Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je svět tak nespravedlivý

Od: skokanek1 odpovědí: 91 změna:

Vím že podobných článků je na internetu mnoho a že budu znít jako lítostivý incel, ale asi se jenom potřebuju vypovídat.

Proč je svět tak nespravedlivý, proč holky přitahují jenom hajzlové a vysocí sportovci? Proč holky nemají problém najít si partnera, ale mezi kluky je tolik paniců?

PS: Mimochodem, je mi 25 a jsem panic, ale to se tak nějak dalo pochopit.

doplněno 25.10.25 17:50:

Mimochodem, až mi začnete psát, že to tak není, tak já vám řeknu, že z vlastní zkušenosti vím, že je.

91 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Proč někdo podědí po rodičích nebo prarodičích peníze a nemovitosti? Protože takhle to prostě chodí. Život není fér, karty máš rozdány. Tak musíš ze sebe dostat to nejlepší, abys žil přesně tak, jak chceš. Někdo to ma jednodušší v něčem jiném a někdo jiný zase komplikovaný.
skokanek1
hodnocení

A to mě na tom přesně štve, ta nespravedlnost.

Hele to mě taky, ale musíme zabojovat no, co chceš jiného dělat? Dokážeš všechno, když do toho dáš všechno, mám osobně ověřeno. I věci, které se ti zdají nemožné. Jen je potřeba to nevzdávat.
Hele navíc kdyby žili všichni stejně a měli stejný podmínky, tak o čem by to bylo?
skokanek1
hodnocení

No aby byl život sakra fér, to je jediný co chci.

Tak to máš fakt velkou smůlu :-D
lisak2

Proč někdo podědí po rodičích nebo prarodičích peníze a nemovitosti?

Protože jeho rodina není ani hloupá a ani líná, takže zanechá svým dětem majetek.

No jasně Liško a jaká je pointa? Tohle byla řečnická otázka. A když se Liško narodí Pepík do bohaté rodiny a Lojza do chudé,tak bude nadávat, jak je život nespravedlivý? Pravděpodobně bude. A o tom snad je tenhle dotaz ne? Já jen uvedl další příklad.
lisak2

A velmi dobrý příklad *palec*

id
hodnocení

2x
@skokanek1, z vašeho vyjadřování bych si o vás nepřela ani kolo.
Jinak - co můžete holce nabídnout? Vynechte krásu a výšku.
skokanek1
hodnocení

Dík za radu.

id
Žádnou radu jsem nedala. Odpovězte co můžete dívce nabídnout. Ja pochopila z vaší věty ... najít si holku a pak klidně umřít. Přeložím, potřebuji se zbavit panictví. Zde je rada- kupte si nafukovací pannu nebo navštivte bordel.

hodnocení

2x

Je krásná sobota, proč nejste někde mezi mladými? Páč u počítače nenajdete tu vyvolenou.

hodnocení

1x

Už vím, co mi celá tahle debata připomíná - a nutno uznat, že @skokanek1 je dobrý hráč ;)

ANEBY může hrát libovolný počet lidí. Iniciátor předloží nějaký problém a ostatní začnou navrhovat řešení začínající slovy: "A nemohla byste...?" Paní Lišková má však pokaždé připravenou námitku: "Ano, ale..."

Dobrá hráčka může podle libosti odrážet ty ostatní tak dlouho, dokud se nevzdají, načež vyhrává. V některých situacích musí paní Lišková odmítnout tucet i více návrhů, aby dosáhla zahanbeného mlčení; to je totiž znamením jejího vítězství... (E. Berne - Jak si lidé hrají)

smode2

Přesně. A mimochod jde o typické ženské chování co u žen nevadí ale u chlapa je ostudou. Docela bych si vsadil že byl tazatel vychován samoživitelkou..

hodnocení

0x
25 let, odkud to znám?
Jo už vím, tenhle te dotaz jste zde dál už několikrát.
Vždy pod jiným nickem a kapanek jinak formulovány.
To vám nestačíli všechny odpovědi co jste zde dostal?
skokanek1
hodnocení

