Nejste přihlášen/a.
Stačí, aby člověk byl sehnutý, pes s otevřenou mordou vyskočil a blbě se trefil. Vůbec nemusí jít o cílený útok. Ale nevíme, co bylo u tazatele.
...pes s otevřenou mordou vyskočil a blbě se trefil. ... - šel po krku a trefil tvář na osm stehů. Tohle si nesmí manželčin pes dovolit ani jednou ! Od té doby je to nebezpečný pes zabiják a jde okamžitě z domu na injekci.Udělal to jednou a co udělá příště při venčení? - zakousne dítě .? Nebo ho domlátí náhubkem.? Nebo skočí do kočárku.? - to se taky blbě trefí.?
Tady se nehraje na musí-nemusí.Bohužel.A to mám zvířata dost rád doma i u kamarádky.
A zdravotní pojišťovna už se ozvala? Podělím se o příhodu asi tak z roku 2014. Maminka už na tom byla psychicky i tělesně špatně. I na tehdejším psu se projevovalo stáří. Byl hluchý, bez bystrých reakcí. To jednou tak spal na gauči a maminka si na něj téměř sedla. Pes se ohnal, chňapl po její ruce. Krev netekla, ale prst zmodral a rychle otekl. Asi to bylo velmi bolestivé, skončily jsme v chirurgické ambulanci. Na léčbu už si nepamatuji, ale vím, že po čase volala paní ze zdravotní pojišťovny. Veškerá zranění psem musí lékař do záznamu uvést. A pojišťovna pak někdy požaduje od majitele psa úhradu za léčbu a ošetřování. Já tehdy popsala, jak se vše seběhlo. Nevím, z jakého důvodu mi zdravotní pojišťovna úhradu za ošetření odpustila, ale snahu o úhradu tehdy projevila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.