Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu ještě vyrůst?

Od: rybizek621 odpovědí: 6 změna:

Jsem 15ileta slečna a měřím pouhých 160cm. Dost mě to trápí. Máma měří 162 a táta 178. Co můžu udělat pro to abych byla třeba o 6cm vyšší? Jediné co mě napadá ohledně životního stylu je asi omezit sladké, ale jinak jím zdravě spím kolem osmi hodin a sportuju. Nevím co mám dělat, hormony mi asi nikdo nedá...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x
to nevyresite. mne se maly holky vzdycky libily. 160 cm je v pohode.

hodnocení

0x
Holka, jedině se s tím smířit. 160 je v pohodě, znám holky ještě o kus menší.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, můžete (asi do 21 let, než se "uzavřou" kostní chrupavky). Ovšem, jestli už nic dalšího nenaroste, tak hlavně při menší výšce nebýt tlustá a bude to OK. Zdravím!
P.S. Možná to nejsou chrupavky, tak zkrátka, dokud rostou kosti.

hodnocení

0x

Ještě pár cm může přibýt. Máme lepší stravu a něco zdědíme po rodičích.

rybizek621
hodnocení

Ano je fakt, že genetika je kolem 80% výšky. Což je na nic protože zdravím životním stylem ovlivním přinejlepším těch 20%.

ltz
hodnocení

0x
V 15 růst ještě nebývá ukončen. Můžete klidně ještě přerůst mámu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]