Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. V roce 1995 - 1998 jsem s mámou a ségrou jezdili busem na dovolenou do Španělska (Lloret de mar a Tossa de mar).
Pamatuji si, že jsme chodili do jakéhosi supermarketu, který se jmenoval MASÓ. (Supermercado masó)
Máma mi tvrdí, že si nic takového nepamatuje a hádá se se mnpou. Ale já jsem si tím jistý na tuty. Bohužel nemám žádnou fotku, kde bych jí to ukázal. Byl bych rád za foto, kde je ten obchod někde vyfocen, ale nemůžu najít vůbec nic.
Dobrý den, a toto logo i fota obchodů (viz odkaz) Vám (mamce) něco říkají? Zdravím!
No, dobře, tak jsem to alespoň zkusil. Ovšem, pokud hledáte něco, co bylo před třiceti lety, tak už to nemusí ani (v tržním hospodářství a při velké konkurenci) existovat.
Ono už to neexistuje. masó v roce 2000 prý přebrala ta společnost, co jsem psal. Mě spíš šlo o to, jestli nejde najít třeba nějaké místní staré novinové články nebo fotky, kde by to bylo zachycené.
Co tohle gironaselect.com/... Nevím co tam píšou, španělsky neumím, ale na fotkce to tam je, dokonce přímo v městě, které píšete, tak možná je to ono. google.com/...
Když vezmeme, co se za tu dobu změnilo u nás (kolikrát změnila název naše Hvězda (momentálně je to Billa, i když po nedávném požáru se mluvilo i o jejím zbourání) nebo třeba pražský Máj), tak se ani nelze divit.
2000 to je doba než měl každý u sebe mobil s tuctem foťáků, takže fotek bude míň. Focení bývalo tehdy docela drahý špás, digitální foťáky ještě nebyly dostupné a s filmem to bylo složitější. Možná někdo místní by mohl mít fotku, kde je to vidět. Případně by se to mohlo objevit v nějakém španělském filmu.
Ale nevím, proč si něco dokazovat, prostě vy si to pamatujete, oni ne (třeba si zase pamatujou jiné věci), to se stává (dost často). Nevim, proč bych se kvůli tomu měl s někým hádat. Teď jsem tady v Itálii vzpomínal v jedné uličce, co si pamatuju z roku 2000 kdy jsme tam byli poprvé (pak tam celé roky nebylo nic až poslední roky tam zase něco je), kupodivu si to taky nikdo z rodiny nepamatuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.