Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá doprava zásilkovnou na druhou stranu republiky?

Od: automat odpovědí: 11 změna:

Máte někdo zkušenost jak dlouho trvá doprava zásilkovnou? V pátek po 11h jsem dostal info, že prodejce (sbazar) dostal platbu a že to připraví k odeslání a podání. Je to z vesnice mezi Čes. Buděj. a Čes. Krumlovem. Jak dlouho to trvá do ostravského depa? Nemělo by to tam dneska ráno už být, když je neděle?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Asi tři roky zpátky mě šel Zásilkovou balíček z Nové Paky do Vrchlabí. Po silnici necelých 20km. No, trvalo to tři dny. Jelo to zkratkou přes Liberec.

hodnocení

0x

A díval jste se do aplikace, kde zásilka je?

Jinak, kupoval jsem ze 170km vzdáleného města a doma jsem měl zboží druhý den.

doplněno 10.08.25 15:02:

Pozor neplatí SO/NE

doplněno 10.08.25 15:11:

Teď sem si ten váš dotaz přečetl pořádně. :-D

Píšete "V pátek po 11h jsem dostal info, že prodejce (sbazar) dostal platbu a že to připraví k odeslání a podání."

To znamená že zásilkovna ještě nic nepřebrala, no a tím pádem vám neposlala žádné informace.

Tipu: - "Přebrali jsme vaší zásilku, budeme jí dopravovat tam a tam..

automat
hodnocení

Díky jsem klidnější. Nemám chytrý telefon, ale ty informace, myslel jsem že je dostane ten kdo to odesílá. Ale z toho co píšete asi mám vydedukovat, že adresátovi se ty informace pošlou taky...

ano i na váš tlač.telefon dostanete SMS a číslo zásilky, kterou mužete po zadání čísla sledovat zde.

zasilkovna.cz/...

ciza

Sledovat se to dá, ale pouze v případě, že prodejce není podvodník a zásilku odešle.

k2

@ciza: Poznatek, ze sledovat lze pouze zasilku, kterou nekdo odeslal a neodeslanou sledovat nelze, by mohl aspirovat na myslenku tydne, ne-li dokonce mesice...

automat
hodnocení

Potvrzení přišlo, že dopravce přijal zásilku až v neděli po 21h. Takže to chápu tak, že to ta paní vložila do z-boxu teprve v neděli... Ach jo to je doba.

automat
hodnocení

Tak to vypadá, že neděle, podnělí nic se nedělo. Auto pro to přijelo až v úterý, ted to mají na depu v Českých budějovicích.

Zásilka dorazila na depo. Hůry, Hůry 238 12. 08. 2025 14:10

Tak jsem zvědav jestli to z ČB stihnou do zítra dodat!

petrm
hodnocení

0x

Sice se ptáte na Zásilkovnu, ale popíši čerstvou zkušenost s Balíkovnou. V posledních 2 týdnech jsem měl 3 zásilky. Z Ostravy do Prahy 1 den, z Děčína do Prahy 1 den. Z Prahy do Prahy to už cestuje 5.den, stále na cestě. Bydlím 1 km od depa a 0.5 km od dodací pošty.;)

automat
hodnocení

Zásilku jsme v pořádku přijali do přepravy. (Je to Z-Box na radnici na vesnici - Jižní Čechy)

10. 08. 2025 21:06

O vaší zásilce už víme a čekáme, až nám ji odesílatel předá.

08. 08. 2025 20:36

automat
hodnocení

Depo ČB - 12. 08. 2025 14:10

Tak jsem zvědav jestli to z ČB stihnou do zítra dodat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]