Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte na ty 3 dny?

Od: kristka01® odpovědí: 148 změna:
Ahoj, věříte, že na 3 dny přestane svítit Slunce? Já ano. Jak se na to připravíte a co budete dělat?

148 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proboha, kam chodíte na takové hlouposti? *zed*

hodnocení

Píše se to na internetu, v televizi to říkaly atd. Jen si nevěřte, ale až to příjde, tak se budete divit.
jake377*

Já jsem taky četl, že bude taková tma, že neuvidíme zblízka ani oheň :)

Podle mne bude tohleto další novinářská kachna, spíš bych věřil tomu, že během dne bude kratší dobu svítit Slunce a nebo bude svítit méně - s menší intenzitou...

jirkamatapat*

Jo, ta tma bude taková,že ani světlo baterky nedosáhne na zem.*zed*

majkeen

PÍŠE SE TO NA INTERNETU. . . . . . . .
Co k tomuto dodat? Slečna je blond? Kdybych věřil všemu,co se píše na internetu,dávno žiji ve společenství draků,yetiů a dalších podobných bytostí.

V tom "varovném mailu" se píše, že najednou zmizí veškerá energie. . . pro rozumně smýšlející lidi je již toto důkazem toho, že to je naprostý blábol, poněvadž kdyby nebyla absolutně žádná energie, i lidstvo by v jeden okamžik vychcípalo,jako mouchy. Další "Zaručené zprávy čtěte na novinkách.cz. . . .
Ovšem, je pravdou že se poslední dobou lidstvu vytrácí používání zdravého selského rozumu,raději berou za vlastní cizí názor přečtený někde na blogu nějakého zvráceného apoštola kataclysmatu. Bez ověření,alespoň části zprávy a o věrohodnosti autora by měl být první krok rozumného člověka, než začne přeposílat zprávu dále. Ono, že to řikala Maruna ve vobchoďáku je dost fádní.

wiki*

Nebudte tak jednoducha, to ze to rikali v televizi, nebo ze se to pise na internetu, prece neznamena ze je to pravda. Snad mate vlastni hlavu.

hodnocení

0x

Já si koupím horské slunce*smich*

hahanaj*
hodnocení

0x

a kdypak to bude - takový zaručený zprávy nám nesmíte tajit:D:D:D

hodnocení

21. 12. 2012
hahanaj*

a já myslela, že bude konec světa*zed*- tak to je fajn, že jen 3dny bez slunce- to v pohodě přežijeme*tanec*

hodnocení

Nechci ti kazit radost, ale ňáký lidi by prý umřít měli.
jake377*

Každý den umírají lidi, takže na tom není nic nenormálního...

kocourovec*

Jasně,u nás na obchodě visí dvě parte.

ladaadal*

Jednoznačně - dít se něco bude - pořád se něco děje, jinak by nebyly dějiny.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ano cetl jsem. Neverim, kdyby neco, mam zasobu svicek a velke mnozstvi alkoholu.(to kdyby nahodou)

Jestli máte náš moravský alkohol,tak Vám může být jedno,jestli se to Slunce znovu rozsvítí nebo ne...*smich**smich**smich*

majkeen

*smich* :D :D :D :D*haha*
Z likérky od draka za úsvitem dalších dní. . .

chegu

NO ALE CO KDYBY RADŠI SEM SI VYUDILM 20 KILO BOKOVINY 50 LITRŮ SLIVOVICE A KLIDNĚ TO MŮŽE TRVAT I MĚSÍC:)

ohneta*
hodnocení

0x

Proboha ženská, uvažujte. Píše se tam, že se někde vytratí všechna energie a že si máme nakoupit svíčky. A jak si je asi zapálíme, když nebude fungovat žádná energie :D. Ale dobře, vykopejte si ted nějaký hluboký sklep, 21.12 si do něj zalezte přečkejte tam ty tři dny a pak nám dejte vědět, jaké to tam bylo :D. A nezapomeňte si vzít sebou i vánoční stromeček *zed*

hodnocení

Třeba syrkama ne. *bzum*
ohneta*

Kdyžtak sirkama. Ale co je hoření, přece energie. Když zmáčknete tlačítko na pc, tak je to pohyb tedy energie. Trochu o tom přemýšlejte a pokud je vaše IQ v průměru, tak přijdete na to že je to blbost.

