Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost jak dlouho trvá doprava zásilkovnou? V pátek po 11h jsem dostal info, že prodejce (sbazar) dostal platbu a že to připraví k odeslání a podání. Je to z vesnice mezi Čes. Buděj. a Čes. Krumlovem. Jak dlouho to trvá do ostravského depa? Nemělo by to tam dneska ráno už být, když je neděle?
A díval jste se do aplikace, kde zásilka je?
Jinak, kupoval jsem ze 170km vzdáleného města a doma jsem měl zboží druhý den.
Pozor neplatí SO/NE
Teď sem si ten váš dotaz přečetl pořádně.
Píšete "V pátek po 11h jsem dostal info, že prodejce (sbazar) dostal platbu a že to připraví k odeslání a podání."
To znamená že zásilkovna ještě nic nepřebrala, no a tím pádem vám neposlala žádné informace.
Tipu: - "Přebrali jsme vaší zásilku, budeme jí dopravovat tam a tam..
Díky jsem klidnější. Nemám chytrý telefon, ale ty informace, myslel jsem že je dostane ten kdo to odesílá. Ale z toho co píšete asi mám vydedukovat, že adresátovi se ty informace pošlou taky...
ano i na váš tlač.telefon dostanete SMS a číslo zásilky, kterou mužete po zadání čísla sledovat zde.
@ciza: Poznatek, ze sledovat lze pouze zasilku, kterou nekdo odeslal a neodeslanou sledovat nelze, by mohl aspirovat na myslenku tydne, ne-li dokonce mesice...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.