Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uhodne někdo proč 1 člověk na fotce ze srazu spolužáků vypadá na méně než 50 let

Od: richardad® odpovědí: 16 změna:

Uhodne někdo proč 1 člověk na fotce ze srazu spolužáků vypadá na méně než 50 let, i když všichni ostatní mají 64 let?

Všichni stárnou přibližně stejne rychle, jen jeden člověk je o 15 let mladší. Jak to dokázal?

Zvolte, čím to je:

Správná jsou 2 odpovědi. Zkuste se strefit.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože je to Sheldon Lee Cooper... ten na střední nastoupil v devíti letech a v jedenácti potom na vysokou. :-P

hodnocení

1x

Dobře spí, myslí pozitivně, pije dost vody a málo jí.

Možná jako jediný ze třídy nebyl sígr a nepropadnul 15x :)

Dobře spí, myslí pozitivně, pije dost vody a málo jí.

Ostatně záleží na tom, jak definujete spolužáka, pokud se uzná "navštěvoval s nima jednu třídu", tak jsem na střední měl několik těhotných spolužaček :)

hodnocení

0x
Nevidím tu fotku..
hodnocení

Ty máš tipnout, jak to dokázal, Né kontrolovat, jak vypadá člověk o 15 let mladší než ostatní.

hodnocení

0x
Protože se dobře oženil.
Má hodnou ženu, slušně výchovné děti, tak jen kvete a mládne.*smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, očekávám, že finále/odhalení (pokud se ho tady vůbec dočkáme) bude doporučení na nějakou zázračnou omlazovací kosmetiku, výživu nebo doplněk stravy - a hned bude co nahlašovat, protože to bude proti pravidlům poradny. Zdravím!

hodnocení

Už mě neštvěte těma nesmyslama, co vám vtloukasjí do hlavy globální lichváři, aby vás podpořili v tom, že stárnete raketovou rychlostí. . Dělá to nejen ten chlapík, ale i globální lichváři a manželky amerických prezidentů, kterí žijí 99 let.

Spánek ani málo jídla neprodlužuje život, snad o 2%. Zázračná kosmetika taky ně. Toho člověka znám a řekl mi co dělá. Je to jedna z odpovědí, a kupodivu ta nejméně oblíbená. Já chci lidi, kteří myslí hlavou a nepapouškují rozšířené názory.

ben®
richardad - když Vy takhle buransky, tak odmítám znát vyluštění této hádanky, které si můžete strčit za klobouk (nebo i jinam).

@richardad - Já chci lidi, kteří myslí hlavou a nepapouškují rozšířené názory.

Tak proč po nich nevlídně poštěkáváte, když od nich něco chcete?

hodnocení

0x

Před nějakými 40 lety jsem se ocitla ve společnosti neznámých lidí, převážně třicátníků. Jeden mezi nimi vypadal nezdravě a "na svůj věk" poněkud vyžile. Když jsem na to někoho opatrně upozornila, dozvěděla jsem se, že je mu přes 60. A protože tehdy byste do připijené ankety některé body ani nemohl ještě napsat, tipuji, že za mladistvým zjevem bude spánek... a jóga.

hodnocení

Ten pán, co je mladší o 15 let, vypadá velmi zdravě. A připadá tak i lidem, co mu hádají pod 50..

Fotku toho pána i jeho spolužáků sem nedává kvůli množství hloupých a zlomyslných odpovědí, ze kterých je jasné, že je nezajímá, jak si prodloužit život..

fik
Život si lze snadno prodloužit (spíš nezkrátit) tím, že nebudeme číst zhovadilé texty na netu. Ty vaše mezi ně dozajista patří. Užívejte nesmrtelnost!

smode2
hodnocení

0x

Samozřejmě je to jasné. Ovšem, úplně se nabízí: je v rámci otázky součástí galaxie naše Slunce?:)

ltz
hodnocení

0x
Možná i jeho rodiče vypadali mladě, tak to po nich zdědil. Dnes je hodně takových lidí, co třeba v 50 vypadají i na 30.
smode2

Často je to nedostatkem srovnání. Třeba při řeči samých padesátek v místnosti vypadají na 30 vždycky všechny:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]