Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem,
vím, že tady umíte dobře vždy poradit, tak bych Vás chtěla požádat jak bych měla odpovídat při pohovoru do kauflandu který mě čeká v brzké době. Vůbec nevím, na co se mě budou ptát jaké mi budou položeny otázky od zaměstnavatele abych správně zvládla odpovídat na jejich otázky a získala práci prodavačky jako brigáda. Prodavačka nejsem vyučena tak nevím, co mě čeká. Předem děkuji všem za náměty, zkušenosti a doporučení.
Hlavně se budou ptát na flexibilitu. Ochotu pracovat přesčas, přijít nečekaně do práce, jestli často marodíte nebo máte děti /to by ale neměli, tak možná oklikou se zeptají/. Taky pokud nejste domluveni tak jaký si představujete plat atd. Jakou máte praxi, co a kde jste dřív dělala. A tak dál tra la la.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.