Přijede patnáctiletá dcera z tábora a rozrazí dveře..kecne si na gauč v obýváku a oddychne si se slovy "konečně u sebe!"..Vytřeštění rodičové vyhrknou.."Jak, u sebe? Snad u nás,ne?"..Dcera jen suše odpoví.."Ale né doma! Nohy!"
Lord volá do svého domu. K telefonu přiběhne komorná: "vyřiďte milostivé, ať si jde už lehnout, že zachvíli přijdu domů." Ano, vyřídím a kdo prosím volá"?
Ráno: "Jeníčku, vstávej, škola volá." "Maminko, opravdu tam musím? Nikdo mě tam nemá rád, děti se mně posmívají a učitelé mě pomlouvají." "Jeníčku, musíš! Vždyť tam děláš ředitele."
Karbaníci u stolu: Sakra Petře, přestaň Janě sahat pod sukni! Co, co... co je ti do toho? A jak to víš? Lepí se mi karty.
. . Těšil jsem se, že si to spolu užijeme jako minule, ale nic z toho nebylo, tak jí říkám: Slečno, máte takový nádherný nástroj mezi nohama a místo abyste mě potěšila, tak dnes mě jen trápíte! Cože? Tvoje žákyně? Co to vlastně děláš? Učím hru na violoncello.
Dobrý den, já tvořit vtipné obrázky moc neumím, ale je zde kolega @juraja, který už určitě zase něco (zaručeně svého/vlastního) maluje a vloží třeba i zde . Zdravím!
V obchodě: "Kolik stojí kilo rajských?" "Sto třicet korun." "Tak to si je můžete strčit do p*dele." "To nemohu, protože už tam mám papriky za sto padesát."
starejpes - nebudu apelovat na pravidla poradny ohledně urážek, když jde o humor. Tak snad jenom to, že ta hrůza, t.j. Vaše paní, sestra či matka jsou učitelky a odpovídají popisu viz vtip, není můj problém . A jedna rada - když nemáte smysl pro humor, tak se ho snažte alespoň předstírat.
borovice
@starejpes - to máte ze stejnýho soudku jako: Jdou dva medvědi. Jeden je lední a ten druhý jde taky doleva
Pubertální a mírně retardovaná dcera přijde domů a radostně hlásí: "Maminko, dnes mě v autobuse prvně oslovil mladý muž." "Ano, a co říkal?" "Uhni, debile!" .
Mám problémy se zvládáním vzteku vůči ostatním lidem. Psycholog mi na sezení poradil, že když mě někdo vytočí, nemám na něj reagovat. Řešením je prý napsat mu dopis se svým názorem a spálit ho.
Mohlo se stát na tiskové konferenci Motoristů sobě. Pan Macinka: "Náš ikonický čestný prezident, pan Turek, není rasista, ale jenom debil." Pan Turek: "Děkuji ti předsedo, že ses mě zastal."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.