Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje známá hledá kamarádky a kamarády

Od: ajka5® odpovědí: 4 změna:

Moje 40 letá známá žije sama ve vlastním bytě a žádnou rodinu ani příbuzné nemá. Má ID na psychiku, ale je velmi bystrá, a moc se svou osamoceností trápí. Určitě je i mnoho jiných žen i mužů, kteří na tom jsou stejně a rádi by si navzájem napsali, popovídali si nebo se i sešli. Velmi by mě potěšilo, kdyby někdo napsal na moji adresu ajka5@volny.cz. Vzkaz bych jí předala a v případě zájmu bych vás navzájem propojila, byl by to od vás krásný počin a pro ni životodárný lék! Všem přeji krásné sluníčkové dny! Ajka.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohle je fakt nedůvěryhodné, nechápu, co tím sledujete?*zmateny*

Tenhle email tu x let zveřejňují minimálně 3 profily,, stačí si ho zadat do vyhledávače...

Pochybuji, že by na něj někdo napsal.

hodnocení

0x

A jmenuje se taky na A...?

hodnocení

0x

Když má paní touhu se seznamovat s přáteli, musí tomu jít sama naproti. Proč jí děláte prostředníka? Někdo Vám pro ni napíše, Vy ho vyhodnotíte jako prima člověka, seznámíte je - a on to bude třeba mizera. Ona se na Vás bude zlobit.

Nechte ji, ať hledá přátele sama. Jen ona ví, jaká je, co ji baví, s kým se dát do řeči a koho přejít. Funkce Kecala je velice nevděčná. A přátele si vybírá každý sám. Jaga.

sluna
hodnocení

0x
Nic proti vaší snaze poMoci kamarádce pokud vas o to požádala. Kdyz ne jak to chcete vyhodnocovat,mate nějaký zázračný návod treba i tady pro ostatni jak se vybírá správný kamarad kamarádka pro kamaráda. To budete čist pak jejich dopisy a co se vám jako "zdravému "člověku nebude hodit tak pošlete někam...jen můj názor. zni to divně.
Proč nehledate z jejího okolí nebo pokud se pohybujete mezi podobnymi lidmi ji nevzmete spise do nějakého spolku pro tyto lidi nebo nic takového jeste neexistuje?
Pokud je bystra muze najit kamaráda nekde na výstavě v nejakem kurzu nějakých kreativních činnostech nebo kdekoli kde se schází lide treba I s podobnými problemy jako ona. Nemusi jich přece mit jako nekteri na fb ale treba 1,2 se kterými si prohodí par slov a vymění si emaily nebo tel.
Číslo. Lide kteří si rozumí se umí poznat i ve větší spolecnosti spíše využít jejích "veselejsich"dnů a někam.ji vzít když uz mate snahu pro ni neco udelat a dodat ji odvahu kdyz ji nekdo zaujme i na prvni pohled.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]