Prosím? Této větě nerozumím.

noviny*
hodnocení

0x

Co myslíte tím zhasne? Jestli myslíte, že na něm na tři dny přestane probíhat termonukleární fúze (to může za to, že svítí) a po třech dnech zase bude všechno zpátky, tak tomu nevěřím. Proč vy ano?

ohneta*

Bylo tam psáno, že něco bude pohlcovat energii a světlo. Fúze bude dál pokračovat :D

Byl by nějaký odkaz na to humoristické čtení? Dlouho jsem se od plic nezasmál :)

doplněno 13.11.12 21:43:

Ohneta: Díky *palec* Je to "nádhera". Třeba ta pasáž : Zatemněte okna, nevycházejte ven, neuvidíte ani vlastní ruku*haha*

Lidi jsou opravdu ovce. Minimálně někteří.

ohneta*

Ano odkaz zde, posílala mě to vyděšená kamarádka :D

hm*

Díky za odkaz, nevěděl bych, o čem je řeč. Už jsem slyšel hodně nesmyslů, ale tenhle je fakt povedenej. *uf*

hodnocení

0x

Ahoj. Stručně? NEVĚŘÍM *smich* co budu dělat? Záleží jak bude, jestli bude sníh tak možná sáňkovat *smich*

kocourovec*

Já budu 21.12. vzpomínat, že je to 30 let, co jsem porodila svoji první dceru:)

buss
hodnocení

0x

Píše se to na internetu, v televizi to říkaly atd. Jen si nevěřte, ale až to příjde, tak se budete divit.
Ubohá děvo, když máš v mozkovně internet, média...IQ TV, Blesku, tak se tvé víře nedivím. Ale až to přijde, tak to ti to bude prda platné protože zmrzneš.

ferda6
hodnocení

0x

Ano věřím,

pokud se v té době ocitnete alespoň kousek za Severním polárním kruhem, tak tam Slunce skutečně několik dnů ani nezahlédnete :(.

Jenže to je způsobeno nakloněním Země, kdy severní pól bude na odvrácené straně vůči slunci. Probíhá to každoročně a s jakýmsi pohlcováním či mizením energie to nemá nic společného!

olaf71*
hodnocení

0x

jednou byla taková tma, že i ptáci chodili pěšky :-D

hodnocení

0x

takže bude v září roku 2018 plno nových školáků prvňáků?

co jiného dělat potmě...

pt®

"milane", *palec* teď jsem se pobavila, díky. - pt

aaaaaa*

2019, zářijové neberou, nebo již ano?

ano, berou.

claire*
hodnocení

0x

Já se už domluvila na velitelství Hvězdné brány, aby mi dali zrovna na tyhle tři dny misi na P8A-932. Krásná planeta, spousta jezer... jedeme s Jackem na ryby! *ua*

hodnocení

0x
Ja tomu verim..
Vsiml jsem si, ze posledni dobou jsou dny kratsi a kratsi..a v noci byva TMA, takze uz to evidentne zacalo..
hodnocení

No, ale v noci bývá tma. :)
jaco*

No ale to není tma jako v pytlu. Když je u nás tma jako v pytlu tak ju těch pytlech rovnou vyvážíme. Některé země za dobrou tmu slušně platí :-D :-D

Tma v posledních letech už ani v noci není. Takže je na čase, aby se s tím něco udělalo. Už se těším, že se konečně pořádně vyspím *frajer*

bohous*

TWL vzdit tma je na zimu a zase v lete bude kradsi noc

serzh
hodnocení

0x

Lidi, kteri si vymysleji tyhle hlouposti bych stihal pro poplasnou zpravu.:-D

Bohuzel vrana k vrane seda a tech, kteri tomu veri, nakupuji svicky a ja nevim co do zasoby, je taky dost.

At to bude jakkoli, tahle teorie ma jednu velikou slabinu a tou jest kde asi to slunce bude cekat ty tri dny?

Pokud by jakkoli kamkoli odeslo, i kdyby se hnulo jen o par stupnu jinam, bude tady velky problem pro celou

populaci.

Takze Kristko, dej mi jednu logickou teorii, ktera me uspokoji a ja zacnu verit taktez.

hodnocení

0x

Ale máš moc hezkou fotku. To jsi Ty? Jestliže ano, tak si z ničeho nic nedělej, on se o Tebe v té tmě určitě někdo postará. Ale raději se před ním moc nerozpovídej. Buď krásná a ty tři dny bez slunce určitě přežiješ v pohodě. A věř mi, že i ty další. Já bych teda byla hrozně naštvaná, kdybys měla pravdu. Datum jsem si zapsala, jsem na to moc zvědavá.

hodnocení

0x

Být tvým učitelem fyziky, tak propadáš :)

hodnocení

0x

Myslíte tenhle HOAX?

hoax.cz/...

askmenow*
hodnocení

0x

A jak se t stane, že přestane svítit, to si ráda nechám vysvětlit.

daniell*
hodnocení

0x

To je největší blbost z hlediska reálného to není možné aby na 3 dny přestalo svítit slunce muselo by nastat zatmění nějakou obrovskou ale ta by musela být blízko nás v takovém případě by naši zemi rotrhla a zničila a kdyby slunce vyhaslo což by trvalo v řádech milionu dokonce miliard let tak by už znovu nesvítilo toto je největší nesmysl který sem kdy slyšel , toto prostě není možné pokud by přestalo svítit život na zemi by skončil vegetace by zmrzla a lidé také kdyby 3 dny nesvítilo slunce tak by již dnes asi pomale zhasínalo a tohle by dělo jak už jsem psal několik milionu let a ne necelé dva měsíce to je prostě nesmysl lidi začněte myslet mozkem a ne prdelí*bzum**smich* Konec světa těch už bylo jeden už jsem přežil v roce 2000 a těď přežiju další to bude super *zed* . Konec lidstva způsobý lidstvo

" vůbec netuším čím se bude bojovat ve 3. světové válce ale ve 4 . světové válce se bude bojovat oštěpy , kýji a kameny " ;)

dericcaster*

*palec* A.Einstein
.

