Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se Vám (ženy) piercieng?

Od: maxipesfik odpovědí: 11 změna:

Zdravím, už jsem tuto otázku zde pokládal, ale byla mi zablokovaná, zřejmě kvůli použití slova označující část lidského těla, nebo spíše dvě části, které mají obě pohlaví Homo sapiens sapiens, a všichni další savci, na hrudi. I přesto, že se rubrika jmenuje, jak se jmenuje.
Mně se piercing těchto "terčíků" velmi zamlouvá už pěkných pár let (jsem muž 26let). Co si o tom myslíte? Zajímá mě hlavně názor něžnějšího pohlaví.
PS. vím, že se tato otátka snad nikdy nehodí, ale pokud jste zde anonymně a nemáte s tím problém, tak taky prosím kolik je Vám let. D9KY

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sigma
hodnocení

4x

Vy máte úchylku - vzrušujete se tím, že se o tom píše, a měl jste ho už v nějské ženské Anebo teprve na příležitost čekáte a malujete si vzdušné zámky u obrázku s piercingem?!

mate59
hodnocení

3x

Mně se to hnusí.

vernon
29.07.25 16:36
hodnocení

3x
Ne...

hodnocení

1x

Asi takhle *blee*

hodnocení

1x
Ne vůbec se mi to nelíbí, dokonce se mi to hnusí a hlavně když je to piercing co vede z jedné nosní dírky do druhé, to je úplný fujtajbl.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, nejsem příznivcem bolesti a tak se mně to moc nelíbí. Původní dotaz Vám byl asi odstraněn pro nevhodnost a tento to postihne asi také. Není piercing v dnešní době nějak málo? Už jste zkusil náhrdelník z ostnatého drátu nebo hřebík vražený v ledvinách? Zdravím!
sigma

Možná polechtat kopím pod žebry?

Na nějaké bolesti mi nesejde, ale vždy mi to přijde, když nějakou uvidím s kroužkem vnose, že je to kráva jak u nás věže D když mají krávy kroužek vnose :)

Bohužel taky neznám žádnou s kroužkem vnose, která by intelektem převyšovala průměr populace, Třeba až potkám nějakou takovou která má iQ 150+ Tak změním názor kdoví

Líbí se Vám (ženy) piercieng?

halamus
hodnocení

0x

Pokud si myslíte, že sbalíte babu na piercing bradavek, tak jste vedle.

Pokud se vám piercing čehokoliv zamlouvá a jste ochoten přistoupit na rizika, tak do toho. Případné odstranění piercinu zvládnete bez rizika sám. Pro porovnání, odstranění tetování je problém a zanechá stopy.

hodnocení

0x

Je to velice ošklivé. Viděla jsem mladého muže, měl v bradavkách masívní kovové kruhy o průměru asi 10 cm. Připomínalo mi to železné kruhy na vstupních dveřích, kterými se v minulosti klepalo. Děs a běs! *alene*

Navíc, bradavky jsou citlivé a tím nepřirozeným zákrokem se může našlápnout nějaká zlá nemoc. Když už se musíte odlišovat, dejte si radši sestřih alá velbloud. Oholit dohola a kladivem dva hrby. A uvidíte, že se každá ženská podívá. Já dokonce dvakrát. *smich* Jaga.

Přesně tak. Když se chce lišit, stačí si vzít příklad z díla nesmrtelné dvojice Š+G a jejich povídky Můj první klobouk. „Klobouk, klobouk,“ bručel otčím, „kdybys měl na hlavě džber dehtu, otočí se i chlap. Asi z koupi sejde. Máš dost vlasů. Ještě by ti slezly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]