Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vizitka na dveřích

Od: magdon® odpovědí: 10 změna:

Potřeboval bych z tenkého mosazného plechu vyrobit takovéhle "kování" na vizitku a falešný vhoz schránky na bytové dveře. Netuším, kam se obrátit. Nevíte, kdo by to tak mohl dělat? Možná nějaký zámečník, nebo platnéř *zmateny*? Pokud možno v Praze?

Původně jsem si myslel, že to zvládnu sám, ale je to už trochu nad moje možnosti :(.

Vizitka na dveřích

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co použít originál?
Jen přišroubovat
Možná že si vyberete.
google.com/...
hodnocení

Dík, ale potřebuji aby to bylo stejné (nebo aspoň co nejpodobnější) dalším 24 kusům na dveřích ostatních bytů. Podobný vhoz bych tam možná našel, ale ten rámeček na vizitku určitě ne. Zezadu má naletované kolejničky na vizitku a sklo.

yarda1
hodnocení

0x

Někde tady chodím kolem výlohy kde kdosi nabízí podobné služby. Pravda, v Praze to není. Momentálně nejsem doma, mohu nabídnout, že koncem příštího týdne se kouknu, jestli tam je nějaká kontaktní adresa.

maps.app.goo.gl/...

hodnocení

Tak Kolín sice není v Praze, ale zas tak závratná dálka to není. Uvítám případné informace. Vzhledem k tomu, že mi ta věc chybí už >15 let, tak je příští týden je v pohodě *smich*.

yarda1

Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.

Ta výloha, spíš nástěnka je na těch dveřích co jsou na tom obrázku zrovna otevřené a je před nimi nějaká paní.

S tou firmou nemám a nikdy jsem neměl nic společného, ani nevím, jestli ještě funguje.

Vizitka na dveřích #2

asd1
hodnocení

0x

To je bouchlý na lisu a navíc + patina, to jen tak neuděláš..

Vyříznout na laseru "zápustku" a pak bouchnout nebo spíš lisovat mosaznej plech (ale síla bude v desítkách tun, obyčř panenka asi bude spabá ;)

0rion
hodnocení

0x

Sehnat podobný a vyměnit s někým, komu na tom nezáleží. Za lahvinku Metaxy bych to také vyměnil *smich*

km
hodnocení

0x
pasíř
oboji na foto je mosaz? vypada to jako "pertinax"
km

ne pertinax, bakelit

fik
hodnocení

0x
Vymodelovat a nechat vytisknout na 3D tiskárně. Buď přizpůsobit barvu (např. prusa3d.com/... ) a nebo ne a nechat si tu patinu udělat barvičkama od nějakého modeláře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]