Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stojan na oblečení INEZ - je pevný?

Od: astik odpovědí: 14 změna:
Máte někdo tento věšák?
Stojan na šaty pojízdný chromový 90Kg
( Stojan na oblečení INEZ na kolečkách, max. 90 kg, 83,5x45x160cm, stříbrná )
Má opravdu takovou nosnost? Chtěla jsem jiný, ale i když mi ho slíbili, tak to najednou stornovali a nikde ho už nemají
Potřebuji ho na kabáty, 2-3 jsou těžší a další...
Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím,

nevím jestli jste již koupila, ale vámi uvedený "INEZ" mi dnes přišel, trochu jsem se nechal inspirovat.

Zatěžkávací zkoušku nemám čím udělat, ale je opravdu bytelný.

Zakoupil jsem na Alegro za 629,-kč. Je tam vedený jako "Věšák na kolečkách - HSR13S, ale je to totéž co INEZ.

astik
hodnocení

Tak jsem ráda, že jsem někomu "pomohla" :)
Děkuji.
Tak jsem se koukla, ten věšák je tam za 852 Kč.
astik
hodnocení

A ten věšák: Věšák na kolečkách - HSR13S
napsali, že to neexistuje.
Nevadí, najdu si jinej. Díky.

nutno hledat, nebo mě vyskakuje ihned, nevím

Stojan na oblečení INEZ - je pevný?
astik
hodnocení

Prostě mi to neukazuje, hledala jsem už všude. Stránka už prostě není... Je to divné, ale už to nechám být. Nechci tím už déle trávit čas. Děkuji. :)

makk
hodnocení

0x

Já bych se toho nebál, tři kabáty přeci nemají 90kg. Samozřejmě musíte počítat s tím, že na to nemůžete pověsit jeden 90kg kus doprostřed. Těžké věci bych dal k těm stojinám a lehké doprostřed, případně na ty vysunuté konce. Skutečnou nosnost nelze posoudit z fotky, ale úplně chatrně to nevypadá. Jen ty kolečka asi nevydrží moc dlouho a při plné zátěži to asi nebude moc stabilní. Záleží, jestli to bude stát, nebo to hodláte často přesouvat.

Bývalo by nebylo na škodu dát sem obrázek, takže je to tento:

Stojan na oblečení INEZ - je pevný? #2
astik
hodnocení

Bude to stát. Já jen už moc nevěřím těm jejich řečem. Bude to samozřejmě více kusů oblečení. Chci jen vědět, zda to udrží min. 40 kg. Těm jejich 90 kg prostě nedůvěřuji. Jak už jste napsal, kolečka... A není to nejlevnější, takže... Ten z xxxlutz byl kvalitní, ale prostě najednou všude zmizel.

hodnocení

0x

Tady je zrovna nyní v nabídce

kaufland.cz/...

------------------------------

Píšete že je stojan z XXX lutz.

Vidím tam podobný a zdá se být bytelný, je pro 100 kg. Jestli se Vám tedy hodí černý.

xxxlutz.cz/...

-----------------------------

Osobně se mi zdá, že to je totožný výrobek, jeden je nerez, druhý tmavý, jeden má stavěcí kolečka vpravo a druhý vlevo Podle toho, jak fotograf stojan natočil.

Ale jinak jsem to neštudovala. Myslím, že ty kabáty dáte do kraje, jak radí někdo dříve, a nebude problém, vydrží to. 90 kg je přece váha člověka.

astik
hodnocení

Děkuji. Já jsem chtěla zkušenost, protože v dnešní době je zboží dost nekvalitní, i to drahé. Zkušenost. Ale protože ten můj věšák už zřejmě nebude, což nechápu, tak mi asi nic nezbývá. Ještě jednou děkuji za odpovědi :)

Dnešní trh je velice proměnlivý. Firma mohla skončit, přestat prosperovat a ten konkrétní výrobek vyřadila z výroby, dovoz byl zatížen velkými cly a již se nevyplatí dovážet atd..

Nemyslím, že to je nějaký luxusní a drahý výrobek. Pokud se na něm nebude houpat nějaké dítě jako na hrazdě, tak vydrží.

Již jste se smířila s tím, že jej mít nebudete, ale asi jste nerozklikla ten Kaufland, kde Vám právě ten INEZ nabízí i s dopravou! Když jdete do obchodu, tak tam necháte 500 korun za potraviny a skoro nic nenesete. Nyní je vše drahé, neotálejte, za nějaký čas tohle vůbec neseženete anebo o nějakou stokorunu dráž.

Ale máte pravdu, zkušenost nemám. Není někde dotazník spokojenosti?

A bude opět před Vánocemi Black friday, tak může být sleva, doprava zdarma. Na Heuréce jsou recenze.

Doporučení a spokojenost. Tady jsem Vám to vyhledala, někdo tam píše, že takovéto stojany jsou i plastové, ty nejsou ale úplně dobré:

stojany-na-obleceni.heure/...

astik
hodnocení

Moc děkuji. Ten co jsem chtěla je opravdu kvalitní, hezký a jen o trochu dražší. Plastový jsem také měla, nic nevydrží. Ten je opravdu jen na pár košil... Vyhozené peníze. Prostě budu muset koupit co je. :)

hodnocení

0x

Jen tak na okraj: Jedna tyčka je málo. Berte se dvěma tyčkami (každá v jiné výšce).

Šířka je stejná jako u stojanu s jednou tyčkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]