Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam do Řecka?

Od: gina2 odpovědí: 18 změna:

Chystám se do Řecka, poradte místo, které znáte a líbilo se Vám. Ubytování, cestovka...preferuji výhled na moře a pláž nedaleko,

hezkou přírodu.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

*slunce*Korfu,Thassos,Chalkidiki a spoustu jiných zajímavých míst.*cteni*Pročtěte si zde.Třeba Vám to pomůže při výběru.

recko.orbion.cz/...

doplněno 31.07.10 07:37:

Ještě tady: recko.name/...

doplněno 31.07.10 07:37:

;) google.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Navštívila jsem Krétu-Damnoni-úžasný klid, velká pláž kousek od hotelu, plážičky kde skoro nikdo nebyl tak 1-2km. Je to spíš pro nenáročné, noční život veškerý žádný. Pokud se nepletu tak s cestovní kanceláří Invia.

Dcera s manželem byli na Rhodosu-spokojenost, zážitek na celý život bylo zemětřesení a spousty komárů.

doplněno 31.07.10 16:36:

Rhodos-středisko Kolumbia(tak nějak) auto z půjčovny a projeli celý ostrov.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak si to užijte... novinky.cz/...

8976*
hodnocení

0x

v současné ekonomické situaci do Řecka pojede jen ten kdo hledá adrenalin, temperamentní řekové si nedají srá...od své vlády na hlavu jako my, národ přiopilých švejků se svou filozofíí - nějak bylo nějak bude...

borax*

No tak ta vláda, se akorát snaží dát do pořádku co podělali a plnými hrstmi rozhazovali státní peníze jiní. Víte jak si řekové žili? Jaké měli důchody? Nemohlo to pokračovat do nekonečna...Takže hold mají to o co si celou dobu koledovali. Budou se muset uskromnit.

Jinak Korfu je nádherné *srdce*zámeček císařovny Sisi, překrásné pláže...

polinek*

ahoj,,já jsem byla v Řecku 4x ,,nevím ale čekala jsem od něho víc. Jela jsem autokarem do Benátek a pak lodí,,to bylo super. Byla jsem na Korfě nahoře Acharavi ,,,je tam supr pláž,ale není tam noc kam jít večer,,jedině taverny.Pak jsem byla v Kassiopi ,,náměsí pár uliček a není příští den kam jít.

Byla jsem v opovrhovanýn Bulharsku ,,a je to mnohem lepší ..konkrétně Slun.pobřeží ,nebo Nesebar ,,nemá konkurenci. V Řecku na Korfě je více zeleně ale jinak nic. Zámeček Sisi,je v Kerkyře ,,,to se musí jet autobusem z místa pobytu.Ale můžete si zapůjčit malou motorku .

Také jsem byla nahoře na poloostrově Chalkidiki v místě Hanioti a Pefkohori. Ale ubytování tam mají Ok ,sisa

malvinka*

Korfu = Kerkyra

alf*

a tam maps.google.cz/...

super široká, dlouhá pláž, doporučuji výlet do Sidari, lze i pěšmo

doplněno 01.08.10 21:33:

odkaz se krapet pochroumal, http://jdem.cz/gvam6

lidus*

polinek- Též jsem byla na Slunečném pobřeží, v Nesébru a moře se srovnat nedá ani co se barvy týká, jídlo a ubytování rovněž ne. Snad jen pozitivum smažené rybičky za cca 10Kč a koňak Slnče brag za 45. Cesta z letiště Burgas-to je zážitek na celý život.

doplněno 03.08.10 19:16:

Apartmány a ubytování v soukromí v Primorsku to je na dlouhé povídání.

Těmi temperamentními Řeky máte na mysli ty líné hlupáky, kteří se prožrali až k bankrotu a teď se namísto toho, aby makali, snaží vyštvat turisty, kteří tvoří nezanedbatelnou část jejich příjmů a plivají na ostatní státy, co jim do jejich ekonomiky pumpují miliardy?

polinek*
hodnocení

0x

,,jistě Korfu je Kerkyra to je jasné snad každému ,kdo čte. Ale z těch letovisek jako je třeba to Sidari musí autobusem tam odkud přijela,,jsou tam děsné serpentíny.Bála jsem se..

V Sidari jsem také byla a je tam hezky a děsně plytká voda ,,tunel lásky a pod...celé jsme to projeli ,,,ale už tam nepojedu.

polinek*
hodnocení

0x

,,odkud myslíš pěšmo? Tak to by ses našlapala,,,,

alf*

pěšmo z Agios Stefanos na který jsem dal odkaz, je to pár kiláků, cestou uvidíte opravdové řecko a můžete si dat kafe v opravdové neturistické "hospodě"

Sepentiny, nebezpečné, tam? Co takhle výlet na http://jdem.cz/gvau2 tam si člověk v buse užije, slabším povahám je lépe v uličce.

To ovšem není na výlet z Korfu, tam zajet třeba z Olympské riviery.

toireasa*
hodnocení

0x

doporučuju už zmíněné Korfu - letovisko Agios Georgios Pagi, byla jsem tam loni a je to nádhera, nejhezčí letovisko, které jsem na ostrově viděla google.com/...

kupovala jsem to přes internet, na www.nettravel.cz a opravdu maximální spokojenost, moře jsme měli pár metrů od apartmánu, příroda krásná, prostě perfektní

polinek*
hodnocení

0x

já osobně mne už nebaví stejný stereotyp plácání se u vody ,,večer se projít ,já toto už mám za sebou. Spíš se podívat na Akropolis, Delfy,Meteory i Olymp , v Soluni jsou také krásné vykopávky přímo na hlavní cestě a najednou je člověk o hodně let nazpět. Ale také se pochopitelně i koupat v moři ,,ale každý den u moře je otrava.

Byla jsem pracovně 8 měsíců v Emirátech i na Kanárech několikrát na všech ostrovech ,,takže toho moře tedy já už nějak moc nemusím..ale koho to baví proč ne...

polinek*
hodnocení

0x

lidus@ záleží ...kdy jsi tam byla!

tomason*
hodnocení

0x

Korfu je krásný :-P

raddim
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud Vám nebo někomu druhému mohu poradit, tak určitě ostrov Kos. Pokud chcete mít klid, tak oblast Kefalos.

Pokud se vydáte na ostrov Kos, tak určitě nezapoměňte navštívit krásnou vesničku Zia a sirnaté lázně, které jsou vzdálené od hlavního města cca 1 km. Určitě se vyplatí zapůjčit si motorku nebo auto, dostanete se na krásné pláže, kde nepotkáte ani živáčka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]