Budete se divit, ale nikdy jsem sem nic nepřidával, jestli nevěříte, tak to je Vaše věc.

ben®
skokanek1 - kolega se Vám za svůj omyl jistě omluví.

hodnocení

0x
Co si představujete pod pojmem spravedlivý? Jako že se všichni narodí stejně krásní, stejně bohatí, stejně schopní, stejně zdraví, stejně vysocí?
Kámoš, který už babu nemůže najít násobně déle než vy, si myslí, že "ženské by se měly fasovat na národním výboře". ;)
skokanek1
hodnocení

Tak špatný nápad by to možná nebyl xd

lisak2
hodnocení

0x

Taky ti odpovím otázkou.

Proč jsou dnešní holky z velké většiny tak bachraté?

To už jim nezáleží na vzhledu a životosprávě?

Jak si pak má člověk vybrat?

skokanek1
hodnocení

Nemyslím si. Když se podíváte na ulici, tak většina (mladších) dívek je prostě hubených, nebo minimálně ne tlustých.

skokanek1
hodnocení

Ono buďme upřímní, holky si ani nedokáží představit, jaké to je být celý život bez vztahu, ony mají pozornost pořád.

lisak2

Taky se najdou takové, jako ty.

Ale kdo by stál o plačky, že?

skokanek1
hodnocení

Z vlastní zkušenosti vím, že když oslovím holku, tak mi všechny řeknou nooo mám přítele, no víš já mám přítele, ale děkuju za odvahu a přeju ti hodně štěstí. Fakt dík no, to mi hrozně pomůže.

skokanek1
hodnocení

A když jdu např. po ulici, tak se mi občas upřímně chce brečet, když vidím všechny ty spokojené páry a pak jsem tu já, který se holky ani nikdy nedotkl. Hodně lidí v mém věku už zakládá rodiny a zažívá takové ty klasické věci v životě, ale já jsem prostě jen kokot, který nedokáže nikoho zaujmout.

bear

Ty tu depresi dáváš navenek jak popisem, tak i tím, jak o sobě mluvíš.

To musí každej vycítit i na metr.

Proto jsi tragéd.

Ženský nesbírají chudinky z ulice.

Hlavu vzhůru a netlač tak na pilu. Jinak si nepomůžeš.;)

hodnocení

0x

Vasa veta : "proč holky přitahují jenom hajzlové a vysocí sportovci" je proste nepravdiva, opravil by som to na "ista cast zien preferuje hajzlov a vysokych muzov s vysportovanou postavou".

Podla tych detailov, ktore ste naznacili, vam sice nechyba odvaha oslovovat na ulici, ale zameriavate sa zrejme prvoplanovo na tie vyrazne atraktivne a tam uz nieco ako "nie ste ich liga a ste pod ich uroven" fungovat moze, s tym sa da ale jednoducho vybabrat, ak by ste zoznamovali pri nejakych spolocnych aktivitach, tam by mali viac casu otukat si vas.

skokanek1
hodnocení

Pokud je krása subjektivní, tak něco jako jiná ligy neexistuje ne?

hodnocení

0x
Każdý má svůj osud. A kdo to nevï, tak zbytečně trpí.

hodnocení

0x

@skokanek1 - Proč je svět tak nespravedlivý

Protože na světě funguje rovnováha, ne spravedlnost a život není, ani nemůže být, fér. Ale to byste ve vašem věku měl dávno vědět.

já jsem prostě jen kokot, který nedokáže nikoho zaujmout

Jak se vidíte vy, tak vás vnímá okolí - ani se těm slečnám nedivím. Zdá se mi, že než byste popřemýšlel nad tím, co děláte špatně a pokusil se to změnit, budete ze svých neúspěchů vinit ty druhé. Ono je to snažší, že?

skokanek1
hodnocení

Vím, že za to může moje výška a to, že nejsem hezký, takže tak.

