Nejste přihlášen/a.
Na PPL nemáte šanci se dovolat. Vše bere automat. Obávám se, že u Zásilkovny to bude podobné.
Jaký je problém zásilku odmítnout / neodebrat?
0x
0x
renata: Já na dobírku nic neobjednávám kvůli zbytečnému příplatku za to. Platím vždy předem kartou nebo vyjímečně i převodem z účtu. Už si ani nepamatuji kdy jsem měl něco na dobírku. Pokud by mi byl doručovaný nějaký balík na dobírku tak by to byl asi určitě nějaký podvod a hned bych to poznal. Jinak když něco objednávám tak vím co a od koho a při doručování se zajímám jestli je to ono podle velikosti a přiblížné vahy a také si věrtšinou zkontrolují štítek s adresou jstli je to vpořádku. Pokud by něco nesedělo tak balík nepřeberu a nechám ho vrátit zpět. Příliš nechápu lidí kteří jsou schopní převzít jakoukoliv zásilku od neznámého odesílatele a ještě za to i zaplartit nemalou dobírku.
k2: Tak na to si musíš odpovědět sám. Já jsem nikde nepsal, že zaplacené balíky nepřebírám a vracím je zpět.
@ciza: Tak to mate asi problem s pisemnym vyjadrovanim.
Já na dobírku nic neobjednávám kvůli zbytečnému příplatku za to. Platím vždy předem kartou nebo vyjímečně i převodem z účtu. Už si ani nepamatuji kdy jsem měl něco na dobírku. Pokud by mi byl doručovaný nějaký balík na dobírku tak by to byl asi určitě nějaký podvod a hned bych to poznal. Jinak když něco objednávám tak vím co a od koho a při doručování se zajímám jestli je to ono podle velikosti a přiblížné vahy a také si věrtšinou zkontrolují štítek s adresou jstli je to vpořádku. Pokud by něco nesedělo tak balík nepřeberu a nechám ho vrátit zpět. Příliš nechápu lidí kteří jsou schopní převzít jakoukoliv zásilku od neznámého odesílatele a ještě za to i zaplartit nemalou dobírku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.