Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, volně citováno (a přizpůsobeno) ze známého filmu: "To, jaký má být muž po té stránce fyzikální, abych tak řekl, záleží na vkusu každé soudružky." Zdravím!
Protože nechci lovit zajíčky, je pro mě přitažlivý muž 70+. Musí mít něco v hlavě, nesmí být pitomec, měl by se k ženě chovat pěkně - podržet dveře, kabát...abY se žena cítila být ženou. Občas jí trochu polichotit, přinést květinu. Třeba i ukradenou, i to se cení. Měl by být vtipný, nepoužívat vulgární slova. Pokud ano, tak jen skutečně zřídka, když není zbytí. Měl by být /dle mého vkusu/ pěší turista s výdrží kolem 20 km denně. Sex už je za námi, ten nevyžaduji.
Měl by být vyšší a pokud možno štíhlejší. A dbát o svůj zevnějšek. Ačkoliv na vzhledu tolik nezáleží, podstatné jsou povahové vlastnosti. Procenta tuku jsem nikdy nepočítala. Důležitější, než tuk v břiše, počet dioptrií, zubů a vlasů na temeni je to, co má člověk v hlavě, jak se chová. Asi tak. Jaga.
Měl by to být nekuřák, který nesmrdí tabákem a co se týká alkoholu, tak jen mírně a příležitostně. Umět se usmát, potěšit, pohladit. Takový muž asi nikde není. A pokud je, tak si ho jeho šťastná paní dobře hlídá. A proto jsem po smrti toho svého jediného pravého sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.