Ne - za to si můžete sám. Jsou i dívky malé a ne zrovna krásné.

skokanek1
hodnocení

Neznám ošklivou holku (maximálně ty, co jsou abnormálně tlusté). Na všech holkách je něco hezkého, u kluků to neplatí.

skokanek1
hodnocení

A navíc holka, i když je malá, tak jí stejně přitahuje víc vysoký kluk.

No vždyť to říkám - můžou za to ty slečny, co jsou všechny hezké, chtějí dlouhány, sportovce a hajzly, jenom vás ne*zed*

skokanek1
hodnocení

Vy si z toho děláte srandu, ale problém je v tom, že je to pravda.

A nepřiznáte si a nepřiznáte, že chyba může být ve vás. To je pak těžký.

skokanek1
hodnocení

Ale ano, přiznám si to. Ta chyba ve mně je, že jsem malý a hnusný. Hotovo.

skokanek1
hodnocení

Upřímně, dnešní holky nic jiného nezajímá. Takové ty kecy o tom, že holky povrchní nejsou, ale chlapy jo mě fakt serou.

smode2

Ta chyba je ve vašich rodičích. Sebevědomí se nabývá do 7 let věku dítěte. Buď podělali výchovu, nebo máte rodiče fňukny a tak jste pouze zkopíroval jejich chování. Tak jako tak to podělali, na vás je teď to napravit.

p.s. holky jsou daleko povrchnější než kluci. Jen to umějí daleko lépe skrývat.

hodnocení

0x

Zdravím.

Nevypadáš jako sportovec a nejsi hajzl?

Máš nějaké další vady na kráse?

Dělej co máš rád ... neseď u počítače na poradně, jdi mezi lidi ... a nějaká holka si tě najde.

V 25-ti letech život nekončí :)

skokanek1
hodnocení

Asi těžko, v mém věku už má zkušenost skoro každý. Jestli to takhle půjde ještě pár let, tak se asi zabiju. Takový život pro mě nemá smysl.

Na to máš plné právo, když je pro tebe jediným smyslem si najít partnerku, tak asi děláš málo, jinak bys jí měl. Už jsem potkal tolik zoufalců a přesto měli partnerku, jak to asi udělali? Věnuj se něčemu co tě baví, vzdělávej se, musíš růst osobnostně a celkově a nejenom se soustředit na ženský.
skokanek1
hodnocení

Jenže mě už nic jiného ani nebaví, prostě jenom chci holku, to je vše. Nic víc od života nechci. Pokud by se mi někdy holku najít podařilo, tak můžu v klidu umřít a to myslím naprosto vážně.

hodnocení

0x

Aky je vas postup pri baleni? Skuste opisat, ako postupujete.

skokanek1
hodnocení

Já ani nevím, jak bych to popsal, tak nějak normálně. Přijdu za holkou, co se mi líbí, oslovím jí, řeknu jí např. že jí to sluší a dál se ptám na takové ty typické otázky jako jak se jmenuje atd. A zbytek už vyplyne.

skokanek1
hodnocení

Samozřejmě jsem zapomněl napsat, že jí poprosím o kontakt.

Já bych ženě, kterou vidím poprvé opravdu neříkal, že jí to sluší. Tohle do prvotní konverzace fakt nepatří a působí to dost vlezle a otřepaně, to jí sděl na prvním rande.
Ty potřebuješ normální obyčejnou konverzaci a podle situace z toho pak vyplyne pozvání někam a ne hned bez rozmyslu skládat lichotky.
skokanek1
hodnocení

Ale ta holka musí vědět že s ní chci vztah, a ne že na to půjdu normálně a ona mě bude brát jen jako kamaráda, navíc si myslím, že pochválit holce vzhled, není nic špatného.

