Nejste přihlášen/a.
7x
Rozumím, že je to trolling, ale já bych na to tak nespěchal. Trestně stíhaný premiér i v zahraničí, Okamura stíhaný, Turek rasista a nácek jako potencionální ministr zahraničí, Macinka a Motoristé, kteří popírají vědecké výzkumy a jsou napojení na různé kmotry, SPD ve vládě, která adorovala za vystoupení z EU a NATO, totální nesourodost potencionální koalice, která naráží na různé mantinely a ještě ani nevznikla nová vláda. Ostatně, oni si to navzájem asi ohlídají, když ani za ty čtyři roky se nepovedlo deagrofertizovat republiku a je totálně prorostlá Babišem. Čeká nás veselo a možná návrat o pár let zpět.
nox, tohlůe nesmíte psát. To mě dostane buď do blázince nebo do vězení. To je obrovská tragedie a bezmoc je ještě větší.
Hodně smutný příběh. Ten nejsmutnější. Příběh jak příběh, ale pravda je na zblití. Fakt!
3x
Až současný premiér pan P. Fiala podá demisi (vláda) a to dřív neudělá, jak na svolané první schůzi parlamentu, tuším 3. listopadu. Teprve potom může jmenovat nového premiéra.
2x
@tm V zemědělství se nemakalo?Baví mě tyhle názory lidí kteří o zemědělství vědí jenom že "dotace na řepku"...Víte vůbec že nebýt těch lidí v zemědělstvví, nemáte co jíst? že chleba,mlíko,med se musí napřed vyrobit nebo si myslíte že se prostě vyskytnou v obchodě
denik.cz/...
2x
Dobrý den, zatím ještě chvilku "fijalově" živořte a počkejte - holoubci se už pečou, tak otevřete ústa a zase bude líp (také už se nemohu dočkat). Hlavně si naducejte polštář na sedačce, kupte si větší zásobu popcornu (je o něj nyní vyšši zájem a bude dražší) a sledujte reality show se sestavováním vlády z hloupého, rasistického, "hnědého" i trestně stíhaného odpadu. Hlavní "sestavitel" si vzal dovolenou, za něho jednají "béčka" a až něco dojednají, resp. až skončí dovolená, tak bude zase všechno jinak, protože možná zase špatná akustika
. A ještě postřeh z internetu: "Kdo volí klaune a komike, dostane cirkuse a varieta."
. Zdravím!
tm - věřím, že i mezi voliči Hnutí ANO 2011 mohou být normální, slušní a vzdělaní lidé, kteří jen nemyslí na své okamžité výhody a peněženku, ale třeba i na budoucnost svých vnoučat (nesežerou všechno hned, ale něco jim i nechají). Ti jsou nyní rozladěni tím, jak/s kým vzniká nová vláda a kolik lidí se zase nechalo "opít rohlíkem/koblihou" a lží. Asi (doufám) nejsem jediný, kdo zaznamenal před volbami informaci/slib např. pana Babiše : "Do vlády s SPD nikdy nepůjdu." nebo "závaznou" hlášku paní Schillerové: "Ve vládě, kde by měla zastoupení SPD, bych já neseděla." Takže pan Babiš už zase zalhal a paní Schillerová bude muset všechna jednání případné nové vlády prostát
.
1x
stir - pan prezident je vstřícný a ochotný dát dost času panu Babišovi, aby si vyřešil svůj letitý (a už až trapný) střet zájmů. Vyřeší-li ho uspokojivě (těším se jak), tak bude premiér. Nevyřeší-li ho uspokojivě, tak bude premiér pan Havlíček (a pan Babiš si ho bude zezadu vodit jako loutku).
@stir a vjste si nějak nevšiml že ten dluh se průběžně každoročně zvyšuje? Že je Babiš trestně stíhaný a navíc ve střetu zájmů? a pár dalších detailů v pozadí? Být to na mě, dokud nevrátí všechny neoprávněně vyplacené dotace ,nermá nárok ani na poslanecký plat
stir - neměl byste být tak strašně na prachy
. Prezident zatím nedělá nic nestandardního (není to chování muže z bungalovu) a holoubci stejně ještě nejsou ani dopečeni, tak je stále hůř
a líp bude až o něco později (jé, jak já se nemůžu toho agrofertspdmotoblahobytu dočkat
). Doufám, že potom už si tady stěžovat nebudete a ani jiný volič Hnutí ANO 2011, SPD a Motoristů (hlavně) sobě.
@stir myslíte elektřinu na rychlonabíjení? Protože ceny elektřiny pro domácnost rozhodně nejvyšší nemáme...A Agrofert zdvojnásobil za posledních pár let majetek i bez Babišova poslaneckého platu ,vzhledem k dotacím je to minimum
Nunici- ano elektřinu pro domácnosti, je u nás nejdražší v přepočtu na kupní sílu. Daň z nadzisku měla platit rok, ne tři a měla sloužit pro úlevy nízkopříjmových. Tohle ale neplnila, vláda si tím plnila rozpočet. A zajímavost, Tykace ani Kretinskeho se nedotkla, ale jen pouze cezu. Čez měl před krizí zisky okolo 8-10 mld ročně a najednou tyto zisky stouply na desetinásobek cca kolem 80mld ročně. Banky se tomu vyhnuly, navýšily úroky na spořicích účtech a jinak optimalizovaly. Takže nejen Babiš zbohatnul, někteří zbohatli daleko více a nejen u nás, ale i německé řetězce si u nás nehorázně namastily kapsy, protože i inflaci jsme měli a pořád ještě máme jednu z nejvyšších. A teď se chová Fiala jak malé dítě a nechce přiznat díru v rozpočtu, utratil peníze na důchody, které mu prezident zpětně podepsal a pak se šel udat, aby se zbavil odpovědnosti, taktéž vláda ztratila železné rezervy na krizové situace, takže lidi po povodních nedostali nic a teď ještě chybí další desítky mld. A rozpočet je důležitý, ne že ne, když půjdete přebírat firmu, tak to je snad první, co chcete vědět, protože nechcete něco, co je před krachem!
Honzas, mi se to "kydání" líbí. Je to hra, něco jako Sivestrovská šou. Navíc, každý se odkope při odkrývání toho druhého. A pak si spolu sednou v drahé restauraci a mají z toho plezír, protože ten ví na toho, ten dluží tomu, nen potřebuje to, z toho je na 3 dny nepřítel, z toho je na volební období přítel . .
0x
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.