Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda inventura, máte zkušenosti?

Od: cudlik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, přemýšlím, že se přihlásím na brigádu inventury. Nikdy jsem to nedělala, ale líbí se mi, že je to nárazová práce podle výběru a hlavně v noci. Dělala jsem různé manuální práce, jsem OSVČ tak jako přivýdělek a nemusí to být až tak náročné, doufám. Myslíte, že inventury jsou náročná práce? Už nejsem nejmladší a taky musím nosit brýle na počítač a na blízko na malá písmenka, jinak brýle nenosím, tak asi na práci inventury by bylo potřeba bifokální brýle, ty mám na blízko a na střední vzdálenost. Máte někdo aktuální zkušenosti s touto brigádou, jak moc náročné to je na záda a tak. Taky jestli tam bývá dost šikana? Asi tam chodí převážně studenti, tak by to mohlo být v klidu. Chci pohodovou práci. Díky za vaše názory.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na tom, kde se bude inventura provádět. Zda ve skladu železničních trámů nebo někde ve skladu náušnic. Tunové trámy je náročnější sečíst než gramové sáčky s náušnicemi.

Šikana není běžnou součástí brigád, ovšem i zde záleží, zda jdete někam k odsouzeným vězňům nebo maminkám na mateřské.

Pohodová práce bude, pokud tam pohodově naladěná přijdete. Ovšem pokud tam půjdete vystrašená jako k maturitám, může se i pohoda změnit na nervozitu a stres.

hodnocení

0x

Dostaneš čtečku,zadáš kód z regálu a spočítáš jednotlivý tovar.Na záda a nohy je to zátěž.Pořád se musíš zvedat a někdy i vlastně plazit po kolenou.Za ty peníze co dávají je to dřina.Proto asi pořád hledají nové lidi.Při uklízení baráku se tolik nenadřu.

hodnocení

0x

Manželka to měla jako brigádu při studiu Vš pod agenturou Dantem , na náročnost si nestěžovala , brala si ssebou i stoličku. O šikaně se nezmiňovala pouze naznačila jistou protekci při přidělování úseků co kdo bude počítat. Nic výrazného.

hodnocení

0x

Před několika lety jsem chodívala, do Kauflandu a do Tesca. Trvalo to obvykle 2 noci, večer od 18 /20/ hodin do rána. Vzpomínám na to ráda. Prostě se počítalo vše, co je v regálech. Vyřazovaly se věci z jiného sortimentu, co tam třeba zastrčil nějaký zákazník, vyřazovalo se i vadné zboží. Třeba povolený svar u sáčku s kořením, kdy se to sypalo ven, porušený obal... U zboží jsme nechávali kartičky s počtem kusů. Dál si o pak zpracovali vedoucí úseků.

Žádná šikana se nikdy nekonala. Byli tam mladí studenti a třeba i schopní důchodci, prostě každý, kdo si chtěl přivydělat. Dali nám v noci svačinu. Lahvičky s vodou, krabičku levné paštiky, rohlíky. A dokonce i nějaké ovoce, jablka. Ve velikém Tescu jednou dokonce i teplé jídlo, nějaký guláš.

Jen nikdo nechtěl mrazáky. Ale taky na mě jednou vyšly. Půjčili mi tlustou bundu, rukavice. Těm se, pokud možno, vyhnout. Někdo to ale udělat musí.

Pod regály, za regály se našlo všechno možné. Stará prázdná peněženka, brýle, obaly od tatranek, dokonce i jednou umělé horní zuby. *smich* Kdoví, proč.

Chodila bych i nadále, bavilo mě to, ale řetězce začaly zadávat inventury přímo agenturám, které se tím zabývají a ztratily zájem o jednotlivé lidi. Tak to skončilo. Vzpomínám ráda. Nebylo to těžké, jen se počítalo a občas byla i legrace. Jaga.

cudlik
hodnocení

A inventuru zvládne asi úplně každý ne? Já právě dlouho nedělala žádnou manuální práci, ale je to samostatná práce a každý si tam počítá to své, tak snad by to bylo v pohodě. Tam je pak otázka, aby člověk vyřazoval správně něco, co když vyřadí více kusů a vedení pak řekne, že se to vyřadit nemuselo, tam by mohl být problém. No já četla v jiných diskuzích, že když někdo spočítal to zboží, tak jel vždy k pokladně. Asi to není něco co se člověk musí dlouho učit.

hodnocení

0x

Jak už bylo řečeno, náročnost záleží kde a co děláš. Záda tě skoro určitě bolet budou protože ačkoliv většina regálů je dobře dostupných ve stoje či v kleče/sedě. Ty ke kterým se musíš ohýbat jsou neojtravnější a strávíš tam nejvíc času. Taky se hodně nachodíš/nastojíš.

Můžu potvrdit že tam chodí většinou důchodci a studenti. Šikanu jsem nikdy nezažil, 99% směny probíhá tak že prostě počítáš a všichni tě ignorují. Malé obchody jako Penny jsou většinou tak za 4-5 hodin hotové a větší jako velká Tesca nebo Kauflandy vlastně taky protože tam přijde víc lidí. (Ale jsou i delší směny, pokud dojdeš dřív třeba počítat na sklad)

Co se týká vyřazování tak to vůbec neřeš, oni ti všechno řeknou. když nebudeš vědět tak se zeptáš. Většinou se nevyřazuje nic co se nesype nebo neteče (třeba když je něco úplně sešrotované a rozlámané tak je to v pohodě dokud je to furt v nepoškozeném balení, ale to platí spíše pro jídlo a opět jen moje zkušenost)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]