Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odhlásit Badoo

Od: kazi516* odpovědí: 10 změna:

Omylem, ale spíš ze zvědavosti jsem se pouze zaregistrovala na tento plátek, ale nepřihlásila. Takže jsem žádnou nabídku nečetla a bohužel mě často chodí mail s tím, abych se podívala kdo mě píše. Mažu to, ale nevím jak to odstranit, když tam není okénko odhlásit. Myslím, že je to už nejméně půl roku. Tak moc často to nechodí, ale přece jen a chci to dát pryč a nevím jak. dík.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Také netuším.

Nastavte si v mailu filtr, který automaticky smaže zadané slovo, např. "Badoo"

doplněno 28.07.10 22:58:

*zed*Oprava: automaticky smaže mail, obsahující např. slovo "Badoo" *zed*

doplněno 28.07.10 22:59:

A proč to dáváte do volné diskuze, od toho jsou počítače. . .

kazi516*
hodnocení

Tak to zase nevím jak, ale máte hezké oko. No,nic podívám se na to zítra. Není to tak šílené, že mě to přišlo právě a ještě zde sedím, tak jsem se zeptala.

kazi516*
hodnocení

to asi bude pro mě složité. díky

hanher*

U kterého poskytovatele máte mail?

hop®
hodnocení

0x

Kazi, na Badoo jsem také registrován, asi také zbytečně. Určitě Ti poslali mail s ověřením přihlašovacích údajů, tedy jméno a heslo. Neověřoval jsem to, ale myslím, že pokud se přihlásíš na Badoo, najdeš tam možnost zrušení registrace, nebo si ve svém profilu zrušíš přijímání infomailů.

jsem*
hodnocení

0x

Musíte se na Badoo nejprve přihlásit. Pak nahoře na ikonku "Profil". Teď sjedete vpravo skoro dolů a tam je nad "Tvoje profilová adresa" taková barevná čára a pod ní je "Uprav si svůj profil...". No a jste tam. Kliknout a teď nalevo ve sloupečku je jako poslední možnast "Smazat profil". Opět klik a pak už poslední fáze podle nápovědy. A je klid...*uspech*

elnino*

dík za nápovědu funguje to již jsem z badoo pryč ještě jednou dík

mika*

super moc dík za radu konečně jsem toho zbavila,zahlcovalo to můj email

polinek*
hodnocení

0x

,,Klikneš nahoře vpravo je napsané nastavení tak na to a pak Tě to navede hned ke zrušení..A tak to zrušíš...!

polinek*
hodnocení

0x

máš tam i vyjmenované úkony,které nechceš aby ti a chodily na mejl ty otravné upozornění,,,já to tak udělala a je klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]