Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou předplacenou simku?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Samozřejmě ji nechci pro sebe. Je pro starou paní s tlačítkovým telefonem, která občas zavolá, spise někdo jí nebo pár sms. Zkoušela jsem hledat, ale nacházím takové s platbou na měsíc. Ji by stačilo něco dobít si třeba 200 Kč a mít to pár měsíců. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kaktus.
Může dobíjet jednou ročně 50kc
doplněno 01.08.25 15:53: Nebo Blesk mobil, dobíjí 200kc jednou za půl roku.
01.08.25 18:04
hodnocení

Dik
Kaktus jsem dal dětem, má z mého pohledu velkou výhodu v účtování po vteřinách hned od začátku. Taky data, sice za šílenou cenu 1kc/1MB, se účtují asi po 100KB, takže třeba dětské hodinky s gps při nastaveném hodinovém intervalu aktualizace polohy vezmou jen pár korun měsíčně.

pavel2
hodnocení

0x

Tak to je mazec. O2 už jenom kritika slýchám a už zrušili i předplacenou kartu? Já jí ještě mám a funguje, ale brzo jí zahodím a tu za 25kč na den at si nabouchají. Jenom nutí lidi a nejen s kartama. Takže volba je předplacená karta :

1) Kaktus (jak napsal Juraja) to je přes T-Mobile

2) Sazka to je přes Vodafone

3) T-mobile stále jí mají

Popravdě ta karta od Sazky se mi zamlouvá. Zde jsou informace o kartě. Vcelku výhodná nabití již od 100kč a od 300kč bonus 100kč tedy 400kč.

Úvodní kredit 150 Kč

Pořizovací cena 99 Kč

Ceny: 2,50 Kč/min, SMS 1,50 Kč

Dobíjení kreditu již od 100 Kč na terminálech SAZKY

Extra odměna za dobití 300 Kč dostanete kredit 400 Kč

Pravidelné soutěže o ceny pro uživatele SIM karet SAZKA

Poskytovatelem je Vodafone

hodnocení

Jenomže Sazka konči,přebírá ji Vodafone a kdoví jak se to změní.

mll
hodnocení

0x

Kaktus.

Volání Kč 2,50 za minutu, SMS koruna padesát za kus. Dobíjení stačí 50 korun ročně, pokud neprovolá víc. Prodává se za 10 korun (možná 9,90) s kreditem 10 korun a nebo za 99 korun s kreditem 100 korun a aktivovaným balíčkem 1 GB na měsíc. Jeho obnovu je nutné vypnout (a třeba i vyčerpat, což na tlačítkovém telefonu, ne že by nešlo, ale asi se to nepovede) a stovka vám tam zůstane (jinak se po měsící ten balíček za stovku obnoví a je z toho nula).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]