Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívej, přemýšlej, co to je?

Od: babkazov® odpovědí: 26 změna:

Uhádneš co to je, kdo to je?

Dívej, přemýšlej, co to je?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

3x

Máme poznat rasu psa? ;)

nov

Můj tip Bordeauxská doga.

ben®

nov - přiznám se, že jsem to chtěl uhodnout bez vyhledávání obrázků na Google . Ovšem, odměnu si zasloužíte.

nov

bene, já nikde nic nehledala. Mně se totiž tihle molossové už delší čas líbí a B.doga mezi mé oblíbence patří. ;)

Díky za hodnocení.

ben®
15.10.25 19:02
nov - OK.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, řekl bych, že to je pejsek rasy šarpej (ležící na zádech). Zdravím!

doplněno 14.10.25 19:14:

babkazov - a kdy bude vyhlašování vítěze a odměna? A Vy správnou odpověď znáte?

hodnocení

2x

Poprvé jsem fotku viděla někde na internetu. První dojem byl, že je to něco hnusného, bolavého...Na takové věci nechci dlouho koukat, podívala jsem se do komentářů. A vida, ono je to vlastně milé. :)

14.10.25 19:22
hodnocení

2x
Susan*smich*

15.10.25 16:34
hodnocení

2x
Dívej, přemýšlej, co to je? #2
hodnocení

To vypadá úplně strašidelně. *blee*

15.10.25 19:12
hodnocení

2x

Bobika?

15.10.25 23:51
hodnocení

2x

Vetřelec.

hodnocení

2x

Myslím si, že je to šarpej, který má velikou kůži jako po starším bráchovi. Ale jinak to jsou moc milí psi. Jaga.

ben®
babajaga - také jsem se dopustil stejného omylu jako Vy (viz můj příspěvek). Je zde pouze jedna správná odpověď (ta první), kterou z nějakého podivného důvodu (narozdíl od nesprávných odpovědí), tazatelka neohodnotila.
hodnocení

bene, jsem já ale trubka! Pochválila, poděkovala jsem, ale bod nedala. Napravuji to. *mir*

ben®
babkazov - OK. Máte právo hodnotit tam, kam to uznáte za vhodné (navíc rubrika je volná a vtipná). Já to myslel tak, že ohodnocena měla být hlavně první odpověď od @nov (pokud Vám šlo o určení tvora na obrázku), ale já už to udělal dříve, tak už to asi necháme být.

ltz
hodnocení

2x
To je takový nějaký líný, jakoby srolovaný pes. To já jsem hezčí, no prý kočka:
Dívej, přemýšlej, co to je? #3
hodnocení

Kapku jsou jim kožíšky velké. Asi se jim vysypala náplň. *smich2*

Dívej, přemýšlej, co to je? #4

hodnocení

1x
Psí srst jsem poznal hned. Pak jsem viděl maso a další myšlenky byly na česnek a pivo a grilování.

hodnocení

Vím jen, že je to psisko veliké. Tipuji na buldoka. Ale fajne,ne?

doplněno 16.10.25 08:16:

Bene, děkuji. Fajne! Fajne a pjekne! Hezký den vám přeji *placni*

ben®
Dogue de Bordeaux
cz.pinterest.com/...

hodnocení

0x

Ještě někdo si chce utahovat z nás psů?

Dívej, přemýšlej, co to je? #5

ltz
Pch, mně je to zase všechno úplně u pr...
Dívej, přemýšlej, co to je? #6

@itz: Teda, ten má prdelku! Hlavičku má ale moc pěknou, připomíná mi jezevčíka. To je opravdu jeden jediný pes, není to fotomontáž ze dvou snímků? Pokud je to opravdu jeden pes, prosila bych sdělit rasu. Tohle jsem nikdy neviděla. Jaga.

ben®

babajaga - není to fotomontáž, ale jeden pes vcelku a skutečně to je jezevčík (více viz odkaz).

milujemezvierata.sk/...

ltz
Ben - ano, je to jazvečík. Takový kropenatýý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]