Zdravím tak už mi na mou adresu putuje třetí balíček na dobírku za 1150 Kč od firmy inspire solutions.inc poslány přes zasilkovnu ,další od firmy celestial solutions.inc za 1150 Kč přes ppl a teď další přes zasilkovnu za 1150. Zásilky putují z města Oradea v Rumunsku. Žádný balík jsem neobjednával a na dobírku už vůbec ne.Jsem zvědav kolik jich ještě bude.Má někdo taky podobnou zkušenost?
Kontakty na hlášení podvodných zásilek. Zavolejte a informujte. Zasilkovna +420 216 216 216 PPL +420 840 775 775 doplněno 03.11.25 10:17: Musím se všem omluvit za špatná tel. čísla. Zde Zasilkovna +420 216 216 516 Na PPL dodal @pecenkav
Na PPL nemáte šanci se dovolat. Vše bere automat. Obávám se, že u Zásilkovny to bude podobné.
Jaký je problém zásilku odmítnout / neodebrat?
tomm
Žádný problém jen mi chodí furt notifikace a vypinat je nehci bo mi chodí i jiné balíčky
pecenkav
Máš špatný údaje, PPL má číslo 225331500 a po připojení ti to nabídne různý volby a když je nepoužiješ, tak tě to přepojí na živýho člověka, teď jsem to zkusil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.