.
Jinak myslím, že tazatelka, vychází z HOAXu, na který je někde výše odkaz. Pro lepší orientaci si ovolím si vložit malý výňatek z onoho HOAXu.
1. Podzim a zima 2012/2013 bude v Tibetu a na celém území severní polokoule teplá. Mezi 12. a 23.12. 2012 začne pravděpodobně Zem spolu s celou sluneční soustavou procházet skrz galaktické "nulové pásmo". Je to existující prostor, kde utichají a nemohou se šířit žádné energie, kde neexistují elektromagnetická pole, a to u všech objektů.
2. Prakticky po celé Zemi, v průběhu několika minut okolo 10. hodiny ráno podle moskevského času dne 21. 12. 2012, nastane úplná tma a absolutní ticho. Žádné světlo, nebude elektřina, komunikační spojení, dokonce zvuky, nic z toho nebude moci fungovat.
3. Toto temno bude doprovázeno kosmickými iluzemi, výbuchy světla, také iluzorními, které se budou odehrávat několik dní, přibližně 3 až 4. Není třeba se bát a ani ničeho obávat.
4. Po uplynutí se opět objeví sluneční světlo. Bude opět vidět. Zvířata Země zjistí intuitivně předem, že přichází "Kosmické temno" a ukryjí se v norách. Lidé ve městech nic nevycítí, proto budou mezi nimi oběti na životech a šílenství. Může zemřít až 10 procent světového obyvatelstva.
etc, etc...

Když se nad tím človek trochu zamyslí, musí nepochybně dojít k závěru, že ta zpráva nedává logický smysl. Pokud bychom připustili, že by mohla nastat situace popsaná v bodě jedna, pak jsou všechny ostatní body bezvýznamné a stejně tak by nemělo smysl se nějak připravovat. Proč? Život tak jak jej známe, je přeci založen na energii. Nervové vzruchy = elektrická energie, ochlazování = tepelná energie atd... Pokud by nastala situace popsaná ve větě:"kde utichají a nemohou se šířit žádné energie", Tak by prostě život zaniknul. Tak proč se připravovat...

Docela rád bych viděl nory, do kterých se ukryjí třeba sobi, jeleni, sloni a žirafy.

No třeba do tunelu Blanka. Aspoň k něčemu bude *smich* .

jirkamatapat*

To "nulové pásmo" je stejný nesmysl jako hranatá koule.

luckazatkoukalova
hodnocení

0x
Ja na to neverim protoze ma tento den muj tatka narozeniny a je nerealne aby zhaslo 3 dny nesvitilo a pak by se rozsvitilo.
ohneta*

Jenom proto, že má tvůj táta narozeniny? :D Nechcu ti brát iluze, ale síle přírody jsou narozeniny tvého taťky u ... šak víš kde ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nepřestane svítit, bude to jenom stín. (Zase to chtějí ututlat.)

Věříte na ty 3 dny?

hodnocení

0x

Zhasněte světla, rozsviťte lásku, kamenným mostem můžeme jít,

pro dobrý bydlo zapomněl svět na krásu ducha, svobodu, klid. /Brontosauři/.

hodnocení

0x

To jako myslíte, že bude tma, po špatném pití? Kdyby jen to!:D Pááááni, co já jsem za svůj život slyšela hovadin. Nemyslím politických. Ale právě takovýhle tvrzení. Jednou na tom postavím otázku. Bude to ještě delší vlákno, než o smyslu života.

ladaadal*
hodnocení

0x

To se hodí, jen ať zhasne. Aspoň mě mamina neuvidí, až jí půjdu tajně zobat cukroví do špajzky*smich*, konečně budou klidný Vánoce*haha*

doplněno 14.11.12 07:43:

Babčo - už jen kolikrát měl být konec světa, viď?

No jo! Se divím, že stále ne a ne! *bzum* Jen by mě zajímalo, kam na to li lidi chodí. Na jakém základě si uvzali, že je to konec. Protože všichni, kdo něco takového tvrdili, vypadali, že tomu i věří.*hej*Když si je tazatelka tak jistá, bylo by pro ni přínosné, zajít se všemi svými penězi do sázkové kanceláře a vsadit na tmu. Jestli to bude pravda, bude v balíku. Jestli ne, tak budeme mít novou houmlesačku.

ladaadal*
hodnocení

0x

Ještě mě napadlo, měsíc času:

Lidičky, při rychlém jednání a přepsání veškerého vašeho majetku hmotného i nehmotného na mou osobu vám pomohu s přípravami a poradím, jak tyto 3 dny zaručeně přežít bez úhony. Kontaktujte mě telefonicky, mailem nebo osobně *smich*.

