Nejste přihlášen/a.
Moje 40 letá známá žije sama ve vlastním bytě a žádnou rodinu ani příbuzné nemá. Má ID na psychiku, ale je velmi bystrá, a moc se svou osamoceností trápí. Určitě je i mnoho jiných žen i mužů, kteří na tom jsou stejně a rádi by si navzájem napsali, popovídali si nebo se i sešli. Velmi by mě potěšilo, kdyby někdo napsal na moji adresu ajka5@volny.cz. Vzkaz bych jí předala a v případě zájmu bych vás navzájem propojila, byl by to od vás krásný počin a pro ni životodárný lék! Všem přeji krásné sluníčkové dny! Ajka.
Můžete zkusit i www.seznamka.cz.
Rozkliknout první chlíveček (všechny kategorie) a odrolovat potřebné.
Např. sekce Dopisování a přátelé
nebo
Hledá se kamarádka
-----------------
nebo postižení hledá se přítelkyně
--------------------
I když je stránka brána jako seznamka hlavně kvůli vztahům pro muže a ženu, nabízí možnosti k seznámení na úrovní přátelství. Záleží, co si člověk zadá, tak se toho nelekněte.
Podobné a pokud jste ve vyšším věku, tak snad i bezpečné, nabízí seznamování a hledání přátelství stránky aktivního seniorai60.
Dívám se tam a vyskočil první inzerát krásné ženy a 45 let, tak nevím, jestli to bude působit důvěryhodně pro starší lidi. Ale nevím, kolik je Vaší známé.
Otázka začíná slovy Moje 40 letá známá... Ale děkuji za dobrý tip prostromku, konečně někdo, kdo tady netárá nesmysly a poradí. Zkusím. Přeji pěkný den! Ajka
Děkuji. Máte pravdu. Otázku jsem četla včera a dnes jsem již znovu nečetla, to je moje honem, honem odpovědět.
Když má paní touhu se seznamovat s přáteli, musí tomu jít sama naproti. Proč jí děláte prostředníka? Někdo Vám pro ni napíše, Vy ho vyhodnotíte jako prima člověka, seznámíte je - a on to bude třeba mizera. Ona se na Vás bude zlobit.
Nechte ji, ať hledá přátele sama. Jen ona ví, jaká je, co ji baví, s kým se dát do řeči a koho přejít. Funkce Kecala je velice nevděčná. A přátele si vybírá každý sám. Jaga.
Vy jste šťastný člověk, jago, vy jste se nikdy nesetkala s člověkem psychicky nemocným a nešťastným, nikdy vás nenapadlo zkusit někomu takovému pomoci. Nejsem ve funkci kecala ale zdá se mi, že jste se do takové role právě pasovala vy. Když o tom nic nevíte, tak se do toho nemotejte. Budete se divit, ale na můj e-mail uvedený v otázce už pěkné reakce přišly a já jí je zítra předám.
Tohle je fakt nedůvěryhodné, nechápu, co tím sledujete?
Tenhle email tu x let zveřejňují minimálně 3 profily,, stačí si ho zadat do vyhledávače...
Pochybuji, že by na něj někdo napsal.
Ano, budu ty ne dopisy, ale e-maily, hodnotit, a ty slušné a pozitivní jí předávat. Věřte tomu, že mezi došlými budou i takové, které ji nedám, někteří lidé dovedou být hodně hnusní. Dejte mi svoji e-adresu a můžeme o tom popovídat. Pro informaci, pár mailů pro ni už přišlo a zítra je předám. Ajka.
Nevím, sluno, jaké máte myšlení že vás takový nesmysl napadl. Ne, nepotřebuji její byt, mám svůj! Jak jsem předpokládala, snaží se tady angažovat i hlupáci, ach jo! Jeden takový mi napsal své žvásty na můj mail, ty jeho hlouposti samozřejmě vymažu, za ostatní děkuji a s radostí předám. Ale krásný víkend přeji všem! A.
Napadá mne, jestli neexistuje nějaký spolek stejně postižených. Vzpomněl jsem si, v lázních Jáchymov se sdružují bechtěráci, když se tam sejdou, je (_!_). Jednou se pán převlékl za Rusalku, paní za vodníka a se spolkem si šli zatancovat.
![]()
V takovém spolku ona je, ale to je mezi stejně psychicky postiženými. Ona si ale potřebuje popovídat, ať písemně, nebo ještě lépe verbálně, se zdravými lidmi, proto zkouším hledat tady. Toto můžu, ale nemohu za ni podávat inzeráty na seznamce. Děkuji těm, kteří mě už napsali, zatím všichni byli slušní a snažili se pomoci. Tyto maily jsem předala a s jedním kontaktem si už napsala. Dík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.