@skokanek1 - ta holka musí vědět že s ní chci vztah

Při prvním setkání? To nemůžete vědět ani vy sám. Vy jen umanutě trváte na tom, že musíte mít po boku ženskou - jakoukoliv.

skokanek1
hodnocení

To není pravda. Já když uvidím hezkou holku, tak upřímně, nejradši bych jí hned s prominutím o*el a pomalu si jí i bral.

Tak jsem se nemýlila - jakoukoliv. Vždyť sám píšete "Neznám ošklivou holku".

skokanek1
hodnocení

No a co jako?

Tu holku nezajímá, že s ní chceš vztah OMG. Ona ho s tebou během prvního setkání na 100% NECHCE a to žádná, pochop to.
Žena tě do friend zóny zařadí jenom tehdy, když uzná za vhodné, takže tohle záleží čistě na tobě. Jenže s tímhle tvým přístupem to můžeš jít zkoušet tak akorát do bordelu. Normální holky na tohle fakt nejsou zvědavý, tak se nediv, že jsi sám. Drtivá většina holek na to chce jít normálně a v klidu, tohle není překážka. Překážkou jsi ty sám sobě.
skokanek1
hodnocení

To já samozřejmě chápu, ale já jsem přece nepsal, že hned po prvním oslovení na to musíme skočit.

Klidně si dál chval vzhled, když na tom není nic špatného. Za mě tohle do prvotní konverzace nepatří a nehodí se to. Hele tak si zaplať nějaký kurzy na balení a oslovení holek. Investuj do seberozvoje.
skokanek1
hodnocení

To je tvůj názor, ale díky za radu.

Presne ako som cakal, idete na to stylom, z ktoreho prvoplanovo vyzaruje nadrzanost a snaha okamzite to smerovat k sexu / vztahu. To moze zabrat kdesi v klube, ked bude slecna pripita a vy budete vysoky sportovec. Jedine plus body mate za odvahu oslovit.

Bezna normalna zena vam na to na ulici neskoci. Prelozim vam to do zenskej reci, ked bude referovat kamaratke, aky uchyl ju oslovil : ten uslintany uchyl mi cumel na zadok a prsia asi 5 minut, potom ma pochvalil, ze dobre vyzeram a hned si pytal cislo telefonu.

smode2
hodnocení

0x

Protože to tak zařídila příroda. Síla znamená přežití. Agresivní tupec proto bude vždycky přitažlivější než fňukající ňouma. Navíc máte nevýhodu - jste muž. Jako takový nemáte na sexuálním trhu žádnou hodnotu. Tu si musíte sám a dlouho budovat. Kdežto hodnotou ženy je už její samotná existence. Žena nemusí dělat nic, aby se měla dobře. Navíc muži jí sami skáčí do postele. Ano, spravedlivé to není. Spravedlnost totiž neexistuje. Čím dříve se s tím srovnáte, tím lépe. Naštěstí máme dobu nerdů, takže i pokud jste fňukna s rachitickou postavou, ale umíte zapojit mozek a vydělat nadstandardní peníze, holky po vás půjdou. Na druhou stranu - uvědomte si že ve skutečnosti muž kromě sexu a přiměřené pomoci v domácnosti z ženy matematicky nic dalšího nemá. A i za tyhle dvě věci platí v průměru nepřiměřeně vysokou cenu. Což si mj. dost mužů zejména v současnosti uvědomuje čím dál více a jsou raději sami.

halamus
hodnocení

0x

"Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat."
Jára Cimrman

hodnocení

0x

Pořád si jenom stěžuješ a kvílíš. Nejsi hezký, jsi malý...Jsi hromádka nervů.

Chtělo by to posílit sebevědomí. Pokud si začneš víc věřit, ve společnosti děvčat budeš vtipný, veselý a budeš je umět bavit, nebudeš si pořád jenom stěžovat a naříkat, věř, že nějaké děvče zaujmeš.

Za svůj život jsem poznala celou řadu mužů /teď nemyslím intimně/ ale jako kolegy v práci či kamarády, kteří třeba nebyli nijak zvlášť hezcí, ale pěkně se chovali k ženám, uměli si hezky povídat, byli vtipní. Krása není všechno a tito muži neměli o dívky nouzi.