Chacháááá, a budu v balíku já*haha*

dzordz*
hodnocení

0x
je potrebné zavesiť na okná tmavé závesy (protože je venku strašná tma), nepozerajte sa do okien (protože v tý tmě stejně prd uvidíte), neverte očiam i ušiam (nebo byste mohli přijít na to, že to všechno vůbec není pravda)

ohneta*
hodnocení

0x

Já se těším na to, co tu bude kristka psát 22.12 až zjistí, že se nechala nachytat. Nebo poslechne rady v textu a nebude věřit svým očím a uším :D

artik*
hodnocení

0x

*zed* a takový lidi choděj k volbám . Co budete psát, až ten den TMA zkončí? Na to jsem zvědavej *uf*

krucipisek
14.11.12 12:54
hodnocení

0x
To
Věříte na ty 3 dny? #2

Hmmm... Stačí si vzít kalendář a podívat se. Stejná situace (5 pondělků, 5 sobot a 5 nedělí) bylo naposledy v roce 2007, následuje 2012, pak 2029, 2035, 2040... Ať dělám, co dělám, nevidím ten interval 824 roků. Když už se snažím udělat z lidí blbce, měl bych to dělat tak, abych ho nedělal ze sebe ;) .

doplněno 14.11.12 13:09:

Ovšem na druhou stranu jsem předevčírem podával žádost o vrácení docela slušného přeplatku, takže by se mi to splnit i mohlo. Jen asi ne za 4 dny, tak rychlé úřady nejsou *smich* .

krucipisek
Jen další ukázka toho,co z nás dělá blbce.Věřit něčemu co je k ničemu:)

Stejně vyjímečný byl třeba leden 2005; květen 2010; leden 2011; říjen 2011; a bude třeba leden 2022...

Nějak se nám těch 824 let smrskává... *haha*

buss

No jsou lidi co věří ještě na Ježíška...

hodnocení

0x

Toje ale naprostá pitomost, nechci být neslušný, ale jinak se to prostě říct nedá.. Buďte bez obav.

hodnocení

0x

Kam ten svět spěje...ach jo...*plac*

jabraka*
hodnocení

0x

Ale ten katastrofický seriál už skončil!?

JABRAKA

hodnocení

0x

No, ale když to vezmu se soudku jiného, tak se té hezké kristka, podařilo rozpoutat docela dlouhou diskuzi o něčem, co všichni, jako jeden muž, považujeme za pitomost. 68 odpovědí, s touto mou, to je 69. *smich* Takže docela dobrý výkon. Že by bylo čím dál tím méně otázek, které by vzbuzovaly naši pozornost, a hlavně zájem? U mne to má kristka dobrý...*vtip*

uff

Ano svým způsobem pozornost vzbudila,tak jako mnoho jiných diskuzích.Proto tolik reakci.Ale z jiných důvodů,než ironických.Proto se utvrzuji se v tom,že zde do poradny chodí ze svými přispěvky poměrně dost hloupých lidi a mnohdy ještě zhloupějšími otázkami.

;)

*sok* Snažila jsem se pochopit Vaši reakci. Ale nepodařilo se mi to. Co to znamená, že sem do poradny chodí poměrně dost hloupých lidi a mnohdy ještě zhloupějšími otázkami. Asi budu patřit mezi ty úplně pitomé, ale ráda se nechám poučit. Nebo že by nějaký překlep? Ale i tak, nedává mi to žádný smysl. Asi píšete z mobilu, prý to je složité, je malý displey.

Ale jinak souhlasím. Jenom tu ironii jsem jaksi nikde neobjevila. Všichni se podle mne vyjádřili docela jasně. Mohu se ovšem plést.

doplněno 14.11.12 20:10:

A víte, co jsem se nedávno dočetla? Že prý člověk, který má schopnost vyjadřovat se ironicky takovým způsobem, že si to ten druhý, (a nejenom on), uvědomí, oplývá mimořádnou inteligencí a důvtipem? Ono to totiž není lehké, být opravdu ironický. Mně třeba takoví lidé baví a dokáží mne rozesmát. Nebo si i někdy uvědomím, jak jsem já pitomá. Podle mne, člověk, který dokáže pracovat s ironií, je nepostradatelný třeba jako pozorovatel různých situací, které umí odlehčit právě svým ironickým postřehem, který přímo poukáže na na "kulhající" názor. Omlouvám se za svou nedostatečnou schopnost vyjadřování toho, co cítím. Ale snad se mi to alespoň částečně podařilo.

krkovicka*
Co člověk to názor.Proč hned mluvíte o své pitomosti.Uff to vysvětlil jasně a zřetelně.Z dotazu tazatelky a činností lidí z poradny to tak cítí.Někdy opravdu nepomůže něco obrátit tak jak si přejeme.

