Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já si kupuji trojnohá kuřata z chovu v blízkosti Temelína, protože jsou velká a mám z každého tři stehna . Takže, bez humoru - těm plodům nic není, ale Vás by tam za nepříznivých okolností (mlha, vysoká vlhkost vzduchu, déšť) možná mohl zasáhnout elektrický výboj. Pokud jste odvážný "nebojsa", tak za sucha klidně sbírejte. Zdravím!
Bene, kde mají ta trojnohá kuřata? Jedu do jižních Čech, stavila bych se tam taky. Neber to!
Musím si jít pro ručník, z Vaší odpovědi jsem si poprskala celý monitor. Jaga.
Podívej se na to jako normální člověk a ne jako někdo, kdo hledá všemožné nesmyslné důvody.
V drátech vysokého napětí protéká proud a ten se projevuje například tím bzučením. Přesněji řečeno při průtoku elektrického proudu dochází k pohybu vodičů a jejich chvění. A protože jsou vodiče nějak ukotvené a vzájemně spojené, tak se to chvění přenáší a je slyšitelné.
Kdyby to mělo nějaký vliv, tak tam ty ostružiny pod dráty vysokého napětí neporostou.
A k stavbě domů pod venedím vysokého napětí: Když dojde k havárii a některý vodič spadne na takový dům, tak je velké riziko, že to někoo zabije a ještě způsobí požár. To budou důvody, proč se pod takovým vedením nestaví domy. Dalším důvodem bude provádění údržby takového vedení.
Můj názor tedy je, že tě každý den může srazit řidič s autem, ale že by ti ublížily jedlé lesní plody - tomu ani já nevěřím.
Plody budou v pořádku, je vidět, že se o to zajímáte, viz dovětek o stavění domů v ochranném odstupu.
Vkládám zde již jednou vložený příspěvek v jiné položené otázce.
Najeďte si na část článku, která má nadpis:
O tom, co snadno pochopí každá kráva, ale ne již každý člověk.
Je to zkušenost získaná na jednom statku v Bavorsku, kde se krávy pásly v bezprostřední blízkosti věže vysílače na Schnaitsee.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.