Chce to prostě přizpůsobit chování, nebýt vlezlý, drzý, vulgární, ale ani zakřiknutý ňouma. A uvidíš, že co tě má potkat, to Tě potká. Jaga.

skokanek1
hodnocení

Tady je vidět, že mě tu nikdo nezná. Já ve společnosti umím být vtipný, veselý atd., ale žádná holka se na to za ty roky nechytila. A to není o tom, že bych říkal trapné vtipy nebo tak něco, ony se tomu i upřímně smějí.

Pak platí to další slovo co napsala, nebuď vlezlý. Všichni ti tu sdělujeme své názory a ty sám se znáš nejlépe, takže stejně si budeš nakonec muset pomoci ty sám.
skokanek1
hodnocení

Upřímně si myslím, že to také nejsem, ale dobře.

hodnocení

0x

So slzami v očiach
Hudba a text Dušan Pálka, 1969

So slzami v očiach
Nevidieť jasne svet
Preto nedaj si zrak svoj
Nikdy slzami zastrieť

Úsmevy sa stratia
Šťastie preč odletí
Z takej tváre, na ktorej zrak
Je slzou zastretý

Nuž preto nikdy neplač
Aj keď máš v srdci žiaľ
A vždy sa svetu ukáž
Akoby si žiaľ nepoznal

Svet nemá slzy rád
Ešte ťa vysmeje
V živote hru vyhráva
Len ten, kto sa usmeje

Nuž preto nikdy neplač
Aj keď máš v srdci žiaľ
A vždy sa svetu ukáž
Akoby si žiaľ nepoznal

To je velmi známé slovenské tango - obávám se, že mladší generaci už tato písnička a zejména text nějak minul.

hodnocení

0x

A jak by sis tu spravedlnost predstavoval? Ze budou vsichni stejne skveli a vsem bez vyjimky budou holky skakat samy do postele a nebo naopak, ze budou vsichni stejni ztroskotanci a o zadneho bez vyjimky holky ani pohledem nezavadi?

skokanek1
hodnocení

Samozřejmě že by bylo hezký, kdyby všichni měli holku a byli spokojení.

bear

To by ovšem život byl moc velká nuda, ne? ;)

skokanek1
hodnocení

No to si nemyslím, když budou všichni spokojení.

skokanek1
hodnocení

A upřímně čekat dlouho se mi taky nechce, jestli to takhle půjde dalších pár let, tak to můžu na tomhle světě zabalit.

Za take vyjadrenia vas nik lutovat nebude a k vysledku tiez nepovedie. Zrejme mate vazny problem, ktory je vhodne riesit u odbornika.

skokanek1
hodnocení

Ten mi holku asi nenajde, takže asi ne.

hodnocení

0x

V doplnění jsi napsal volovinu. V populaci je stejný počet kluků jako holek. Vypadá to, že ses dřív věnoval jiné činnosti nebo místo živé komunikace dáváš přednost psaní. Až se zima zeptá... Holt deset let praxe v seznamování, randění a telefonování se nedá rychle nahradit radami po internetu.

hodnocení

0x

Zapiš se do tanečních, tam bude převaha holek a budou hledat někoho do páru na tanec. A když už budete spárovaní, tak při korzu můžete prohodit pár slov a když si trochu sednete, tak se příště spárujete zas a prohodíte slov více.

Když si nesednete, tak se příště spáruješ s jinou.

Znít to sice staromilsky a trapně a nudně, ale funguje to. A nepotřebuješ na to nic mimořádného - jsi kluk a těch je v tanečních nedostatek. Hlavně proto, že to považujou za nudné a trapné.