Mluvím o své pitomosti, ne o Vaší a ani o ničí jiné. Jak je vidět, nemýlila jsem se. To, co je Vám jasné a srozumitelné, je pro mne oříškem. Tudíž trvám na svém. Ale to by Vám snad vadit nemělo, že mám o sebě takový názor. Ale jste hodná, že jste se mne pokusila utěšit a hlavně mi objasnit situaci.

noviny*
hodnocení

0x

Kristko,

nechci se vám vysmívat, ani si z vás dělat srandu, ale když se to nestane mohla by jste mi pak dát vědět, co si o tom mysíte?

syfrig*
hodnocení

0x

Ano je to podlozene astrology zeme bude v 0 pasmu a bude tma a dal nikdo nevi...?Silny magnetizmus co vic dodat...nepujde nic.elektrina,plyn,voda,auta nepojedou,mobily nepujdou bude zima -40 atd...a jeslti tak vubec nekdo sprovozni?A kdyz to nebude ted ,tak 14.2.2013 urcite informace si najdete sami-chytry vi hlupak nepochopi *zed*

koukolik

14.2.2013? Jsem si to zadal do gloglo a jako první mi vyjel koncert Petra Koláře v Kralupech ... že by?
ingrid88

vite prd a remcate-tak si zadejte planetu NIBIRU-*klik*

existence Planety X tedy Nibiru nebo... ...dvojhvězdě našeho Slunce,

Už tyhle dva termíny hned v první větě prvního odkazu na Googlu vypovídají jasně o věrohodnosti pisatele. Jaksi mu uniká drobný rozdíl mezi těmito tělesy.

doplněno 29.11.12 09:06:

ještě jedna perlička z onoho článku"

Amatérští astronomové celého světa tento objekt sledují již dlouhou dobu a čekají na jeho objevení...

Jo a kdyby to náhodou nevyšlo ani toho 14.2., tak stoprocentně 25.12. 2145. Nebo někdy jindy*frajer*. Chodím po tomhle světě víc, než půl století a různých zaručených "konců světa" už jsem přežil několik:-P.

Zatím mi nikdo nedokázal vysvětlit, co je to "0 pásmo", čím bude způsobené zvýšení magnezmu (a čeho?). Máte aspoň základní vědomosti o fyzikálních zákonech, nebo jen papouškujete to, co jste si přečetl někde na nějakých pochybných stránkách? Hulíte už dlouho?

doplněno 28.11.12 08:12:
je to podlozene astrology...
Konkrétně kterými? Můžete je vyjmenovat (aspoň 2)? Takhle mi to připomíná oblíbené rčení "američtí (dříve sovětští) vědci objevili..."
santa*

Nic si z toho nedělejte, já věřil v osmi letech zase na vodníka. Bylo to podložené mnoha babičkami. Současné děti jsou modernější, věří na nulové pásmo.

koukolik

"podložené astrology" ... a není úplně jedno kterými? *smich* Už to slovní spojení je značně věrohodné

buss
hodnocení

0x

Kristko, a co ti říká Ježíšek, andělé, čert, duchové, kde potkáváš reinkarnované předky... Ale faktem je, když je pod mrakem tak nesvítí. Petrolín už máš?

gumidek*
hodnocení

0x

Ve slunci budou měnit žárovku za úsporku k vůli oteplování, tak na tři dny shodí jističe :D

ladaadal*

Sakryš a já myslel, že vypínaj trafo kvůli pravidelné údržbě. To tam musej mít žárovek jak naseto*haha*

to jsem zvědavý, jak se vesmír vypořádá s takovým množstvím energie navíc, když spotřeba slunce klesne tak na pětinu *smich*

Se přece vypaří ne? Fyzikální zákony stejně nikdy nefungovaly že? *bzum*

ladaadal*

Fatalwir, to je blbost. Předělávají to schválně, kvůli světové ekonomice. Budou tak moct svítit o 8 hodin denně víc při stejné energii, tudíž se všem prodlouží pracovní doba. Plat samozřejmě bude stejný, protože dle sluníčka budeš dělat pořád stejně.*smich* A když něco zbyde navíc, tak bude moct bejt měsíc pořád v úplňku, abysme viděli na cestu, až půjdeme z práce.

To bylo myšleno ironicky. ;)

ladaadal*

Ale to já přece vím, v tom duchu jsem tě taky napomenul *haha*

lojzek*
hodnocení

0x

3 dny bude tma jak v prdeli,to jsem zvědav jestli budou kohouti kokrhat.

Jak by mohli. V nulovém pásmu přestane fungovat veškerá energie včedně zvuku. A zřejmě včetně například mechanické energie, která pohybuje hrudníkem při dýchání. Takže co co co.. Tak

Nebudou kokrhat, protože včas zalezou do hlubokých nor, kde při svitu rovněž tam ukrytých světlušek přečkají nezbytnou dobu *smich*.

mathers322*
hodnocení

0x

Jinak co budu dělat? Nic :D

ladaadal*

To nepůjdeš ani vyhrnovat sníh, nebo třeba sáňkovat? Já asi budu blbnout se psem, sníh miluje, tak aby si užil.

ja*
hodnocení

0x

A už jste někdy slyšeli o přepólování zeměkoule?

neja

Ano, třeba tady: astro.cz/...

syfrig*

o.k. a prave to prepolovani zpusobi asi CO?Pak nic nepujde NIC ani auta nepojedou,kdyz bylo posledni prepolovani bylo na zemi ,akorat tak hov...*haha*

hm*

A proč by při přepólování měla přestat fungovat auta? Copak auta teď nejezdí všemi směry, tedy bez ohledu na polohu zemského magnetického pole vůči nim? *haha*

Jezdit budou, ale zablouděj, kvůlivá otočenému kompasu.

praivo*

Kdo dnes ještě používá k navigaci kompas?

doplněno 04.12.12 17:32:

Myslím k navigaci v autě? GPS by nemělo být ovlivněné mag. polem, ne?

