Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak o výborné kávě

Od: barovecaffe odpovědí: 8 změna:
A/ Kterou kávu teď kupujete po zdražení B/ Která vám nejvíc chutná
Kupovala jsem boží Jihlavanku Extra speciál, ale v Albertu ji dali cenu 139 kč 150 g! Tak jsem si koupila nějakou podřadnou za 49,90 kč z Nizozemí, to mi nechutnalo, tak jsem si koupila Lavazzu v plechovce v akci a smíchla jsem to...ale jsem z toho "volako zmetena pan minister" :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nakupuji v Lidlu nebo Penny to, co je prave v akci. Naposledy byla v Penny Cassablanca 1kg zrnkova, tak uz ji mam doma :) Vic jak 300 za kilo nejsem ochoten dat.

barovecaffe
hodnocení

Co jsem teď bez auta, tak Lidl a Penny mám z ruky.
Fakt to s tou kávou nás naštvali ti spekulanti obchodníci až moc ... Kamarádka se vyjádřila, že se omezovat s pitím kávy nebude, ale ona pije ještě své zásoby nahrabošené :-D
No fakt zpytuji svědomí, jestli bych za tu Jihlavanku dala přes 900 kč/kilo? Nikoliv

pb®
hodnocení

2x

Jo, já vám sdělím značku a vy mi ji v akci vykoupíte *smich*. Komu jsem ji řekla, tomu chutnala a chce ji. Kupuji domů, kupuji do práce. Když je v akci, beru všechna balení na prodejně, moc jich tam nebývá. Tak tedy tramtadadá Bercoff brasil ar/...

Poprvé jsem ji koupila kvůli hezkému obalu a protože s čaji Bercoff mám dobré zkušenosti. Zachutnala mi a jinou nechci. Pozor ovšem na variantu arabica/robusta, tu jsem jednou koupila z nouze a už to neudělám.

barovecaffe
hodnocení

Aha bezva, také mi chutná čaj stejné zn,. ale kávu jsem neviděla ještě. Tak to chválím, že jste objevila dobrou.Je to arabika,což by mohlo být o dobré kvalitě. Já ji budu hledat v obchodech,kde mají ten čaj, pak dám echo :-D díky.

hodnocení

2x
Jihlavanka 1kg cca..300kc
mleta-kava.heureka.cz/...
zase

juraja zase mimo mísu, to uz není normální pravidelně nesmyslné odpovědi kde je nějaký admin?

Odkaz na kávu Standard, to je trošku něco jiného (i cenově) než Extra speciál

@zase tak zase neumíte číst, nebo chápat psaný text?

A/ Kterou kávu teď kupujete po zdražení B/ Která vám nejvíc chutná
Kupovala jsem boží Jihlavanku Extra speciál, ale v Albertu ji dali cenu 139 kč 150 g

No a já tazatelce odepsal co, prosím?

zase
hodnocení

0x

jinak mají ji ted třeba v Coop za 79,90Kč eshop.coop-box.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]