Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadná zubní korunka

Od: bekycek® odpovědí: 0

Dobrý večer, požádala jsem svou zubní lékařku o zhotovení zubní korunky na dolní čelisti na sedmičce vlevo. Když mi lékařka korunku nasadila, tak jsem ji upozornila, že je korunka příliš vysoká a každé zkousnutí na ni mě bolí, ještě několikrát jsem lékařku na problém upozornila, ale ona mi řekla, že je vše v pořádku a abych k ní už nechodila. Nakonec jsem skončila na stomatochurgii, kde mi lékař korunku odstranil a zub vytrhl. Jenže já od té doby špatně slyším na levé ucho, v uchu mi šumí, cítím v něm tlak a také v dásni kde byl vytržený zub. Byla jsem na ušním a tam mi lékař řekl abych si pořídila naslouchátko, ale já jsem předtím na ucho slyšela dobře, už jsem z toho zoufalá. Myslíte prosím, že mohlo dojít poškození nějakého nervu a proto mám tyto problémy? Předem moc děkuji za vaše odpovědi. Jarka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]