Ty máš problém se seznámit, tady budeš mít zaručeno spoustu času se spoustou holek, co nebudou mít okolo nikoho lepšího než ty.

yarda1

Diskutoval jsem jinde:

Dost týpků tady vystupuje s názorem: "Já mám právo na ženskou, proč mi ji někdo nepřidělí".Měli bychom si uvědomit, že žena je taky člověk a taky si vybírá partnera.Tak je potřeba žít a chovat se tak, aby si mne žena mohla vážit a chtěla se mnou žít. A vybírat si ženu, které bych si mohl vážit já a chtěl s ní žít.A to nikdo jiný nemůže zaručit, jen já a ona.

Co umíš a děláš kromě toho že tu brečíš že je ti "už" 25, jsi panic a nemáš ženskou?

Kéž by taky taneční v té prdeli kde žiju byly že jo.

A ty žiješ někde na Sibiři kde je všude daleko a nefunguje tam veřejná doprava?

V tvém věku jsem byl taky panic, vystudovaný VŠ a zrovna na vojně nebo čerstvě po. Snažil jsem se chodit s jednou dívenkou, ona mi pak řekla, že nemá cenu se scházet a já, nevěda co dělám ve svém žalu jsem si rozšířil řidičák o skupinu A, koupil jsem si motorku a začal jsem lítat - na větroních.

Když mi bylo třicet, začal jsem hledat a našel životní partnerku, lékařku. Já jsem jí měl co nabídnout a ona měla co nabídnout mně.

Udělej si životní inventuru a začni na sobě pracovat.

Odpověď jsem neviděl, jen citát z ní, ale jak se říká - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

Taneční jsou v každém větším městě, tobě je 25 let, jsi tedy dospělý a schopný sednout do nějakého autobusu, vlaku, auta, na motorku, na kolo a do města se dopravit. Nebo ještě líp přestěhovat, pokud žiješ někde na samotě, kde lišky dávají dobrou noc (zdravíme Redheada), ono taky každá nemusí chtít v tomto věku někam, kde nic není (takže si hodně zužuješ výběr).

Mě, v tvojem věku, nebylo zatěžko se kvůli holce proběhnout nějakých 10 kiláků pěšky tam, nebo zpátky, když nebyla pohodlnější doprava, ale to jsem ještě studoval a bylo jasné, že o bydlení se budu starat až později.

(Teda, z "najít si holku a pak teba umřít" jsem to bral, že je to pro tebe opravdu důležité. Jestli to je myšleno "jestli si mě holka hned nenajde, tak ať třeba chcípnu, já se namáhat nehodlám", tak je to něco jiného, ale tahle jsi to tu naprezentoval)

skokanek1
hodnocení

Budete se divit, ale ano, žiju v místě, kde je to všude daleko. Vlakové nádraží tu nemáme (nejbližší je asi 5 km daleko) a i ten autobus (zastávku mám sice asi jen 200 m od baráku) sem jezdí doslova jen jednou denně. Takže ne, sice nežiju na Sibiři, ale zapadákov to je.
skokanek1
hodnocení

A ještě když už jsme u těch tanečních, tak většina holek, když si obuje boty na podpatku, tak je větší než já. Vy sice řeknete, že je to v pohodě, ale buďme k sobě upřímní, není. Už jenom to, že ta holka je větší než já vypadá prostě blbě. Sorry, ale je to tak.

Já v tanečních taky většinou tančil s holkama vyššíma (aspoň na těch podpadcích) než jsem byl já, ale já to jako problém nebral a ony taky ne. Ty rozdíly ve výšce nebyly takové, aby nám to bránilo učit se kroky a figury.

A nepochybuju, že v Čechách a přilehlých zemích existují místa, kde je všude daleko, otázkou je, proč tam zůstávat, když vám to ničí možnost dosažení životního cíle?