Docela dost. Možná těch pár milionů jich bude. Počítej celý svět. ;)

*sok*A už je to tady! Už to začíná! Už mi nejde nastartovat auto. Sice to na první pohled vypadá na poruchu startéru, ale kdo ví?

Nevím proč by přepólování zemského magnetismu mělo mít vliv na funkci čehokoliv a co vesmírné sondy pracující desítky let někde ve vesmíru, daleko od zemského magnetismu? Naopak, vetšina techniky si s tím poradí, jen život na zemi bude mít problém, zemský magnetismus nás chrání ;)

kdokoliv*

To už se nedá vydržet *haha*- u "magdona" jsem málem upadl ( že u něj už to začíná *haha*...)- jak jsem to tu pročítal tak to začíná na hodně místech a JÁ si myslel, že to začne NARÁZ A VŠUDE *haha* a u "bmbx" = že by mě ten magnetizmus ochránil před tím než bych se střetl se zemskou kůrou při volném pádu po tom co mě magdon " dostal" *haha*...? NO nevím nevím, zda-li by mě ten magnetizmus spíše nepodpořil v mém neplánovaném "letu" k matičce zemi.

Vánoce si uděláme tedy až PO těch třech dnech?*sok*

ŽE bychom si ty dárky rozdávali až třeba na SILVESTRA? Jen aby dárky od Ježíška nebyli tím magnetizmem narušeny, nebo aby si to ježíšek nespletl a nerozdával někde jinde - to by mě vážně naštvalo:).

zabu
hodnocení

0x

Nejsem si jistý počtem, ale za můj život je to už asi čtvrtý nebo pátý "úplně jistý a přesně předpovězený" konec světa. Já jsem v klidu. Že by to nevyšlo i pošesté?

buss
hodnocení

0x

Tak, jak říkám, vydělat se na na kdejaké ptákovině, Kristko přijeď, přednáška Magické datum 21.12.2012 za pouhých 120 Kč!

palana*
hodnocení

0x

Oni to říkali v televizi? Už dávno jsem slyšela o tom, že bude konec světa, ale jak jsem neslyšela. No, jestli fakt na tři dny přestane svítitit, tak jsme mrtví hned :D

Popravdě myslím, že kdyby to věděli, tak by postavili nějaký sklepení, kde by se udržovalo aspoň trochu světla. Je hovadina kdyby to věděli a nic nedělali :/

praivo*
hodnocení

0x

kostra
hodnocení

0x

No slyšel sem, že ten kdo tomu věří tak nepřežije, vsugeruje si do mozku negativní udalosti a je konec., to je vědecky dokazaný:)

martinaa*

Prosím odkaz na ony "vědecké důkazy"*haha*

hodnocení

0x

21.12. (ani 22.12.) žádný konec světa nebude. Já se ptal na jednom stánku, kdeprodávaloi vánoční cukroví, jak dlouho tam budou, a říkali, že do 23.

No to jo, budou tam do 23.12., protože v tý tmě netrfjej domů. *haha*

whoossain
hodnocení

0x

No jasně, já věřim všemu. Čtu Blesk a koukám na Novu...

buss
hodnocení

0x

přečti si novinky.cz/...

jsi dobře manipulovatelná.

chlapik
hodnocení

0x

V práci jsem nedostal volno, tak budu tam.

kubakubikula*
hodnocení

0x

Odpověď:

1) Krátká verze:

Pokud kohokoliv trápí tako zpráva /a podobné/ bude nejlepší vydržet hlavně v klidu a v pohodě až se ukáže pravda. /Mimoto pokud by tato informace byla pravdivá, všichni by zemřeli... tzn. úplně všichni. Takže stejně nenaděláte nic. *smich*

2) Dlouhá verze:

Přemýšlím... /ano někdy se to stane/ jak moc musí být člověk "zblblý", "manipulovatelný"nebo prostě jen neinteligentní a toužící po mystériích, aby věřil podobným zprávám /kdyby alespoň samy sebe nevyvracely...*smich*/ , nebo serverům. Ted mě zrovna napadá jen hypotetická částice tachyon... Schválně si napiště do vyhledávače /třeba tady goooo/... něco jako tachyon, tachyonová energie a uvidíte tu spoustu prodejců něčeho co existuje uspokojivě jen v komixu... Nerozumím hlouposti kupujících, hnusí se mi vychytralost prodávajících. Celkově prodej podobných zázračných předmětů je neskutečně drzá manipulace.

