Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Potřebovala bych poradit, zda někdo neznáte nějakou firmu nebo někoho, kdo by půjčil 700.000Kč. Jedná se o mého známého, který už strašně dlouho hledá a nemůže najít, je to samej podvod, kde chtějí jenom peníze předem a nic se neděje. Byla bych ráda, kdyby se našel někdo, kdo má s tímto zkušenosti a poradil by, kdo mu půjčí. Za každou pomoc budu vděčná. Děkuju
Zamálo
Ono jde o to, že se to zde na poradně řešilo již tolikrát, že je lepší se kouknout do historie.
Navíc si nemyslím, že dá dnes někdo něco zadarmo. A vězte, že spousta odpovědí, co by byla k této otázce napsaných, najdete v příspěvcích z odkazu.
V každém případě to chce při podpisu čehokoli, co se týče peněz, zachovat chladnou hlavu a raději si vše třikrát přečíst a popřípadě se nebát dotázat, pokud není něco jasné! To jen, aby se kdokoliv, nedostal do ještě horší fin. situace, než se právě nachází.Je spousta lidí, kteří vydělávají na cizím neštěstí
No právě. už takhle je v tom díky své mámě, která nadělala dluhy a on ji chtěl pomoci. Bohužel teď má dluhy od sám a ona mu peníze nedává. Teď si však uvědomila, že udělala chybu a je ochotna si vzít půjčku a zaplatit tím ty jeho dluhy. Jenže nějakou solidní půjčku bez poplatků a navíc aby to nebyl podvod sehnat nemůžeme. Co jsem koukala na tu stránku co jste mi doporučila tak tam se spíše lidi dohadujou ale na nic nepřišli, tak budu muset asi kouknout do té historie. ale i tak děkuju, hezký večer
Doporučil:D Ale nevadí
No a oni by se právě, myslím, dohadovali i zde a já Vás toho chtěl ušetřit
Opravdu není asi jednoduché poradit v případě, že dotyčný, ať už z jakéhokoli důvodu, nemůže takovou situaci řešit bankovní půjčkou. Nebankovní sektor je strašně velké riziko!
To máte pravdu, jen jinou možnost asi už ani nemá. Je v registru a to Vám jen tak nikdo nepůjčí. Navíc už asi hledá skoro půl roku a nic, samý podvod
Tak trochu jsem s tím registrem měl tušení, když se svůj problém snaží řešit nebankovní cestou
A pokud to není tajné, co by chtěl tou půjčkou řešit? (mám na mysli - splacení více úvěrů ...). 700tis. je docela dost ...
Jestli by nestálo za to, požádat o pomoc nějakého finančního poradce pro jistotu, aby to nebylo ještě horší
Možnost je i obejít osobně věřitele a pokusit se domluvit na nižších splátkách ...
Ale zas nevím, o co přesně jde, tak je těžké radit
Teď jsem to sem psala,ale nevadí, čím více lidem to vysvětlím tak snad někdo pomůže. Jedná se o to, že se dostal do dluhů díky své mámě, které chtěl pomoci. Ona mu slíbila, že mu na dluh bude platit a neplatila. On to taky neměl v té době z čeho splácet a tak už je to moc daleko a řeší se to pomalu soudně. Ona si však uvědomila svoji chybu a tak si teď chce půjčit těch 700 000Kč na sebe a tím by zaplatila i dluhy jeho. To, jestli to pak bude platit nebo ne, to už mu může být jedno. A tak právě schánějí někoho, kdo by půjčil a nic...
Váš známý má dluhy a chce si půjčit dalších 700 tisíc? To je cesta do pekel a ze dluhů se už nikdy nevyhrabe. Toto asi není rada, co jste chtěla slyšet. A co banky? Ty nepůjčí? Tam je snad nějaká záruka, že se nebude jednat o lichvu. V opačném případě bych byla moc opatrná. Různé finanční firmy se dokážkou tvářit seriozně, a přitom člověka zruinují. Přeji hodně štěstí!
Jak již tazatelka psala, známý je v registru dlužníků, tudíž nemůže očekávat pomoc od bankovního subjektu, proto volí cestu nebankovní.Ale to bylo tak trochu zřejmé už ze samotného dotazu
Ale souhlasím s tvrzením, že je to cesta do pekla
Já bych se spíše přikláněl k pomoci odborníka (poradce), který by po nastínění všech problémů volil nejspíš tu nejlepší cestu, jakou by se měl dotyčný ubírat.
Vlastně ani není jasné, na co by byla ona částka 700tis. použita a proto, jak jsem psal již výše, je těžké radit bez konkrétní znalosti věci
Ono je to malinko složitější. Do dluhů se dostal díky své mámě, které chtěl jen pomoci a ona mu slíbila, že mu na tu půjčku bude dávat, avšak nedávala. Teď však usoudila, že udělala chybu, ale už to nejde splácet, je tak moc daleko, že to nemá cenu. Proto mu řekla, že si půjčku vezme a zaplatí to za něj. Což jemu už pak bude jedno, jestli si to bude ona zplácet nebo ne. Jenže tu půjčku nemohou sehnat. Je to hodně peněz a on se do toho dostal jen kvůli tomu, že své vlastní mámě věřil. Banka nepůjčí, i on, i ona už jsou v registru. Takže tou cestou to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.