Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledujete Televizní noviny na TV Nova?

Od: lada1® odpovědí: 17 změna:

Sledujete Televizní noviny na TV Nova?

Nás už ten jejich guláš přestal bavit,ale prý jsou stále lidé kteří je sledují?Je to možné?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stanley110*
hodnocení

0x

Dobrý večer,my to bereme jako nejsledovanější komediograf v ČR :D

Většina dotazů a hlavně profesionalita reportérů je do nebe volající a šéfradoktor zpravodajství je evidentně retardovaný.Nicméně je to relace,u které se člověk fakt zasměje.

lubrikant*
hodnocení

0x

Myslím, že tohle je netřeba rozebírat :-D Tak stupidní reportáže a nesmyslné řeči, že se musí otáčet v hrobě úplně každý. Jako reporáže o tom, že z několikátého patra spadne kokos na zem a rozbije se :-D

Ale třeba díky právě TV Nova se pár lidem třeba pomohlo ve finanční tísni, díky jejich "sdělování", nemocné děti atd. Ale to je asi tak jediné plus, které kdy na tomhle bylo.

hodnocení

Mě se hlavně nelíbí nedotažené reportáže-dnes řeknou a už vyřešení neslyšíme-třeba "za týden se podíváme jestli se stalo to a to co dnes sliboval pan ministr...

Když nechcete koukat,můžete si vše přečíst na téencézet:)

hodnocení

0x

Nesledujeme. A pokud Vás iritují, nesledujte je také! Jak jednoduché řešení, vždyť máme tolik jiných možností (programů).

culdabulda1*
hodnocení

0x

- které zprávy jsou podle Vás nejlepší a nejpravdivější? - doporučte - jinak já "proklikám" všechny, které zrovna běží. Nova se mi nezdá horší, než ostatní a je fakt, že se mi taky líbí tam zveřejňované "nepravosti", či žádosti o pomoc.

- taky je ale fakt, že zprávy nijak "neprožívám".

doplněno 01.02.15 21:36:

- pokud nesnášíte ticho v domě, jsou i zprávy dobré jako zvuková kulisa.

eulalie*
hodnocení

0x

Víte, lidi sledují lecjaké pořady, Výměnou manželek počínaje a televizními novinami konče. Rozdíl v tom nevidím. Obojí stojí za ... . A proto to nesleduji. Je i jiná zábava než televize. Třeba dobrá kniha.

hodnocení

0x

Moji rodiče TV Nova a jejich televizní noviny sledují. Dokonce se rádi podívají i na to uděsný individuum Láďu Hrušku. Občas své rodiče nechápu ...

hodnocení

0x

Zrovna včera jsem koukala nejdříve na ČT1 na zprávy a pak to přepla na Novu. Protože na ČT1 nemluvili moc o té nehodě a na Nově víc. Někdy mám radši ČT1 a jindy zas Novu.

hodnocení

0x

Zprávy sledujeme na Primě. Mohu napsat, že kvalita tohoto zboží je všude stejná, ať koukáte na Primu, Novu, či ČT 1. Nevyberu si. Ale manžel tvrdí, že je dobře pro zdraví se aspoň jednou za den kapku nas**at, tudíž si pustíme zprávy každý večer. Někdy to zafunguje, jindy ne.

Ale za mě: v posledních dnech se mi stejně nejvíc líbily na dvojce večerníčky, jedny z prvních, někdy z roku 1968 - Pohádky ovčí babičky. Ti tři zubatí a silně naivní vlci neměli chybu. Připomínali mi některé naše politiky. Chtěli mnoho a odtáhli pokaždé se staženými ocasy. Kampak na fikaného beránka! *smich* Jaga.

Jago pohádky ovčí babičky si pamatuju.. To bylo hezký.

kono
hodnocení

0x

Ne!

Nesem vám televizní voloviny

blisty.cz/...

hodnocení

0x

lala,

ano sleduji, skoro denně a stále si říkám, proč. A zítra znova.

Začnu v 18:30 na Barandově, pak Prima a ČT1, a dle situace po 19:30 i Novu. Udělám si obrázek, jak stejnou zprávu, událost, každá komentuje odlišně. Občas i počítám, kolik je hrůzných zpráv o neštěstí a kolik o úspěchu někoho.

Synek mi říká, že se z toho zblázním, ale já to beru jen srovnávání zpráv, nikoliv abych se rozčiloval nad zprávou, že se uvažuje příští rok se smutnou zprávou...

TV nova ukazuje, to co diváci chtějí vidět. Kdyby to tak nebylo, namají takovou sledovanost.

doplněno 03.02.15 18:59:

Zrovna teď ukazovali na Barandově, jak v Jaroměři kráva napadla policejní vozidlo. Mluvili o tom, že po útoku klidně odešla a škodu uhradí pojištovna, pokud je majitelka pojištěna. Včera jiná televize ukazovala, že to byla jalovice a že jí pracně odchytili. Hned uvedli, že paní není pojištěna..

A pak jim věřte..

nikdo*

Milane, vy jste si v té reportáži nevšiml, že té "krávě", jak ji říkali, chybělo mezi zadníma nohama vemeno? Že to byl pravděpodobně bejk? To jen k té úrovni zpráv. Kráva je sice zvědavá, ale nikdy jsem ji neviděl útočit. Bejka ano.

bejkt to nebyl, ale jalovice...

jirkamatapat*

Jestli to byl býk nebo kráva,to je pod rozlišovací schopností většiny redaktorů a to nejen těch na Nově.Je to stejné,jako když redaktor označí Avii jako kamion.Holt,honba za senzacemi dělá divy.

A 75 truck s přívěsem

to je kamion jak vyšitý..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]