč se takto chová. Předem moc děkuji za Vaše názory .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Lidi sou ruzní a čert ví co se mu v tý jeho kebuli honí a co si chce dokázat dle mě jen nesmyslně provokuje
Já bych to neřešil a netrápil se pokud nestojite o to aby vám psal tak ho jednoduše blokněte a je klid
Pokud chcete odpovědet tak bych to vzal ve stylu : Dobrý den mám se dobře na vas si nevzpomínàm o co vàm de?

jk2021
hodnocení

0x

Na znění samotné zprávy nic zvláštního nevidím, nejspíše si z vás jen dělal legraci. Stačí se ho na to, jak to myslel, normálně zeptat. Rozhodně od něj dostanete přesnější odpověď než od náhodných cizích lidí na internetu.

hodnocení

0x
Volá mi manželka a já do telefonu
"Dobrý den mladá paní, co potřebujete"?
Nevidím na tom nic špatného.:-D
jk2021
25.11.25 02:56

Asi tak.

ltz
hodnocení

0x
Možná se tím baví, když vám vyká a ozývá se tímto způsobem po rozchodu, i když vy nereagujete. Tak jestli to nemysli tak, jestli je vám už dobře bez něho. Jako v tom případě jestli jste se s ním rozešla vy. Myslí to tak ironicky, ale jinak je mu jedno jak se máte. A nebo to vykání bere jako samozřejmost, že jste si sobě už cizí lidi. Sama ho znáte nejlépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]