Nebo proč si aspoň nepořídit nějaký samohyb, který mě dopraví do civilizace a zpět ve chvíli, kdy to potřebuju. (A s tímto určením to nemusí být nic extra drahého a úžasného, stačí když to bude jezdit. A i delší cesta jednou, nebo dvakrát týdně se zvládnout dá.)

skokanek1
hodnocení

Jde o to, že mi přijde, že když vidím všechny ty šťastné páry, tak si říkám, ty jo jak asi žijí. Řekněte jak se liší život ve vztahu od single života, když už ten život ve vztahu nikdy nezažiju.

kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody

Každá ta dvojice to má asi trochu jiné, podle toho, co komu líp vyhovuje a na čem se ustálí.

My jsme včera byli na návštěvě u našich, autem je to kousek, Kočička udělala mleté maso s cibulí a sýrem, tak jak to má ráda, já uděla rýži, jako vždycky, tak jsme měli príma oběd, popovídali jsme co nového a co nás čeká, já tátovi ukázal svůj nový počítač, co si stavím. Odpoledne jsem cvičil na kytaru, nejde mi to podle mých představ, ale postupuju a Kočičce se to líbí, když jí hraju. Ona chystala něco na naši další herní sedánku. Dnes řeší dovolenou na příští rok, já pokračuju v plánech na vylepšení počítače (stavím ho od základů a předělávám plošné spoje), odpoledne jsme si zalezli do postele a navzájem se hřáli a mazlili a smáli hloupostem (a taky spali), teď jsme společně uvařili a snědli večeři a zase si každý něco děláme na svém počítači. Většinou když jdu kolem ní, tak si ji pohladím, nebo se ona ke mě přijde pomazlit, když někdo z nás narazí na netu na něco zajímavého, tak se o to podělí, spoustu zájmů máme společných, ale každý i nějaké svoje, takže se nenudíme ani spolu, ani zvlášť. Máme spoustu společných narážek a žertíků ohledně společných zážitků a přátel (třeba toho Redheada), které ostatním nic neříkají, máme tak trochu vlastní jazyk a spoustu věcí si rozumíme i beze slov. A pořád se navzájem dobíráme a špičkujeme. Prostě takový obyčejný život.

Jiní to asi mají trochu jinak a trochu podobně, podle svého založení. Ale stejně se to důležité takhle popsat nedá, to se prostě musí zažít.

Ale pokud jsi rozhodnutý, že si raději budeš stěžovat, než abys s tím něco dělal, tak to stejně nemá cenu tady vypisovat.

skokanek1
hodnocení

A co mám jako dělat, když už jsem vyzkoušel všechno?

Nevyzkoušel.

Třeba ty taneční přímo odmítáte zkusit, stejně jako přestěhování, nebo cokoli by bylo pro vás nepohodlné.

Jen tu předkládáte, že nemůžete jednou týdně zajet do města, protože nádraží je daleko.

5 km ujdete i pěšky, na kole to ujedete jak nic a to kolo nemusí být nic extrovního, stačí úplně obyčejné, na pár kliknutí jsem teď našel třeba za necelých 6.000Kč, určitě se dá najít i lepší i levnější.

Ale samozřejmě vás nikdo nebude nutit, abyste pro své hlasitě proklamované cíle kromě mluvení i pohnul prstem. Je to vaše štěstí, ne naše a víc dostupných holek pro ty, kteří nemluví, ale jednají.

Ale abych odpověděl na přímou otázku. Zapište se do tanečních a rok tam choďte a mezitím hledejte i jiné cesty.

skokanek1
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 26. 10. 2025 07:30:12
Prosím, vynechte sprostá slova. Děkuji

hodnocení

0x

Uz vidite, kde je vas problem? Podla vasho prejavu tu, je to jasne, tie agresivne reakcie nie su v poriadku.

