Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpovědnice už neexistuje?

Od: kykyryk odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, co se stalo s portálem Zpovědnice? Píše mi to, že připojení není privátní a to místo neexistuje. Před chvílí ještě fungovala. Nevíte někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stránka je zastaralá a nepodporuje bezpečnostní protokol https. Proto to váš počítač vyhodnocuje jako nezabezpečenou hrozbu a informuje vás o tom. cs.wikipedia.org/...

yarda1
hodnocení

0x

Na Seznamu se taky nechytám, na Microsoft Edge zatím jo.

kykyryk
hodnocení

Mám taky edge, nefunguje to, nechápu proč, píše to, že vaše připojení není privátní, chyba ochrany osobních údajů.

Útočníci se možná pokoušejí ukrást vaše informace z zpovednice.eu (například hesla, zprávy nebo platební karty). Má to taky někdo? Registraci tam nemám, jen si tam občas čtu.

prostromek*
hodnocení

0x

U mě funguje. Mám M. Firefox anebo Edge.

hodnocení

0x

Zdravím,

u mě normálně jde, Mac OS, Safari

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]