Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s Oneplay

Od: makk odpovědí: 2 změna:

Nehledám radu, jen se chci podělit o zkušenost. O2 zase zazážil. Mám od nich internet s bonusem Oneplay "zdarma". V té neočesanější verzi mám možnost shlédnout celých 5 filmů z databáze za měsíc. Pak se mi databáze zablokuje a musím čekat na další zúčtovací období. Tak to teda zatím fungovalo. V červenci se mi bohužel nic neobnovilo, už je týden po začátku zůčtovacího období, zaplaceno mám, ale pořád mi to hlásí "přehráno 5/5", tedy že mám vyčerpáno. Tak jsem zavolal na infolinku a paní mi sdělila, že je to bonus zdarma a ten že fungovat nemusí a že s tím nic dělat nebudou. Tak mám místo Oneplay Ohneplay.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A hlavně o stovku dražší než původní. Tak jsem tam šel, že takhle tedy ne. Vořežprut za pultem samozřejmě, to není problém, zařídíme vám účet u Air Bank, pětkrát do měsíce zaplatíte jejich kartou a dostanete stovku odměnu a jste vlastně na stejných penězích. Tak ja na něho proč si ze mě dělá blázny, že žádný další účet nechci,že chci původní cenu, klidně bez opičárny Oneplay.
Tak jsme se chvilku dohadovali a skončilo to okamžitou výpovědí. Pořídil jsem jinde o dvě stovky levněji a rychlejší.
makk
hodnocení

Jo to je jejich taktika, nejsi s něčím spokojen, tak si objednej další službu. Nabídnout mi dražší Ohneplay a přidání telefonů samozřejmě nezapoměli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]