Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevím jestli jste již koupila, ale vámi uvedený "INEZ" mi dnes přišel, trochu jsem se nechal inspirovat.
Zatěžkávací zkoušku nemám čím udělat, ale je opravdu bytelný.
Zakoupil jsem na Alegro za 629,-kč. Je tam vedený jako "Věšák na kolečkách - HSR13S, ale je to totéž co INEZ.
Já bych se toho nebál, tři kabáty přeci nemají 90kg. Samozřejmě musíte počítat s tím, že na to nemůžete pověsit jeden 90kg kus doprostřed. Těžké věci bych dal k těm stojinám a lehké doprostřed, případně na ty vysunuté konce. Skutečnou nosnost nelze posoudit z fotky, ale úplně chatrně to nevypadá. Jen ty kolečka asi nevydrží moc dlouho a při plné zátěži to asi nebude moc stabilní. Záleží, jestli to bude stát, nebo to hodláte často přesouvat.
Bývalo by nebylo na škodu dát sem obrázek, takže je to tento:
Tady je zrovna nyní v nabídce
------------------------------
Píšete že je stojan z XXX lutz.
Vidím tam podobný a zdá se být bytelný, je pro 100 kg. Jestli se Vám tedy hodí černý.
-----------------------------
Osobně se mi zdá, že to je totožný výrobek, jeden je nerez, druhý tmavý, jeden má stavěcí kolečka vpravo a druhý vlevo Podle toho, jak fotograf stojan natočil.
Ale jinak jsem to neštudovala. Myslím, že ty kabáty dáte do kraje, jak radí někdo dříve, a nebude problém, vydrží to. 90 kg je přece váha člověka.
Dnešní trh je velice proměnlivý. Firma mohla skončit, přestat prosperovat a ten konkrétní výrobek vyřadila z výroby, dovoz byl zatížen velkými cly a již se nevyplatí dovážet atd..
Nemyslím, že to je nějaký luxusní a drahý výrobek. Pokud se na něm nebude houpat nějaké dítě jako na hrazdě, tak vydrží.
Již jste se smířila s tím, že jej mít nebudete, ale asi jste nerozklikla ten Kaufland, kde Vám právě ten INEZ nabízí i s dopravou! Když jdete do obchodu, tak tam necháte 500 korun za potraviny a skoro nic nenesete. Nyní je vše drahé, neotálejte, za nějaký čas tohle vůbec neseženete anebo o nějakou stokorunu dráž.
Ale máte pravdu, zkušenost nemám. Není někde dotazník spokojenosti?
A bude opět před Vánocemi Black friday, tak může být sleva, doprava zdarma. Na Heuréce jsou recenze.
Doporučení a spokojenost. Tady jsem Vám to vyhledala, někdo tam píše, že takovéto stojany jsou i plastové, ty nejsou ale úplně dobré:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.