A nie, nevyskusali ste vsetko. Skuste sa spravat slusne, normalne a nevidiet v kazdej zene len obal okolo vaginy. Len bezne konverzujte a nechajte to plynut. Ziadne komplimenty a okamzite pozvania.

yarda1

Když čtu nářky toho týpka (a podobné), říkám si, že profese dohazovače byla docela užitečná. Letos jsme měli setkání příbuzenstva, povídalo se, jak se k sobě dostali rodiče jednoho z nich. Že pantátové se domluvili, že by bylo užitečné dát dohromady své potomky. Tehdy se rozvody moc nepěstovaly.

yarda1

Výňatek z klasika:

...
"Viděla jsi? Nanka Kulichovic má galána."
...
"Proč by neměla? Myslíš ty, že galáni rostou jen pro nás?"
"Ale jakého!" řekla s důrazem prvá. "V rukavičkách!"
"No takového, jakého zasluhuje. Věčně doma nebude – a ty jí ho neuřkni. Až se v Praze opejříš, budeš taky mít galána. Ale nesmíš lítat naboso jako doma po chlívě, nesmíš mít nos jako komín a nesmí ti pod sukní čouhat kanafasová spodnička. Takových capouchů nemají hoši rádi."
...

IMHO opačně to platí taky.

paklic
hodnocení

0x
I Paklíč z pevnosti Boyard se oženil, a má jen 119 centimetrů. Tady je jeho žena -
tv.idnes.cz/...

myslenka
hodnocení

0x
A poznal.byste vůbec že o vás má někdo zájem kdyby se choval jako vy?
Nevím jaké máte zkušenosti s navazováním vztahů vy, já tim že se mi příčí ty laciné triky a řečičky baličů a vycítím rady těch úžasných koučú z webů a trapné fígle jak sbalit lehké dostupné zboží mizím.
Napadlo vás že tim že pozorujete druhé tak nevidite ty kteří jsou sami a něčím jste je zaujal? Akorát pořád hledáte tam kde už nic není volné? Víte vůbec co hledáte co.chcete az budete mít ve všem jasno tak můžete s klidem vyjít ven ,nejste šípková Růženka a čekat že se o vás někdo dozví z doslechu on je smutný sám jdeme.ho.probudit. Zkuste se na sebe podívat pohledem nějaké holky. Jestli pořád jen mluvite a sledujete druhé budete vypadat divně.
Muž potřebuje vědět kam směřuje, mozna vas štěstí ceka.nekde jinde ...jak zpívá annaK. Všechno.neceka blízko tak.nelitej nízko.
Tim.nemyslim.at jděte nekam.skocit ale užívejte si život, na té cestě se potkáte právě s těmi.které potkat máte ale ten život a ta chuť musi sálat z vas,ten smutek a zoufalství jde citit i z vašeho psani.je vám teprve 25 vykašlat se na kecy co.kdo.musi v určitém.veku ,každý má svoje tempo to hezké pokud v to věříte že je i.pro vás tak přijde
,s pochybováním si jen hažete další klacky pod nohy.nehledět na čas ale na to čím.ten vás čas vyplňujete i kdybyste měl jen snít o nějaké ženě jaká by měla být ,víte to? máte představu jaké to je být vedle nekoho brát na někoho ohled že bude mit třeba jine potřeby přání a touhy co chce většina životě ale sdílet to s vámi? Jste schopen ji podporovat nebo se zaseknete při ni. Nic neni špatně ale je dobré vědět co od zivota jako takového chcete. Nehledejte v druhých ale v sobě,zkoušejte co vás baví zajímá na té cestě potkáte spoustu nových lidí a kde vás může někdo najít.tady vás vidíme jen jako ta bohyně spravedlnosti jakoby se zavazanýma očima, svět je spravedlivý záleží odkud ho pozorujete, obět vidi vždy nespravedlnost,nejste oběť jen to chce mit nejaký cíl a tim neni jen nečí rozmnožovací orgán a pokud ano může pomoct ten druh žen ktere toto dělají, záleží na vás co chcete a co hlavne dokážete překonat aby jste nešel co hledáte. Cest je mnoho a každá nekam vede, z kazde se můžete vrátit a zkusit jinou, od toho máte to mládí aby jste si svou našel.mnohem starší lidé se vydávají z mnoha důvodů na nove cesty i za novými partnery nejste v tom.nikdy sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]