Druhá věc mě zaráží: Jak snadno je možné, při použití rozumu a zlé vůle, získat bezduchou armádu zmanipulovaných opic-lidí? Jak tak koukám po stránkách různých pomatenců, sektářů, mystiků, "učitelů", vedoucích různých řádů, nastolitelů míru lásky a pořádku... BLIL BYCH... *blee*

Jinak jo... pro myslící je to sranda, a tímto děkuji za některé komentáře, ale už ta délka podobných diskuzí svědčí o tom že autoři a potažmo "šířiči"podobných informací nás okradli o čas... A ten není zdarma.

Třetí věc: Kolik z vás se naučilo "nevidět"příspěvky spamovacích robotů a bannerovou reklamu? Myslím že k něčemu podobnému musí dojít i u podobných zpráv... Jen s tím rozdílem že některá může být pravdivá. Není dobré když později už nikdo nebude věřit ničemu. Poškozuje to internet a nás uživatele. Doporučuju věnovat více energie boji proti těmto bludům a podvodům... a gramatice... by jeden občas brečel... *stop*

Nicméně: Policie ČR uvedla do chodu:

Formulář pro hláš/...

Přistupujte k němu zodpovědně, tak jako k času který věnujete internetu. Jo a zruště už tuto zbytečnou diskuzi. Byla to sranda, ale vtípky postupem času vymizely... ;)

Ps.: Trochu mi ujely ruce, ale dík za přečtení. ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Věřím nebo nevěřím, to je fuk. Důležité je být připraven.

Věříte na ty 3 dny? #3
pt®

"ladinpraha", *palec*a zavařoval jste světýlko v mikrovlnce nebo na páře? *ua*- pt

doplněno 05.12.12 11:23:

Ladine, díky za radu, a s tou tmou je také super nápad, možná byste mohl dostat Nobelovku.*ua* - pt

ladinpraha*

Stařenko, světlo neplesniví, takže stačí nacpat do sklenice a dobře utěsnit, aby neuteklo. A plechovky na kvalitní tmu mám taky nachystané. To bude pak kšeft.

doplněno 05.12.12 11:08:

.

Věříte na ty 3 dny? #4

lidus*
hodnocení

0x

Už se na to těším, minimálně ty 3 dny bude ticho, nebudu muset vařit a žádný nepříjde na návštěvu. Moje bláznivá švagrová říká, že vesmírný koráb zaparkovaný někde ve Francii ty věrné odveze, předpokládám, že už má koupenou jednosměrnou jízdenku do Francie. Čemu všemu lidi věří?

doplněno 05.12.12 11:40:

To zavařené světlo je úžasné. Kde to koupím a za kolik?

hodnocení

0x

svě jednou skončí, a nikdo se na něj nepřipraví, protože to přijde, když to nikdo nebude čekat, , skončí jedna etapa nějakého kalendáře a začne jiná. budeme žít dále, a jak se svým životem naložíme za to si budeme moci sami...

nemsi
hodnocení

0x

NO CO KDYBY MÁM NAKOUPENÉ SVÍČKY JÍDLO VODU NO KDE CO CO MĚ SKRÁTÍ TY 3 DNY HLAVNĚ SE TĚŠÍM NA TU LETOŠNÍ SLIVKU A UZENÉ:))

buss
hodnocení

0x

Začíná to prosakovat, tři dny tmy je třeba na ovládnutí, NASA retušovala snímky z Marsu a odvrácené strany Měsíce.

milanacerven*
hodnocení

0x

nene, kriska 01, gratuluji, tolik ryb na jedno nahození...*slunce*určitě na tři dny nezmizí, bylo to včera v televizi, pan Grigar...ale do lesa s moukou a cukrem...proč ne*placni*

doplněno 08.12.12 21:22:

omlouvám se Jiří Grygar

Výborně! Také jsem na to koukala a vzpoměla si na tuto otázku. Ale ani se mi nechtělo se k ní vracet, měla jsem na ni svůj názor hned zpočátku. Ale najednou mi dnes vyskočilo, že jsou další odpovědi k tomuto tématu a tak jsem se koukla. Vy jste to řekl za mne. Díky. Je to blbost! A další blbosti ještě přijdou a budou se neúnavně opakovat...

Do lesa s cukrem nejdu. Leda tak s kaštanama pro srnky.

hodnocení

0x

Já tomu začínám věřit. Došlo mi totiž, že by za tím mohli být Technokrati, (nebo Technoratri? phantastik-couch.de/... ti občas mají takové blbé nápady Aĺe nebojte se,Perry Rhodan s tím něco udělá, on mu Atlan pomůže.

doplněno 09.12.12 17:30:

Nebo jsou to technorati? Kdo se v tom má vyznat.

