Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chystáte se letos jít k volbám?

Od: pravic odpovědí: 10 změna:

Jste rozhodnuti se parlamentních voleb do Poslanecké sněmovny letos účastnit, nebo naopak zvažujete (přpadně jste rozhodnuti), že se voleb neúčastníte? A která témata považujete jako motivaci pro to, abyste nakonec k volebním urnám šli? Volíte mezi menším zlem, nebo váš hlas půjde směrem k mimoparlamentním stranám? A jste optimisté, nebo spíše pesimisté ve vztahu k výsledku?

Zdroj obrázku: Chat GPT

Chystáte se letos jít k volbám?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, ale ano, zajdu volit - bez emocí, s rozumem, se zkušenostmi, s rozvahou, se znalostí minulosti, se znalostí prosperujícího státu (a nikoliv spálené země či nové totality) a s vírou v demokratickou budoucnost. Hlavně tak, aby mně za tu volbu nechodila budoucí generace močit na hrob (to by si měl uvědomit každý volič, který nechce po volbách žít na úkor svých zadlužených vnuček a vnuků, protože podlehl předvolebním slibům nejmenovaných hnutí, stran či uskupení). Zdravím!

pravic
hodnocení

Tak co si budeme, větším či menším populismem a pohádkovými sliby se to hemží ze všech stran*cteni* Chybí snad jen slib, že budeme všichni nesmrtelní, a že jen oni znají ten recept, jak toho dosáhnout. :-D

ben®

pravic - jistě, ale potom to je otázka inteligence voliče, co rozpozná jako nereálné a co splnitelné.

pravic
hodnocení

To ano, ale i u současných vládních stran vnímám, že se snižují někdy až k lacinému populismu a za mě k příliš negativní kampani. Že současná opoziční nabídka je zcela za mě nekompetentní je věc druhá.

ben®

pravic - já to nevnímám, protože mě to ani nezajímá (nepotřebuji předvolební kampaň). Koho budu volit už vím desítky let, volím stejné demokratické/proevropské směřování i ideály a nejsem přelétavá "děvka", která ve volbách volí vždy jinak a podle slibů či guláše.

pravic
hodnocení

Ale doba se mění, já osobně hodnotím i komunikaci a pokud vidím, že můj favorit ze mě dělá pitomce, tak mě to odrazuje. Pro mě není volba bianco šek.

hodnocení

2x
Ano, k volbám půjdu jako vždy, ostatně to považuji za svou morální povinnost.
No a jelikož mám dnes dobrý den a nechci si ho kazit hejty, nálepkami a urážkami, tak k ostatnímu se vyjadřovat nebudu.
pravic
16.09.25 16:34
hodnocení

*palec2*

volicz
hodnocení

2x

Ano.
Motivace - zastavit sebedestruktivní kurs. Putin "tleská" EU.
Lehký optimismus, protože ANO jako pravděpodobný vítěz nenabízí řešení, ale jen zpomalený pád. Říkám mu "světle fialové".

pravic
hodnocení

Snad zůstaneme minimálně u toho lehkého optimismu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]