Poprvé jsem fotku viděla někde na internetu. První dojem byl, že je to něco hnusného, bolavého...Na takové věci nechci dlouho koukat, podívala jsem se do komentářů. A vida, ono je to vlastně milé.
babajaga - také jsem se dopustil stejného omylu jako Vy (viz můj příspěvek). Je zde pouze jedna správná odpověď (ta první), kterou z nějakého podivného důvodu (narozdíl od nesprávných odpovědí), tazatelka neohodnotila.
babkazov - OK. Máte právo hodnotit tam, kam to uznáte za vhodné (navíc rubrika je volná a vtipná). Já to myslel tak, že ohodnocena měla být hlavně první odpověď od @nov (pokud Vám šlo o určení tvora na obrázku), ale já už to udělal dříve, tak už to asi necháme být.
@itz: Teda, ten má prdelku! Hlavičku má ale moc pěknou, připomíná mi jezevčíka. To je opravdu jeden jediný pes, není to fotomontáž ze dvou snímků? Pokud je to opravdu jeden pes, prosila bych sdělit rasu. Tohle jsem nikdy neviděla. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.