ifkali*
hodnocení

0x
Když se tak stane, tak to bude. Proč pemýšlet co by bylo, kdyby nastalo co zatím nikdy nenastalo? Nikdy nikomu ,nikdy nikde se nestalo,co zatím víme.A zabývat se tím, zda tomu někdo věří, nebo ne? Jaký to má smysl? K čemu je to dobré? Kdyby nastalo, co popisujete, stejně nato nikdo nemůže připraven,at śe i sebevíce snažil,páč ani obyčejnou modelovou situaci nikdy nezažil.Znáte tu situaci kdy se někdo někoho zeptá stylem a co bys dělala kdyby tě nějdo přepadl, nebo kdyby jsi byla svědkem nějakého přepadení někoho jiného?A dotazovaná, která to nikdy nezažila odpoví -no já bych se určitě na nic nezmohla, asi bych jenom ječela a pak se to třeba stane a ona reaguje jak Rambo v akci.Další věc ohledně tzv.těch tří dnů-co taková davová psychoza...to je prevít...No a naknec řešit jídlo a pití,na ty tři dny? No nevím, kdyby mělo nastat to na co se ptáte, tak spíš bych hleděla abych byla pořád vyrovnaný člověk a na jídlo bych v první moment ani nemyslela , ale na duševní pokrm, který pomůže udržet soudnoust pro nastalou situaci .Je možnost naj sobě vyrovnanost a sílu.
doplněno 10.12.12 22:29: člověk je tak malý a nicotný vůči nekonečnému vesmíru,kráse přirody a možnostech naši planety že na něco takového- co i kdyby bylo a třeba i nastalo se v životě nemůže třv.připravit.Může se přichystat na známé věci,na ty možná snad,ale i tak často svoje chyby někdy opakuje.))
Ptáre se taky - a co budete dělat? Třeba
udělat to co byste pak už udělat možná nemohla a třeba byste toho litovala,že jste to neučnila.
doplněno 10.12.12 22:48: Tím samozřejmě, že nemyslím jídlo,pití,bunkr.))
Což mě napadlo, že si sebou vezmete míč a písničku proti trudomyslnosti-inspirace v Cimramově hře Dobytí severního pólu.
Mějte se))

Přečetla jsem si jen poslední, Ifkali vaší odpověď a vzpomněla jsem si, jak nás učili, kdyby vybuchla atomovka, jak se máme zachovat. Máme se přikrýt pláštěnkou a lehnout si k nosné zdi. Ještě lépe mít sebou vodu a základní potraviny. :D*smich**haha*

ladaadal*

Babčo, ještě jsi zapoměla, že se má lehat nohama k výbuchu, zavřít oči a mírně otevřít ústa, aby ti tlak neprorazil bubínky. *haha*

Naopak, lehnout hlavou k výbuchu a dobře se dívat, protože to určitě už víckrát neuvidíme. *haha*

mrnousek*
hodnocení

0x

karolinaloskotova.blog.cz/...

A krom tohohle článku jsem četla ještě jeden (už nevím, kde byl) a tam se psalo, že se nějak zatmí slunce, snad se zarovnají měsíc, merkur a venuše do přímky před nás nebo co, to jsem moc nepochopila... Každopádně, jestli něco přijde, dic s tím nenaděláme, tak proč to řešit? :) Hakuna, matata! ;)

ladaadal*

mrňousek- ta Loskotová taky musí hulit den co den, to je teda dílo.*zed*

Jo, to je ta slípka, která doporučuje dívat se do Slunce a také tvrdí, že Slunce není horké, nýbrž zmrzlé *zed*

doplněno 13.12.12 17:58:

karolinaloskotova.blog.cz/...

Měl by jí tam někdo napsat, že kdyby Slunce bylo zmrzlé, tak by nevysílalo ty její fotóny. *smich* Mele dohromady světlo a IR záření. To je jako když někdo mele dohromady vitrínu a latrínu.

doplněno 13.12.12 19:11:

Asi jí napíšu mail, aby se šla zahrabat. Je to taková ta klasická blondýna s IQ tykve.

Bohužel jí to nikdo nedokáže napsat tak, aby to vzala. Co naděláme.

*sok* No to je teda síla! Tady už přestává sranda! Tu ženskou by měli zavřít na samotku, než svými radami někomu vážně ublíží! A to myslím vážně.

By mě zajímalo, co Alue napíše na svůj Blog, až se 22.12. ráno probudí a zjistí, že se nic nestalo...

ohneta*
hodnocení

0x

Děcka, už se to blíží, těšíte se? *smich*

doplněno 14.12.12 12:22:

A i tahle diskuse bude zachvíli končit, zbývá už jen 5 příspěvků :D

ladaadal*

Asi už to začíná, právě nám párkrát zablikaly světla v práci, ale je to teprve začátek, ani počítače nevypadly.:D

mathers322*

který blb založil tohle téma? :D

výtka
Upozornění od administrátora 21. 12. 2012 19:43:06
neco jako klouzajici pedaly? neni potreba urazet ostatni.

hodnocení

0x

Milá tazatelko, tvrdila jste, že když nevěřím, že pohasne Slunce, tak že budu překvapen. Dnes Slunce svítilo - jste překvapená vy?

ani123*
hodnocení

0x

Kdo by tomu věřil :D Jsou to kecy!:(

sabina0303*
26.12.12 22:57
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]